Τα 3 ζώδια που το να ανταγωνίζονται και να προκαλούν είναι η δεύτερη φύση τους

Έτσι ανεβαίνει η αδρεναλίνη τους και νιώθουν ικανοποίηση και πληρότητα

Τα 3 ζώδια που το να ανταγωνίζονται και να προκαλούν είναι η δεύτερη φύση τους

Μιλάμε για τα ζώδια που θέλουν να αποδεικνύουν ότι είναι καλύτερα από τα υπόλοιπα και η αλήθεια είναι πως οι προκλήσεις κάθε είδους είναι η δεύτερη φύση τους. Κάθε μία από αυτές τους βάζει σε διαδικασία ανταγωνισμού και μάχης, ανεβάζει την αδρεναλίνη τους και τους κάνει να νιώθουν ικανοποίηση και πληρότητα.

ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου θέλει γενικότερα να είναι πρώτο σε όλα! Θέλει να είναι ο «αρχηγός της αγέλης» και να δίνει τις εντολές. Είναι άκρως ανταγωνιστικός, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί ότι θα μπορούσε να υπάρχει και κάποιος καλύτερος από εκείνον. Θα ξεκινήσει μια «μάχη», απλά και μόνο επειδή τον εξιτάρει η αδρεναλίνη και το να βλέπει τα «αίματα να... ανάβουν». Το καλό με τον Κριό όμως είναι ότι γενικά παίζει τίμια και δεν θα στραφεί ποτέ ενάντιον όποιου αγαπά πραγματικά.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τρελαίνεται για προκλήσεις και για ό,τι έχει να κάνει με ανταγωνισμό. Θέλει να είναι πρώτος σε όλα, θέλει να έχει την εξουσία και τα… ηνία και να αποδεικνύει στους πάντες ότι μπορεί να τα καταφέρει παντού. Θα είναι ανταγωνιστικός στην δουλειά του και ακόμα και μέσα στην σχέση του. Προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει ή να δείξει την υπεροχή του, θα κάνει πραγματικά τα πάντα. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίξει και βρώμικα, αν χρειαστεί, αλλά έχει και κάποια όρια, τα όποια και σέβεται.

ΛΕΩΝ

Ποιος θα τολμήσει να αμφισβητήσει τον βασιλιά. Πίσω και σας «έφαγε»! Ο Λέοντας είναι από την φύση του ζώδιο που του αρέσει ο ανταγωνισμός και μάλιστα θέλει να επιδεικνύει το πόσο καλύτερος και ανώτερος από όλους τους άλλους είναι. Και ναι! Προκειμένου να διατηρήσει το θρόνο του, θα κάνει τα πάντα και θα πέσει ακόμα και στο πιο χαμηλό επίπεδο. Ο ανταγωνισμός απλώς… «κυλάει στο αίμα του» γιατί θέλει πάντα να κερδίζει.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που παραιτούνται, χωρίς καν να προσπαθήσουν

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δέχονται τα πιο πολλά πυρά από τους άλλους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved