3 ζώδια που όσο πιο πολύ πιέζονται, τόσο καλύτερα αποδίδουν

Όταν είναι στην κόψη του ξυραφιού βγάζουν τον καλύτερο εαυτό τους

3 ζώδια που όσο πιο πολύ πιέζονται, τόσο καλύτερα αποδίδουν

Υπάρχουν κάποιοι ζώδια που δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει πίεση, άγχος ή στρες. Είναι εκείνα που όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, μπαίνει το μαχαίρι στο λαιμό, όσον αφορά σε χρονοδιαγράμματα ή οι συνθήκες απαιτούν άμεσες κινήσεις και λύσεις ανάγκης μπορούν να τα βγάλουν πέρα επιτυχώς ή να επιβιώσουν σε κάθε περιβάλλον. Όσο πιο πολύ πιέζονται, τόσο πιο αποδοτικά και αποτελεσματικά γίνονται. Δεν είναι πολλά... Μόνο τα 3 παρακάτω!

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν ο Ταύρος αναλαμβάνει μια υποχρέωση ή μια δουλειά, θα την φέρει σε πέρας, ο κόσμος να χαλάσει. Μπορεί να μην είναι και το πιο "γρήγορο πιστόλι" γενικά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πετυχαίνει τον στόχο του. Ο Ταύρος παίρνει τον χρόνο του, λειτουργεί με πείσμα και σχετικά μεθοδικά και στο τέλος τα καταφέρνει. Όσο πιο πολύ πιέζεται, τόσο πιο πολύ πεισμώνει. Προχωρά βήμα-βήμα. Τελειώνει πρώτα κάτι και μετά πάει στο επόμενο. Είναι ένα ζώδιο προσγειωμένο, εργατικό και αξιόπιστο.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένα άτομο που θέλει να ζει χωρίς στρες, άγχος ή πίεση. Όσο κι αν τον ωθούν οι άλλοι σε τέτοιες καταστάσεις, εκείνος πάντα βρίσκει τον τρόπο να ξεφεύγει και να κάνει το δικό του, με τον τρόπο του πάντα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι είναι αναποτελεσματικός. Το αντίθετο. Η πίεση απλώς δεν τον λυγίζει. Θα κάνει αυτό που πρέπει, χωρίς να μπει στην διαδικασία της μιζέριας και του άγχους για κάτι το οποίο ούτως ή άλλως θα ολοκληρωθεί. Είναι λίγο ζεν τύπος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα. Δεν καταλαβαίνει… Όσο και να τον πιέζεις ή ακόμα και να του βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό, τόσο πιο πολύ εκείνος πεισμώνει και θέλει να σου αποδείξει ότι μπορεί. Οι ικανότητές του, στο κομμάτι της εργασίας του, είναι αδιαμφισβήτητες. Εκεί που οι άλλοι μπορεί να γκρινιάζουν για την πίεση που δέχονται ή για τις δυσκολίες, ο Αιγόκερως το βρίσκει όλο αυτό… αφροδισιακό. Έχει αντοχές, δυνάμεις και δεξιότητες και ξεπερνά κάθε εμπόδιο που βρίσκεται στον δρόμο του. Για την ακρίβεια, δεν το ξεπερνά, το ισοπεδώνει και περνάει από πάνω.

Διάβασε επίσης: Τα 4 πιο αντιφατικά ζώδια

3+1 ζώδια που φοβούνται ότι κάποια στιγμή θα τα παρατήσουν

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved