Δεν ξέρεις ποτέ πώς μπορεί να αντιδράσουν αυτά τα ζώδια, σε μια δεδομένη στιγμή!

Είναι ανάλογα με τη φάση που βρίσκονται

Δεν ξέρεις ποτέ πώς μπορεί να αντιδράσουν αυτά τα ζώδια, σε μια δεδομένη στιγμή!

Πότε δεν ξέρεις πώς θα συμπεριφερθούν, πώς θα αντιδράσουν και πώς εσύ πρέπει να τους φερθείς, αφού τίποτα δεν είναι στάνταρ. Άλλες φορές θυμώνουν εύκολα, άλλες κάνουν πλάκα κι άλλες αδιαφορούν τελείως. Τα παρακάτω ζώδια είναι εντελώς απρόβλεπτα σε ό,τι έχει να κάνει με τις συναισθηματικές τους αντιδράσεις γι' αυτό χρειάζονται και προσοχή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι γνωστός για τις εναλλαγές στην διάθεσή του, για το πόσο κυκλοθυμικόες κι ευαίσθητος είναι. Τη μια γελάει και την άλλη μπορεί να κλαίει. Και άντε εσύ τώρα να βγάλεις άκρη με το τι συμβαίνει στο μυαλό του. Πληγώνεται εύκολα. Ακόμα και από ένα βλέμμα που μπορεί να θεωρήσει ότι ήταν «στραβό». Όλα είναι θέμα της δική του οπτικής και πώς αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Μια σκέψη είναι αρκετή για να τον κάνει είτε να χαρεί, είτε να τα βάψει μαύρα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παρορμητικός. Δεν σκέφτεται πριν αντιδράσει και όλες του οι κινήσεις είναι εντελώς αυθόρμητες και αψυχολόγητες. Κάνει αυτό που νιώθει εκείνη την στιγμή, ακόμα και αν είναι το μεγαλύτερο λάθος, το οποίο και θα μετανιώσει στην συνέχεια. Ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης και αυτό τον κάνει να γίνεται ακόμα πιο… «πολεμοχαρή» και να φωνάζει «αέρα» ορμώντας στο πεδίο της μάχης.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τα πιο ασταθή συναισθηματικά ζώδια είναι ο Σκορπιός. Μπορεί να είναι καλά και χαρούμενος και σε μια στιγμή να «σκοτεινιάσει» και να μην μιλιέται. Και είναι κλειστός χαρακτήρας γενικά, οπότε δύσκολα θα καθίσει να σου πει τι του συμβαίνει και τι τον απασχολεί. Όπως και ο Καρκίνος, έτσι και ο Σκορπιός, με μια σκέψη και μόνο που θα κάνουν μπορεί να διαλυθούν ψυχολογικά. Γενικά το ζώδιο αυτό είναι των άκρων και πολλές φορές πάει από το ένα συναίσθημα στο άλλο σε χρόνο dt.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όπως και ο Κριός, έτσι και ο Τοξότης είναι λίγο της… φούριας. Βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα και θέλει να τα κάνει όλα στην ζωή του σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα. Επιδιώκει να εξερευνά, να μαθαίνει και συχνά παρασύρεται από τα συναισθήματά του. Έχει αυτή την τάση της επέκτασης μέσα του, μιας και κυβερνήτης του είναι ο Δίας, οπότε είτε χαίρεται με κάτι, είτε λυπάται με κάτι, το συναίσθημα αυτό μεγεθύνεται και τον κατακλύζει. Είναι απρόβλεπτος γενικά και πολλές φορές η προσοχή του αποσπάται.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι γνωστό ότι πολλές φορές είναι χαμένος στον κόσμο του. Ονειροπολεί ενώ είναι ξύπνιος. Είναι τόσο ευαίσθητος και συναισθηματικός που τα παίρνει όλα κατάκαρδα. Νιώθει συνεχόμενα πληγωμένος από την συμπεριφορά των γύρω του και αδικημένος. Και αυτό είναι που τον κάνει να μην μπορεί να μείνει για πολύ ώρα χαρούμενος. Έχει μεγάλες μεταπτώσεις στην διάθεσή του και οι εναλλαγές αυτές μπορεί να τρελάνουν τους γύρω του.

Διάβασε επίσης:Τα 4 ζώδια που συνήθως κρατούν κρυφή την ιδιωτική τους ζωή

Τα ζώδια που διαγράφουν το παρελθόν από το μυαλό τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved