Τα 3 ζώδια που δεν τα αγγίζουν οι κριτικές και τα κακά σχόλια των άλλων

Σε γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι!

Τα 3 ζώδια που δεν τα αγγίζουν οι κριτικές και τα κακά σχόλια των άλλων

Μπορείς να λες ό,τι θέλεις! Από το ένα αφτί μπαίνει κι από το άλλο βγαίνει. Τα άτομα αυτά δεν ενδίδουν σε κανενός είδους ψυχολογικό πόλεμο. Δεν τα νοιάζει η γνώμη σου και αδιαφορούν πλήρως για ό,τι κι αν λες. Είναι σαν να μην υπάρχεις ώρες-ώρες για εκείνα. Όσο και να προσπαθείς, η γνώμη σου δεν τα ακουμπά και τα σχόλιά σου καλύτερα να τα κρατήσεις για σένα. Πιο χρήσιμα θα σου είναι…

Παρακάτω, λοιπόν, θα σου αναλύσουμε τα 3 ζώδια που πραγματικά δε δίνουν μία για τις κακές κριτικές ή τα πικρόχολα σχόλια των υπολοίπων.

ΚΡΙΟΣ

Δεν υπάρχει τίποτα πάνω σε αυτό τον κόσμο που να σταματήσει έναν Κριό από το να πετύχει τον στόχο του, όταν το βάλει στο μυαλό του. Μιλάμε για ένα ζώδιο με τεράστια αυτοπεποίθηση, ενέργεια, ικανότητες, θάρρος και μεγάλη προθυμία να ρισκάρει. Ό,τι και να λένε οι άλλοι, όσο και να τον κράζουν, δεν τους βλέπει καν και προχωράει σαν να μην συνέβη το παραμικρό. Ξέρει ότι μπορεί να πετύχει, γιατί έχει αυτοπεποίθηση και πιστεύει στις δυνάμεις του.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΛΕΩΝ

Είναι απίθανο να μπορέσεις να «λυγίσεις» έναν Λέοντα. Πιστεύει τόσο πολύ στον εαυτό του, έχει τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση και πατάει γερά στα πόδια του. Ξέρει ότι μπορεί να τα καταφέρει και δεν κάνει ποτέ πίσω. Ό,τι και αν του πεις, εκείνος θα σε κοιτάξει με βλέμμα υποτιμητικό και το πολύ πολύ να γυρίσει να σου πει ένα απλό «ζηλεύεις». Και το πιστεύει ότι απλώς είσαι πιο λίγος από εκείνον, δεν τον φτάνεις πουθενά και λες μόνο κακίες για να τον πικάρεις. Και φυσικά σε αγνοεί και προχωρά παρακάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, γνωρίζει καινούργια μέρη και νέους ανθρώπους και το μυαλό του είναι στο να αποκτήσει καινούργιες εμπειρίες και να διευρύνει τους ορίζοντές του. Οπότε δε θα καθίσει καν να ασχοληθεί μαζί σου. Δεν έχει τον χρόνο και ούτε και πρόκειται να κάνει κάτι για να τον βρει. Η γνώμη σου είναι δική σου και κράτα την για σένα. Ξέρει πολύ καλά τις δυνατότητές του, είναι πάντα έτοιμος για νέες περιπέτειες και δεν θα μιζεριάσει, επειδή εσύ είσαι μίζερος και κακός. Στόχος στην ζωή του Τοξότη είναι να ζει χωρίς φόβο, ανασφάλειες ή αμφιβολίες.

Διάβασε επίσης:

Αυτοί είναι οι 3 αθεράπευτοι εγωιστές του ζωδιακού!

Αυτά είναι τα 4 πιο ευκολόπιστα ζώδια!

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι άρχοντες του κουτσομπολιού!

Τα 5 πιο προσγειωμένα ζώδια που δεν είναι καθόλου «δήθεν»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved