Οι Top 5 σιγανοπαπαδιές του ζωδιακού

Τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι!

Οι Top 5 σιγανοπαπαδιές του ζωδιακού

Ξέρεις ποιες είναι οι σιγανοπαπαδιές του ζωδιακού; Ποια είναι εκείνα τα ζώδια, που δεν τα κόβει το ματάκι σου, αλλά είναι εκείνα που λύνουν και δένουν, σε αγοράζουν και σε πουλάνε, χωρίς να πούνε «κιχ» και χωρίς να το πάρεις χαμπάρι; Που κινούνται σε άλλο επίπεδο και με άλλους ρυθμούς, δεν αφήνουν ίχνη και δεν κάνουν σχεδόν ποτέ «θόρυβο»;

ΙΧΘΥΕΣ

Χαμπάρι δεν παίρνεις πότε κάνει την ζημιά, πότε έχει κάνει τα μαγικά του (ενώ εσύ κοιμόσουν κατά προτίμηση) και πότε πρόλαβε να κάνει, ότι τέλος πάντων έχει κάνει! Μιλάμε για το Νο1 σιγανό ποτάμι, με το πιο αθώο ύφος!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ε, αυτός εδώ έχει πάρει master και ντοκτορά στο πώς να μην κινεί τις υποψίες, αλλά… τα νήματα! Ξέρει πως να χειρίζεται ανθρώπους και καταστάσεις, πίσω από τα παρασκήνια και όχι μόνο! Έχει το θράσος να κάνει το παπί μετά, στο παίζει και οσία παρθένος!

ΖΥΓΟΣ

Γλυκός κι ήπιος, ε; Αμ, δε! Κάνει κι αυτός πράγματα και θάματα, αλλά κανένας δεν τον παίρνει μυρουδιά, γιατί πώς να σου πάει το μυαλό ότι το όμορφο αυτό πλάσμα θα κάνει εκείνο που θέλει, αλλά θα φροντίσει να το περάσει… υπογείως;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα περάσει χαλαρά την ατζέντα του (κοινώς, ό,τι θέλει κι έχει βάλει στόχο να κάνει) και αφού το κάνει, θα πάρει ύφος γαληνεμένης παπαδιάς και θα σε κοιτάξει βαθιά στα μάτια, μην τυχόν και μαζέψεις το θάρρος σου και τον μαλώσεις! Τόοοοοοοοοοοοοσο μαλαγάνα πια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρ' όλο που δεν κρύβεται η σπιρτάδα του κι αυτή φιγουράρει στην λίστα μας γιατί, σε αντίθεση με τον Δίδυμο, που μια φασαρία την κάνει, τούτη εδώ, μπορεί, αν το θελήσει, να κινηθεί παρασκηνιακά και κάνει την ζημιά της! Για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, ζημιάρα δεν είναι, αλλά μια φορά, ξέρει να περνάει το δικό της, χωρίς να κάνει κανένα κεφάλι να γυρίσει να τον πιάσει στα πράσα! Θεά λέμε!

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δυσκολεύονται να πάρουν οποιαδήποτε απόφαση

Αυτά είναι τα 3 πιο χειριστικά ζώδια!

Σε αυτά τα ζώδια δεν πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved