Η μάχη με αυτά τα ζώδια είναι χαμένη!

Θα σε βάλουν στη θέση τους και θα θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί

Η μάχη με αυτά τα ζώδια είναι χαμένη!

Όσο... ζεν άνθρωπος κι αν είσαι, αποκλείεται να μην έχεις συμμετάσχει και εσύ σε κάποιον καβγά, όπως και το να σου έχει τύχει να σε «βάλει στη θέση σου» κάποιος, που το μυαλό ή η γλώσσα του είναι «ξυράφι» και όταν αποφασίσει να εκτοξεύσει επιχειρήματα ή κατηγορίες, τότε θα ήθελες να ανοίξει η γη και να σε καταπιεί, παρά να είχες μπλέξει μαζί τους.

Αν θέλεις λοιπόν να μην βρεθείς σε αυτήν τη θέση, διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια με τα οποία θα έπρεπε να αποφύγεις εντελώς τις αντιπαραθέσεις. Για το καλό σου!

ΚΡΙΟΣ

Απλώς μην το κάνεις! Μην τον ενοχλείς, μην του πας κόντρα, μην του φέρνεις αντιρρήσεις. Δεν έχει σημασία αν έχει δίκιο ή άδικο.
Ο Κριός είναι το άτομο μαχητής και συνήθως η επίθεσή του τροφοδοτείται από υπερηφάνεια και επιθετικότητα. Όταν εμπλακείς σε μια διαμάχη με τον Κριό, ειδικά αν έχει και άλλα πύρινα στοιχεία στο ωροσκόπιό του, θα εισπράξεις το υπέρτατο «εγώ», το οποίο δεν προτίθεται να υποχωρήσει σε καμία περίπτωση. Μιλάμε για το άτομο που πρώτα θα σε αναιρέσει ως ύπαρξη και μετά θα σε τελειώσει.

Είναι ένας αθέμιτος παίκτης με υψηλή διάνοια. Παίζει για να «σκοτώσει», αφού αυτό του υπαγορεύει η πολεμική φύση του. Αν δεν του αρέσει αυτό που λες, θα σου επιτεθεί ασταμάτητα, ξανά και ξανά. Μέχρι να σε κάνει να κλάψεις. Πολλές φορές!

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα το περίμενες ποτέ, έτσι; Ένα τόσο ήρεμο και ισορροπημένο άτομο.

Έχεις δοκιμάσεις ποτέ να μαλώσεις με έναν Ζυγό; Μην το κάνεις, γιατί απλούστατα θα χάσεις. Είναι εξοπλισμένος με έναν μηχανισμό επιβίωσης που δεν του επιτρέπει να σου δείξει ολόκληρη τη δύναμή του και αυτό τον οδηγεί σε μια «παθητική-επιθετική» συμπεριφορά. Αν τσακωθείς μαζί του, στο τέλος θα νιώσεις εντελώς «άδειος», αφού ο Ζυγός μετά την νίκη του θα σου χαρίσει και ένα… χαμόγελο!

Το σίγουρο είναι ότι, μετά τον καβγά μαζί του, θα σου μείνει μια αίσθηση ανικανοποίητου. Θα αποδεχθεί όλα σου τα επιχειρήματα με τέτοιο τρόπο που να σε κάνει να νιώσεις ότι δεν είχε κανένα απολύτως νόημα ούτε να τα πιστέψεις ούτε να τα εκφράσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Ζυγός απεχθάνεται να καβγαδίζει. Και αν δοκιμάσεις να μαλώσεις μαζί του, θα είναι σαν να μιλάς σε τοίχο! Και μάντεψε ποιος θα κερδίσει σε αυτήν την αντιπαράθεση!

Επειδή δεν θέλει να έρχεται σε κόντρα, απλώς θα σε παρακολουθεί, θα γνέφει σε όσα λες και θα χαμογελάει όσο εσύ θα πασχίζεις να τον βγάλεις από την «ηρεμία» του. Να ξέρεις λοιπόν, ότι σε αντίθεση με τον Κριό που θα σε πολεμήσει μέχρι θανάτου, ο Ζυγός απλώς θα κάθεται και θα σε παρακολουθεί να πέφτεις μόνος σου στη φωτιά!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΛΕΩΝ

Ένα πράγμα πρέπει να ξέρεις: Ο Λέων δεν κάνει λάθη. ΠΟΤΕ! Και στην περίπτωσή του είναι πράγματι θέμα περηφάνιας. Η γνωστή περηφάνια του λιονταριού είναι κάτι απολύτως αληθινό. Μιλάμε για τον πιο γνωστό εγωπαθή και επιδειξία όλου του ζωδιακού. Όποιο επιχείρημα κι αν έχεις, θα αποδειχτεί εντελώς αδύναμο, αφού ο Λέων θα κατευθύνει τα λόγια σου εκεί που θέλει και στο τέλος θα νιώσεις εντελώς ανόητος/η και μόνο που σκέφτηκες να του ζητήσεις το λόγο.

Ίσως να θέλεις να αγνοήσεις αυτό το στερεότυπο και να τον προκαλέσεις σε μια λεκτική διαμάχη με έξυπνα επιχειρήματα. Λοιπόν, έχεις παίξει κι έχεις χάσει, από την αρχή, χωρίς να πάρεις είδηση. Μπορεί να νιώσεις ότι κερδίζεις ή ότι έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Ο Λέων θα ακυρώσει οτιδήποτε κι αν πεις. Γιατί; Επειδή μόνο εκείνος ξέρει την «πραγματική» αλήθεια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πίστευες ποτέ ότι η σεμνή Παρθένος θα βρισκόταν σε αυτήν τη λίστα; Κι όμως… Αυτό που θα θεωρήσει αληθινό, ένας Παρθένος είναι κάτι που αγγίζει την τελειότητα! Ίσως να μην ανταποκρίνεται στη δική σου πραγματικότητα, αλλά εκείνος έχει πολλά επιχειρήματα να σου αραδιάσει και δεν είναι ο τύπος που θα διστάσει να σε πληγώσει όταν έρθει η ώρα να σου πει τα δυσάρεστα.

Δεν θέλεις να μαλώσεις με αυτό το ζώδιο, επειδή σε έχει μετρήσει καλά, έχει ολοκληρωμένη εικόνα για σένα και είσαι «ταξινομημένος» μέσα του. Πιστεύει ότι σε ξέρει καλύτερα από όσο ξέρεις εσύ τον εαυτό σου. Και πώς μπορείς να το παλέψεις αυτό; Όταν ξέρει κάτι, δεν έχεις καμία πιθανότητα να αποδείξεις κάτι άλλο. Οπότε, καλύτερα να κουνάς το κεφάλι σου, να χαμογελάς και απλώς να περιμένεις να σταματήσει την απαρίθμηση των επιχειρημάτων του για να πας παρακάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρόθεση ενός Διδύμου είναι πάντα να σε… σώσει! Έχει μια εγγενή νοοτροπία που τον κάνει να πιστεύει ότι γεννήθηκε για να κάνει το καλό και να είναι καλός με όλους. Εκτός αν διαφωνήσεις μαζί του. Σε αυτήν την περίπτωση δεν θεωρεί ότι μαλώνει μαζί σου, απλώς σε «σώζει» από την πλάνη σου. Είναι καθήκον του να σε κάνει να δεις το φως το αληθινό, ακόμα και αν το δικό σου φως είναι μια χαρά, όπως είναι. Ξέρει καλύτερα από εσένα, μέσα στο μυαλό του, και έχει τον τρόπο να υποβιβάσει τα επιχειρήματά σου σε φτωχές και αξιοθρήνητες λεξούλες. Είναι τόσο καλός σε αυτό που μπορεί να σε τρελάνει.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ξέρει κάποιος τι είναι το καλύτερο για σένα, ενώ ταυτόχρονα απορρίπτει εντελώς αυτό που εσύ ξέρεις ότι είναι καλύτερο για σένα. Αν θέλεις να νιώσεις την ολοκληρωτική ήττα, όπως ένας αιχμάλωτος πολέμου, τότε μπες στη διαδικασία να αντιπαρατεθείς σε έναν Δίδυμο. Θα διαπιστώσεις ότι έχει βρει τον τέλειο τρόπο για να σε βάλει στο σωστό δρόμο. Και ίσως να έχει απόλυτο δίκιο. Μόνο που θα έχει παραλείψει να λάβει υπόψη τα δικά σου επιχειρήματα ή τις δυνατότητές σου. Απλώς έχει το αλάθητο!

Διάβασε επίσης:

Το ζώδιό σου μαρτυρά τι κάνεις και πώς είσαι, μόλις ξυπνάς το πρωί

Αυτά τα ζώδια έχουν τα χειρότερα ξεσπάσματα

Τα 4 πιο αντιφατικά ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved