Τα 5 ζώδια που κρατάνε μυστική την ερωτική τους ζωή

Τα προσωπικά τους παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό.

Τα 5 ζώδια που κρατάνε μυστική την ερωτική τους ζωή

Είναι τα άτομα εκείνα που δεν θέλουν να μιλούν για την ιδιωτική τους ζωή, πόσω μάλλον για τα ερωτικά τους. Τα ζώδια αυτά δεν θα σου ανοιχτούν ποτέ. Και κολλητοί να είστε, δεν θα σου πουν σχεδόν τίποτα και θα κρατούν τα "γκομενικά" τους ως επτασφράγιστο μυστικό. Πάμε να δούμε για ποια 5 ζώδια μιλάμε:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινάμε από τον άρχοντα της μυστικοπάθειας και τις καχυποψίας. Αν πάρεις ποτέ λέξη από Σκορπιό, πραγματικά μπράβο σου, θα είσαι μεγάλος μάγκας ή θα σε έχει εμπιστευτεί για να σου πει δυο ατάκες. Ο Σκορπιός λειτουργεί και κινείται στη σκιά. Δεν θα ανοίξει ποτέ τα χαρτιά του και δεν θα πει σε κανέναν λεπτομέρειες για την ζωή του. Και ο κύριος λόγος που θα το κάνει αυτό είναι για να προστατευτεί, να μην πονέσει και να μην πληγωθεί. Ό,τι αγαπά το «καμουφλάρει» για να περνά απαρατήρητο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο… απέναντι του Σκορπιού, δεν είναι και τόσο διαφορετικός σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα προσωπικής ζωής και ιδιωτικότητας. Και ο Ταύρος κρατά το στόμα του κλειστό. Δεν ανοίγεται γιατί και εκείνος έχει κάποια θέματα εμπιστοσύνης, ενώ θεωρεί ότι η προσωπική του ζωή είναι μόνο για τον ίδιο και για κανέναν άλλο. Είναι και εκείνος υπερπροστατευτικός σε ό,τι έχει να κάνει με τα άτομα που αγαπά και δεν θέλει να τα εκθέτει. Δεν θα δεις ποτέ έναν Ταύρο να σου ανοίγεται και να αποκαλύπτει οτιδήποτε για την ερωτική του ζωή. Να μάθει εκείνος για σένα, ναι. Το αντίθετο, όχι.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος, ως ζώδιο της Γης, εκτιμά ιδιαίτερα την ιδιωτικότητά της και δεν επιτρέπει σε κανέναν να την… παραβιάσει. Η προσωπική της ζωή είναι μόνο για εκείνη και μάλιστα είναι οι στιγμές εκείνες κατά τις οποίες μπορεί να είναι ο εαυτό της και να νιώθει καλά. Η Παρθένος δεν έχει την ανάγκη να μοιραστεί το παραμικρό και με κανέναν. Ό,τι και να συμβαίνει, το αντιμετωπίζει και το ζει μόνη της. Δεν θέλει κανέναν να μπλέκεται στα πόδια της, να επεμβαίνει ή να λέει την γνώμη του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σύμβολο του Καρκίνου είναι το καβούρι και αυτό δεν είναι τυχαίο. Το ζώδιο αυτό είναι τόσο «κλειστό» και ανθεκτικό όσο το κέλυφος του καβουριού. Δεν θα δεις ποτέ έναν Καρκίνο να ανοίγεται και να σου μιλάει για τα ερωτικά του με άνεση. Δεν θα σου πει ποτέ το παραμικρό για την αισθηματική του ζωή. Είναι δική του και μόνο. Την προστατεύει και δεν θέλει κανείς να γνωρίζει τι κάνει, πώς νιώθει κτλ. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητος και συναισθηματικός και φοβάται την οποιαδήποτε προδοσία ή πισώπλατη μαχαιριά. Όσο πιο λίγα ξέρεις για εκείνον, τόσο πιο ασφαλής νιώθει.

ΙΧΘΥΕΣ

Άλλο ένα… «στρείδι» του ζωδιακού είναι ο Ιχθύς. Το τελευταίο στην σχετική μας λίστα. Το ζώδιο αυτό έχει ανάγκη όσο κανένα άλλο τα προσωπικά του να τα κρατά καλά φυλαγμένα και δεν εμπιστεύεται εύκολα. Και αυτό γιατί πρώτον δεν θέλει να νιώσει σε καμία περίπτωση ότι κάποιος τον επικρίνει, αλλά και επειδή μόνο όταν είναι με τον εαυτό του μπορεί να «γιατρευτεί», να ηρεμήσει, να αφεθεί και να είναι ο εαυτός του. Το να περνά τον χρόνο του μόνο με το ταίρι του για τον Ιχθύ είναι σημαντικό. Δεν ανοίγεται εύκολα σε ό,τι έχει να κάνει την ερωτική του ζωή και αυτός είναι ο τρόπος του για να την προστατεύσει.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τις σχέσεις εξ αποστάσεως

Τα 3 ζωδιακά ζευγάρια που θα χωρίσουν χωρίς να πονέσουν!

Τα 3 ζώδια που ξενερώνουν, αν δεν «ανάβουν» και λίγο τα αίματα στην σχέση τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved