Οι 4 ιδανικές νύφες για τον Λέοντα

Αυτές τις γυναίκες θα παντρευόταν!

Οι 4 ιδανικές νύφες για τον Λέοντα

Ο Λέων είναι ένας υπερήφανος, γενναιόδωρος άντρας, με εκτόπισμα που τραβά την προσοχή πάνω του. Του αρέσουν οι πολυτέλειες, η καλοπέραση και οι γυναίκες, που έχουν στιλ και προσωπικότητα. Σύμφωνα λοιπόν με αυτό το σκεπτικό, υπάρχει μια γυναίκα με την οποία θα μπορούσε να είναι μαζί, να συζήσει, ακόμα και να τις παντρευτεί και να είναι και ευτυχισμένος στο πλευρό της. Ποιες 4 είναι οι πιο πιθανές; Διάβασε παρακάτω:

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Όπως όλα τα ζώδια, έτσι και ο άντρας Λέων δεν ταιριάζει με όλες τις γυναίκες. Υπάρχουν κάποιες με τις οποίες μπορεί να δημιουργήσει έναν υπέροχο συνδυασμό και άλλες που δεν θέλει καν να τις βλέπει μπροστά του... Διάβασε παρακάτω και δες ποιες είναι οι κατάλληλες γυναίκες για σχέση για αυτόν.

Γυναίκα Zυγός

Πιθανότατα η σχέση τους να ξεκινήσει σαν φιλία, αλλά να καταλήξη σε ερωτική. Η Ζυγίνα είναι κοινωνικότατη, γνωρίζεται εύκολα με κόσμο, ξέρει να διασκεδάζει ενώ έχει και αρκετά ενδιαφέροντα. Επίσης, της αρέσει η καλοπέραση, οι πολυτέλειες, οι τέχνες και είναι καλαίσθητη, γι' αυτό ταιριάζει με τον Λέοντα, με τον οποίο όχι μόνο έχει χημεία, αλλά απολαμβάνει τις συζητήσεις μαζί της, καθώς είναι πρόθυμη να ακούσει όλες τις δημιουργικές του ιδέες και τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες.

Γυναίκα Σκορπιός

Η μυστηριώδης και ερωτική αυτή γυναίκα μπορεί να ξετρελάνει τον Λέοντα, αν και στην αρχή ενδεχομένως να τον παιδέψει, μέχρι να την κατακτήσει. Ωστόσο, όσο την εξερευνά θα ανακαλύπτει ότι δεν τα δίνει όλα μόνο στο κρεβάτι, αλλά και στη σχέση της. Είναι ανθεκτική, επίμονη, πιστή και αφοσιωμένη στον άντρα της κι αυτό είναι που θα τον κάνει να την ερωτευτεί τρελά. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι αν τον θελήσει αυτή, δε θα καταφέρει να της ξεφύγει.

Γυναίκα Αιγόκερως

Η Αιγοκερίνα έχει δυναμισμό και έντονη προσωπικότητα και κοινωνικό προφίλ κάτι που γοητεύει τον άντρα Λέοντα. Αν μάλιστα είναι και επιτυχημένη στον τομέα της αυτόματα θα έχει χτυπήσει το κέντρο της καρδιάς του. Αν και του φαίνεται ψυχρή, μόλις την πλησιάσει θα ανακαλύψει τη διασκεδαστική της πλευρά και το χιούμορ της. Ξέρει να παλεύει, δουλεύει αρκετά ακόμα και για τη σχέση της, δεν τα παρατάει στην πρώτη δυσκολία και παρότι διστάζει ορισμένες φορές, μπορεί να πάρει τα ηνία της όποιας κατάστασης, αποδεικνύοντας ότι η θέση της βασίλισσας της ταιριάζει γάντι.

Γυναίκα Ιχθύς

Εκ πρώτης όψεως, δείχνουν τελείως αταίριαστοι, ωστόσο, ο άντρας Λέοντας έχει ανάγκη από αγάπη, προσοχή και κανάκεμα που η πλούσια σε συναισθήματα Ψαρίνα μπορεί να του προσφέρει απλόχερα. Θα τον κάνει το κέντρο του κόσμου της, θα τον αποθεώνει συνεχώς και δε θα του αντεπιτίθεται, όταν τον πιάνουν τα νεύρα του. Χαμηλών τόνων αυτή, πομπώδης αυτός, καθόλου εγωίστρια αυτή, μεγάλο Εγώ αυτός. Οι διαφορές τους είναι αυτές που θα τους ενώσουν και θα τους κρατήσουν μαζί.

Διάβασε επίσης: Να γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν Λέοντα

10 πράγματα που βγάζουν τους Λέοντες από τα ρούχα τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved