Αυτοί είναι οι καλύτεροι πατεράδες του ζωδιακού

Να ξεκαθαρίσουμε ότι όλα τα ζώδια μπορούν να γίνουν καλοί μπαμπάδες, ωστόσο υπάρχουν κάποια που… γεννήθηκαν για το ρόλο αυτό!

Αυτοί είναι οι καλύτεροι πατεράδες του ζωδιακού

Η εποχή που το να αλλάξει ένας πατέρας την πάνα του μωρού του θεωρούνταν ταμπού έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον οι άντρες έχουν έναν ενεργό ρόλο στο μεγάλωμα των παιδιών τους και μάλιστα, αρκετοί είναι υπέρμαχοι της συνεπιμέλειας.

Σίγουρα θα έχεις δει κι εσύ δίπλα σου αρκετούς πατεράδες να απολαμβάνουν τόσο πολύ τον ρόλο τους και να είναι τόσο καλοί στην ανατροφή των παιδιών τους που σε έκανε έστω και για λίγο να τους θαυμάσεις. Όλα τα ζώδια όπως προείπαμε, προφανώς και έχουν τα στοιχεία για να γίνουν καλοί γονείς, ωστόσο υπάρχουν 5 τα οποία… αντικειμενικά ξεχωρίζουν. Πάμε να τα δούμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο στοργικά ζώδια. Ως πατέρας, είναι σημαντικό για εκείνον να γνωρίζει ότι τα παιδιά του είναι ασφαλή, καλοταϊσμένα και ότι έχουν όλες τις ανέσεις που θα μπορούσε να τους παρέχει. Ο Ταύρος λατρεύει την οικογένεια και ο θεσμός αυτός έχει ξεχωριστή σημασία για εκείνον. Έχει αρκετή υπομονή με τα παιδιά του, θα τους είναι πάντα… «πιστός» και φυσικά θα είναι πάντα στο πλευρό τους σε ό,τι κι αν συμβεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις διαβάσει για το πόσο πολύ αγαπάει ο Καρκίνος την οικογένειά του… Είναι ένα άτομο που πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό τον κόσμο, που δεν θα έκανε για τα παιδιά του ή τους γονείς του ή την σύζυγό του. Δίνεται με όλο του το είναι στο «σπίτι» του και κάνει τα πάντα για να είναι τα αγαπημένα του πρόσωπα καλά, ασφαλή και ευτυχισμένα. Μπορεί να θυσιάσει την δική του προσωπική ευτυχία, αρκεί να βλέπει τα παιδιά του να χαμογελούν. Ο Καρκίνος είναι ο τύπος του πατέρα που περνάει όλο του το χρόνο μαζί τους και μάλιστα θα οργανώνει την κάθε του μέρα γύρω από εκείνα.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ

Φαντάσου την οικογένεια του Λέοντα σαν μια… «αγέλη». Βλέπει τα παιδιά του σαν τα μικρά του λιονταράκια που πρέπει να τα φροντίσει, να τα εκπαιδεύσει και φυσικά να τα… κακομάθει (γιατί Λέοντας και large τύπος πάνε μαζί). Είναι περήφανος πατέρας και δεν σταματά να μιλά για εκείνα και να παινεύεται για το πόσο καλά παιδιά είναι. Θέλει να έχουν μια καλύτερη ζωή από αυτόν και δεν θα σκεφτεί ποτέ τα έξοδα, τον κόπο ή τον χρόνο του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με έναν πατέρα Σκορπιό είναι σαν να έχεις έναν γονιό και έναν… σωματοφύλακα μαζί. Το ζώδιο αυτό αγαπά με όλο του το είναι τα παιδιά του και θα κάνει τα πάντα για να τα προστατεύσει, να τα δει να μεγαλώνουν, να εξελίσσονται, να μορφώνονται και να προχωρούν στην ζωή τους. Εντάξει… θέλει να έχει και λίγο τον έλεγχο στην ζωή τους, αλλά το κάνει μόνο από αγάπη και από τεράστιο ενδιαφέρον για να είναι ασφαλή και να μην… κακοπέσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι γεννημένος για να γίνει πατέρας. Είναι το… κάλεσμα της φύσης. Ως γονιός, είναι σοβαρός, θέλει να δίνει πάντα το σωστό παράδειγμα και να μάθει στα παιδιά του από μικρή ηλικία, ότι στην ζωή πρέπει κανείς να δουλεύει σκληρά, να έχει πειθαρχεία, να είναι υπεύθυνος και μορφωμένος. Είναι ένας παραδοσιακός πατέρας που δεν θα τα κακομάθει μεν, αλλά θα τους δώσει όλα όσα έχει και μπορεί…

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 5 ζώδια δεν ξέρουν να λένε ψέματα

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θέλουν να επιβάλλουν τις απόψεις τους!

Τα 4 ζώδια που τα θέλουν όλα έτοιμα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved