Σε αυτά τα ζώδια δεν αρέσουν τα κομπλιμέντα

Δεν μπορούν να τα... διαχειριστούν

Σε αυτά τα ζώδια δεν αρέσουν τα κομπλιμέντα

Δεν αντιδρούν όλοι οι άνθρωποι πολύ καλά, όταν δέχονται ένα κομπλιμέντο. Κάποιοι δεν μπορούν να το… διαχειριστούν. Δεν είναι σίγουροι τι ακριβώς θες να τους πεις ή τι εννοείς ή γιατί το λες και τι προσδοκάς από εκείνους. Συνήθως αυτοί που παίρνουν καλά τα κομπλιμέντα, είναι εκείνοι που μπορούν να διαχειριστούν την οποιαδήποτε συζήτηση και νιώθουν αυτοπεποίθηση σε όλες τις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, για έναν Δίδυμο, όταν ακούει ένα κομπλιμέντο, είναι ότι δεν ξέρει πώς να απαντήσει σε αυτό. Τι πρέπει να πει; Να κάνει κι αυτός ένα κομπλιμέντο, έτσι για… ανταπόδοση; Να πει "ευχαριστώ"; Και αν δεν είναι αρκετό; Όλες αυτές οι σκέψεις τον δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο. Έχει και ένα μυαλό που στροφάρει γρήγορα και όλα αυτά τα σκέφτεται μέσα σε… δευτερόλεπτα. Ωστόσο, δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση για το τι πρέπει να κάνει και κάποιες φορές αυτός/η που του έκανε το κομπλιμέντο, έρχεται σε δύσκολη θέση και νιώθει αμήχανα γιατί δεν έχει πάρει καμία… απάντηση και δεν ξέρει αν είπε κάτι κακό ή όχι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα κομπλιμέντα συχνά φέρνουν σε δύσκολη θέση έναν Καρκίνο. Νιώθει άβολα, αμήχανα και κοκκινίζει. Δεν ξέρει τι να κάνει ή τι να πει και έτσι αποφασίζει να τα αποφύγει με κάθε τρόπο. Το να τον προσέξει κάποιος/α και να του πει κάτι καλό, τον κάνει να τα χάνει και δεν ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει. Είναι ένα άτομο ντροπαλό και χαμηλών τόνων. Βέβαια, αν κάποιος του κάνει κομπλιμέντο, θα χαμογελάσει, θα το δεχτεί και θα πει ευχαριστώ, αλλά η αμηχανία του καθρεφτίζεται στο πρόσωπό του. Δεν μπορεί να κρυφτεί…

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι ένα άτομο που κρίνει αυστηρά πρώτον από όλους τον ίδιο της τον εαυτό. Έτσι όταν της κάνει κάποιος ένα κομπλιμέντο, δεν το παίρνει και τόσο… καλά. Διότι δεν πιστεύει στην τελειότητα, δεν θεωρεί ότι κάτι είναι τόσο σωστό και πραγματικά ωραίο και άψογο, οπότε πιστεύει ότι της λες ψέματα, την κοροϊδεύεις και κατά πάσα πιθανότητα την δουλεύεις κατάμουτρα. Αν της κάνεις ένα κομπλιμέντο, προφανώς και δεν θα σε βρίσει, δεν θα σου πει κάτι κακό. Απλώς θα απαντήσει με ένα «στεγνό» ευχαριστώ και δε θα δώσει συνέχεια στην συζήτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως στο κομμάτι αυτό, ίσως και να είναι ακόμα χειρότερος από την Παρθένο που αναλύσαμε λίγο πιο πάνω. Ο λόγος για τον οποίο το ζώδιο αυτό δεν βλέπει με καλό μάτι ένα κομπλιμέντο, είναι επειδή δεν το πιστεύει. Ό,τι καλό και να του πεις, πάντα θα διαφωνεί μαζί σου. Δεν έχει να κάνει με το ότι είναι ταπεινό άτομο και ότι δεν του αρέσουν οι υπερβολές. Απλώς πιστεύει ότι τον δουλεύεις κατάμουτρα. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα, όταν ένας εντελώς άγνωστος πάει να πει έναν καλό λόγο σε έναν Αιγόκερω. Αντιδρά πιο απότομα και ψυχρά σε σχέση με το πώς θα συμπεριφερόταν σε κάποιον γνωστό του.

Διάβασε επίσης:

4 ζώδια που, αν δε σε ισοπεδώσουν, δε θα ησυχάσουν

Αυτά τα ζώδια ξεμένουν πάντα από λεφτά, πριν τελειώσει ο μήνας

Αυτά τα ζώδια θριαμβεύουν, όταν λειτουργούν υπό πίεση

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved