Αυτά τα ζώδια είναι γεννημένα για να γίνουν επαγγελματίες αθλητές

Έχουν αυτή την κλίση και μπορούν να είναι επιτυχημένα, πλούσια και διάσημα

Αυτά τα ζώδια είναι γεννημένα για να γίνουν επαγγελματίες αθλητές

Το ότι μπορεί να πηγαίνουμε αρκετοί/ες -τακτικά ή συνέχεια- στο γυμναστήριο δε σημαίνει ότι είμαστε κι αθλητές, ντε και σώνει. Άλλο να διατηρείς καλή τη φυσική σου κατάσταση και άλλο να ασχολείσαι με ένα άθλημα, να κάνεις πρωταθλητισμό ή να έχεις υψηλές επιδόσεις. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με αυτή την κλίση, επιδίδονται σε αγωνίσματα και μάλιστα ορισμένοι από αυτούς είναι επιτυχημένοι, πλούσιοι και διάσημοι.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που είναι γεννημένα για να κάνουν αθλητισμό!

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι πάντα πολύ ανταγωνιστικός με τους άλλους. Έχει αρκετή δύναμη, αυτοπεποίθηση και σιγουριά, στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει και αν καταπιαστεί με τον αθλητισμό, θα διαπρέψει. Σε ατομικά αθλήματα, θα καταφέρει να πάρει ένα μετάλλιο, ενώ σε ομαδικά, όπως πχ το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ, θα είναι εξαιρετικός ηγέτης, εμπνέοντας και εμψυχώνοντας την ομάδα του, αρκεί, βέβαια, να είναι πρόθυμος να μοιραστεί τη νίκη και τα φώτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρότι δεν το δείχνει, ο Σκορπιός θέλει πάντα να είναι ο καλύτερος σε ό, τι κάνει και φυσικά να νικάει. Δεν είναι το φόρτε του τα ομαδικά αθλήματα, αλλά τα ατομικά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα βρεις σε αρκετές ομάδες άτομα του συγκεκριμένου ζωδίου, που μπορεί να έχουν τον ρόλο του... εκτελεστή ή του κρυφού όπλου. Το σίγουρο είναι ότι διέπεται από ένα σύνολο κανόνων και αξιών πάνω στο οποιοδήποτε άθλημα, που τον εμπνέει και τον ωθεί να γίνεται καλύτερος κάθε μέρα.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι το πιο παθιασμένο ζώδιο με την άσκηση, από τα υπόλοιπα, γιατί έχει μεγάλη σημασία η καλή του υγεία και ευεξία. Η Παρθένος είναι επίσης γεννημένη αθλήτρια και διακρίνεται για την ευελιξία και την αντοχή της. Συνήθως διακρίνεται σε αθλήματα, όπως το τρέξιμο, την ενόργανη, αλλά και τους αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτου.

ΚΡΙΟΣ

Εντάξει, δε θα έλειπε από αυτή τη λίστα, αυτός που θέλει να είναι πάντα πρώτος και πάντα νικητής! Ο Κριός ελκύεται από τα σπορ, είναι γεννημένος αθλητής, βγάζει δύναμη και πάθος κι αν καταφέρει να ρεγουλάρει τον εγωισμό του, τότε πραγματικά θα κάνει απίστευτες επιδόσεις και θα γίνει διάσημος. Προτιμά τα ατομικά αθλήματα, που του δίνουν τη δυνατότητα να μην υπακούει σε εντολές άλλων και κυρίως όσα έχουν μια μαχητικότητα, όπως πχ πολεμικές τέχνες, box, kick boxing κλπ, κλπ.

Διάβασε επίσης: Τα 5 ζώδια με τις πιο βίαιες τάσεις

Αυτές είναι οι 4 γυναίκες του ζωδιακού δεν περιμένουν από κανέναν να τις στηρίξει

Τα 5 πιο προσγειωμένα ζώδια που δεν είναι καθόλου «δήθεν»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved