Τα 4 ζώδια που δε θέλουν να τραβάνε την προσοχή πάνω τους!

Εύκολα χάνονται στον χώρο

Τα 4 ζώδια που δε θέλουν να τραβάνε την προσοχή πάνω τους!

Σου έχει τύχει και εσένα να βλέπεις ανθρώπους σε έναν χώρο που πασχίζουν να τραβήξουν την προσοχή ή να έχουν αυτό το κάτι που και να ήθελαν να κρυφτούν, δε θα τους άφηνε. Είναι κι άλλοι όμως που εύκολα χάνονται στον χώρο, δεν τους παίρνεις καν χαμπάρι, είναι σχεδόν αόρατοι γιατί μάλλον το επιδιώκουν.

Ποια ζώδια θέλουν να περνούν απαρατήρητα και γιατί;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε αντίθεση με άλλα ζώδια, εσύ δε θέλεις να τραβάς την προσοχή των άλλων. Το αντίθετο μάλιστα. Σε βολεύει να παρατηρείς και να καταγράφεις τα πάντα ή βγαίνεις για να περάσεις καλά και δε σε ενοχλεί καθόλου το να «χαθείς» στο πλήθος. Εκεί που οι άλλοι και να μην θέλουν, δεν γίνεται να μην περάσουν απαρατήρητοι, εσύ μοιάζεις με stealth. Αθόρυβος, αλλά... αποτελεσματικός.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην μας πεις ότι δεν περιμένες το ζώδιό σου να βρίσκεται στην σχετική λίστα. Είσαι από τους πιο low profile και επιφυλακτικούς τύπους του ζωδιακού. Όλοι το ξέρουν αυτό. Πώς γίνεται λοιπόν να επιδιώκεις να τραβήξεις τα φώτα πάνω σου; Θα αισθανόσουν άβολα, σχεδόν θα ντρεπόσουν, οπότε καλύτερα να στέκεις εκεί στην άκρη, παρέα με κάποιο άτομο που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής, παρά να είσαι στην κεντρική σκηνή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μόνος λόγος για να σε προσέξει κανείς μέσα στο πλήθος είναι είτε επειδή έχετε χαλάσει τον κόσμο με την γκρίνια σας, είτε επειδή θα αρχίσεις να κριτικάρεις τους πάντες και τα πάντα. Γεγονός όμως είναι ότι από μόνη σου δε θα τραβούσες τα βλέμματα. Άλλωστε η συγκρατημένη και συνεσταλμένη φύση σου δε θα σου επέτρεπε ποτέ ούτε να κάνεις ντόρο, ούτε και να γίνεις το αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι άτομο χαμηλών τόνων, λιγομίλητο, μαζεμένο και δε σου αρέσει να γίνεσαι το κέντρο της προσοχής. Δεν λέμε ότι κρύβεσαι, αλλά δεν κάνεις καμία προσπάθεια για να φανείς. Μέσα σε έναν χώρο με 100 άτομα, θα είσαι εκείνος που θα περάσει απαρατήρητοι. Και αυτό δεν είναι πάντα κακό. Σε έχει γλιτώσει από πολλές άβολες καταστάσεις και από την άλλη, εφ' όσον δε δίνεις στόχο, εύκολα μπορείς να κάνεις τα... δικά σου, χωρίς να σε πάρει κανείς χαμπάρι!

Διάβασε επίσης: Ο σαρκασμός αυτών των ζωδίων ξεπερνάει τα όρια

Το ζώδιό σου δείχνει πόσο καιρό κρατάει ο θυμός σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved