Τι κάνει ο Κριός μετά από ένα χωρισμό;

Πώς τον διαχειρίζεται και ποιες είναι οι αντιδράσεις του;

Τι κάνει ο Κριός μετά από ένα χωρισμό;

Ο χωρισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν. Ούτε καν για έναν Κριό, ο οποίος φημίζεται για το... γρήγορο ξενέρωμά του και την ικανότητά του να πάει εύκολα γενικά παρακάτω. Η αλήθεια είναι ότι ο χωρισμός με έναν Κριό μόνο εύκολος δεν θα είναι. Και αυτό γιατί όταν το ζώδιο αυτό πονάει, τότε συμπεριφέρεται… τρελά. Χάνει τον έλεγχο και πολλές φορές ξεφεύγει και δεν καταλαβαίνει τι κάνει. Ο πόνος τον «χτυπάει» παράλληλα και στον εγωισμό του και ένας άνθρωπος με πληγωμένο εγωισμό είναι πάντα επικίνδυνος.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Μην απορήσεις, αν τον δεις να κάνει τα πάντα για να σε πληγώσει και να εκδικηθεί. Θέλει να πονέσεις, όσο πονάει κι εκείνος και δεν θα σε αφήσει σε ησυχία εύκολα. Είναι ικανός ακόμα και να φλερτάρει έντονα και να κάνει σεξ με φίλη σου ή… «φίλη» σου, απλά και μόνο για να το μάθεις και να πονέσεις διπλά, επειδή σε πρόδωσε τόσο εκείνος, όσο και εκείνη.

Γενικά ο Κριός είναι ικανός για όλα και να περιμένεις τις πιο περίεργες αντιδράσεις από την πλευρά του. Αν πάλι δεν σε αγαπάει ή αν φύγει εκείνος πρώτος από την σχέση, να ξέρεις ότι θα εξαφανιστεί, θα κάνει την ζωή του και δεν θα τον ξαναδείς ποτέ. Πολύ απλά γιατί σε έχει ξεπεράσει, δεν σε σκέφτεται και έχει ήδη προχωρήσει.

Διάβασε επίσης:

Σε αυτή την παγίδα κινδυνεύεις να πέσεις, αν ερωτευτείς, ανάλογα με το ζώδιό σου

Τα 3 πιο επιφυλακτικά ζώδια που θέλουν χρόνο για να «ανοιχτούν»!

Γι΄αυτά τα 4 ζευγάρια ο έρωτας θα είναι κεραυνοβόλος

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved