Τα 5 ζώδια που είναι του «όλα ή τίποτα»

Ποια είναι τα άλλα 4 εκτός από τον Σκορπιό που έχεις ήδη σκεφτεί;

Τα 5 ζώδια που είναι του «όλα ή τίποτα»

Τα λίγα είναι για τους… λίγους. Αυτό σκέφτονται γι’ αυτό και δεν αρκούνται στο ελάχιστο. Είναι τα άτομα εκείνα που πραγματικά τα θέλουν όλα ή τίποτα. Δεν αρκούνται στο μέτριο και νιώθουν ότι τους κοροϊδεύεις ή τους εξαπατάς, αν πας να τους το προσφέρεις. Τα άτομα αυτά θα ρίσκαραν στην ζωή τους, προκειμένου να «τινάξουν την μπάνκα» στον αέρα και να τα πάρουν όλα φεύγοντας. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που πρωτίστως στην ζωή του τα θέλει όλα ή τίποτα. Είναι το άτομο εκείνο που θα ρισκάρει τα πάντα για να μπορέσει να έχει αυτό που λέμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Δεν συμβιβάζεται με τίποτα μέτριο, καθώς δεν του αρκεί. Ή θα νιώθει πολλά συναισθήματα και θα σε θέλει τρελά ή δεν θα ξέρει καν ότι υπάρχεις. Είναι άτομο που πραγματικά βλέπει μόνο την κορυφή και ποτέ τον πάτο. Ο Σκορπιός επίσης θεωρεί πως στην ζωή πρέπει είτε να τα παίρνεις όλα ή αν δεν τα καταφέρεις, φύγε με το… τίποτα. Το μέτριο ή οτιδήποτε στην μέση είναι ήττα για εκείνον.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ξεροκέφαλος και θεωρεί πως μόνο η δική του άποψη είναι σωστή. Δεν είναι ένα άτομο ανοιχτό στις συζητήσεις και σπάνια αλλάζει γνώμη. Αυτό το κάνει επειδή θεωρεί πως έχει δίκιο και πως είναι άσκοπο να ακούσει την δική σου άποψη. Δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι έκανε λάθος και δεν πρόκειται να συμβιβαστεί για κανένα λόγο. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι άλλοι κινούνται με διαφορετικό τρόπο από εκείνον. Για έναν Ταύρο η ζωή είναι ή μαύρο ή άσπρο. Ή θα τα έχει όλα όπως τα θέλει εκείνος ή δεν καταδέχεται να έχει τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα από τα μεγάλα μειονεκτήματα που έχει η Παρθένος είναι το γεγονός πως είναι υπερβολικά επικριτική. Βλέπει τα πράγματα είτε μόνο ως κάτι σωστό, είτε μόνο ως κάτι λάθος. Είναι τελειομανής και δεν δέχεται τα λάθη και τα ψεγάδια. Για μια Παρθένο, είτε θα τα έχει όλα όπως θα τα θέλει εκείνη και θα την ευχαριστούν, είτε δεν θέλει να έχει τίποτα. Και αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς της ζωής της. Δεν έχει να κάνει με το αν μιλάμε για προσωπικά, επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τον Τοξότη η φράση «όλα ή τίποτα» έχει να κάνει περισσότερο με την συμπεριφορά των άλλων απέναντί του. Είναι κακή; Είναι καλή; Είναι ξινή ή γενναιόδωρη; Ο Τοξότης θέλει να του συμπεριφέρεσαι σωστά, με αγάπη και να τον προσέχεις. Αν δεν το κάνεις, τότε πολύ εύκολα θα σε ξεχάσει και θα ψάξει για… άλλες πορτοκαλιές. Ή του τα δίνεις όλα όπως τα θέλει ή δεν θέλει τίποτα από εσένα. Και το κακό είναι ότι αυτός θα προχωρήσει εύκολα παρακάτω. Εσύ;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο με μεγάλες φιλοδοξίες. Στοχεύει ψηλά και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει. Δουλεύει σκληρά και στρώνει το έδαφος. Αυτό που θα σου πει αν τον ρωτήσεις, είναι ότι φυσικά τα θέλει όλα ή τίποτα στην ζωή του, διότι έχει κουραστεί πάρα πολύ και δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με κάτι λίγο ή μέτριο. Τον ιδρώτα που έχει χύσει τον κοστολογεί ακριβά και δεν τον ξεπουλάει τόσο φτηνά. Άρα θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να τα πάρει όλα, αλλιώς απλά θα σταματήσει να ασχολείται και θα πάει παρακάτω.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα ζώδια ξεμένουν πάντα από λεφτά, πριν τελειώσει ο μήνας

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε θα ησυχάσουν, εάν δεν πάρουν εκδίκηση

Τα 4 πιο ευαίσθητα ζώδια που καταλαβαίνουν αμέσως τον πόνο σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved