Οι τέσσερες ιδανικές νύφες για τον άντρα Κριό

Αυτές τις γυναίκες θα παντρευόταν!

Οι τέσσερες ιδανικές νύφες για τον άντρα Κριό

Ο άντρας Κριός ανήκει έχει έντονη προσωπικότητα και φλογερό ταμπεραμέντο. Συνήθως το ενδιαφέρον του γρήγορα χάνεται, όμως υπάρχουν 4 γυναίκες με τις οποίες θα μπορούσε να παραμείνει σε σχέση, να συζήσει, ακόμα και να τις παντρευτεί και να είναι και ευτυχισμένος στο πλευρό τους.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Γυναίκα Δίδυμος

Είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς κι αυτό γιατί μπορεί ο ένας να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του άλλου στο κρεβάτι. Οι σεξουαλικές σχέσεις του άντρα Κριού είναι γεμάτες πάθος, εξ αιτίας της μεγάλης ενέργειας που βγάζει τόσο ο ίδιος, όσο και η παρτενέρ του. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί είναι λίγο.. ευέξαπτος ως χαρακτήρας. Οι καβγάδες και οι παρεξηγήσεις παραμονεύουν μεταξύ τους, οπότε τα θέματα πρέπει να λύνονται πριν γιγαντωθούν και δεν υπάρξει επιστροφή. Βέβαια και οι εναλλαγές στην ψυχολογία μιας Διδυμίνας είναι πολλές, αλλά αυτό είναι κάτι που ο Κριός το αντέχει.

Γυναίκα Λέων

Η Λιονταρίνα θέλει να τραβά την προσοχή και λατρεύει τις αγκαλιές. Αυτό μπορεί είτε να ενθουσιάσει είτε να… πνίξει έναν Κριό. Και οι δυο είναι δυνατοί και παθιασμένοι, θα πρέπει όμως να υπάρχει ένα μέτρο για να μπορέσει να πετύχει αυτή η σχέση. Είναι και οι δυο ζώδια της Φωτιάς και σεξουαλικά τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους. Είναι συμβατοί στο κρεβάτι και μοιράζονται την αγάπη για την περιπέτεια. Ο Κριός με την γυναίκα Λέων είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια.

Γυναίκα Τοξότης

Ο άντρας Κριός και η γυναίκα Τοξότης μπορούν να εμπνεύσουν ο ένας τον άλλο, ώστε να είναι πιο δημιουργικοί και πιο ανταγωνιστικοί. Συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο σε πολλά πράγματα. Είναι και οι δυο γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και δράση. Ο συνδυασμός αυτός είναι γεμάτος πάθος και με μεγάλη όρεξη για περιπέτεια. Αλλά αυτό το ζευγάρι πρέπει να προσέχει, αλλιώς η ζήλεια και ο εγωισμός θα είναι μεγάλα εμπόδια σε περίπτωση που παντρευτούν.

Γυναίκα Υδροχόος

Και οι δυο φλερτάρουν με άνεση και αποζητούν την προσοχή από το αντίθετο φύλο. Όμως, πρέπει να εξισορροπήσουν την επαναστατική και ασυμβίβαστη πλευρά τους με την κοινή λογική, αν θέλουν να καταφέρουν να δουν την σχέση τους να πετυχαίνει. Μοιράζονται όμως και αρκετά άλλα στοιχεία, όπως την αυτονομία, τις παρέες και τα πολλά ενδιαφέροντα, που είναι ικανά να τους κρατήσουν μαζί και ευτυχισμένους.

Διάβασε επίσης: Να γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν Κριό

Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Κριό

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved