Αυτά είναι τα 4 πιο γλυκά και δοτικά ζώδια

Του ενός σίγουρα δεν του φαίνεται...

Αυτά είναι τα 4 πιο γλυκά και δοτικά ζώδια

Όταν κάποιος περιγράφεται ως γλυκός, αυτό σημαίνει ότι είναι ευγενικός, δοτικός, πρόθυμος να προσφέρει, έχει καλούς τρόπους και νοιάζεται για τους ανθρώπους του.

Αυτό το τελευταίο είναι από τα σημαντικότερα πράγματα γιατί φροντίζει για τους άλλους και ανησυχεί για το αν είναι εντάξει. Εάν κάποιος δεν είναι καλά, δεν τον αγνοεί και γυρνάει στη ζωή του, αντίθετα, συμπάσχει, συζητά μαζί του τα προβλήματά του και είναι πρόθυμος να βοηθήσει.

Τα παρακάτω ζώδια τείνουν να είναι ανιδιοτελή και συχνά βάζουν τις ανάγκες κάποιου άλλου πάνω από τις δικές τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι τα πιο γλυκά ζώδια, που μόνιμα σκέφτονται τους άλλους κι εξ αιτίας της διαίσθησής τους γνωρίζουν ενστικτωδώς τι χρειάζονται οι άνθρωποι γύρω τους

Ξέρουν να συγχωρούν, είναι πάντα πρόθυμοι να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία και τηρούν τις αμφιβολίες τους, χωρίς να καταδικάζουν, προσπαθώντας να κατανοήσουν κάτω από ποια συνθήκη έγινε ό,τι έγινε, δικαιολογώντας ενίοτε συγκεκριμένες συμπεριφορές. Εύκολα δε θα εγκαταλείψουν άνθρωπο ή ζώο στο έλεός του γιατί δεν είναι στη φύση τους να γυρνούν την πλάτη τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος πάντα ενδιαφέρεται για το πώς είναι και πώς περνά ένας άνθρωπος και είναι πραγματικά ευτυχισμένος όταν ακούει από κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο ό,τι είναι καλά. Αν έχει πρόβλημα, θα είναι δίπλα του να το στηρίξει. Δεν λέει απλά "καταλαβαίνω πώς νιώθεις". Το αποδεικνύει με πράξεις.

Εάν είναι χάλια, θα το πείσει να ανοίξει την καρδιά του και θα προσπαθήσει να βρει έναν τρόπο να το βοηθήσει. Εάν δε θέλει βοήθεια, ο Καρκίνος θα το σεβαστεί, αλλά δε θα σταματήσει να νοιάζεται και να ανησυχεί.

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα! Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Είναι γλυκός, ευγενικός, γενναιόδωρος και χαριτωμένος. Εάν το αυτοκίνητο ενός φίλου χαλάσει, ο Ζυγός θα πάει να τον... μαζέψει και να βοηθήσει να ρυμουλκηθεί το αυτοκίνητο. Εάν δεν έχει χρήματα, θα του δώσει. Εάν πιάσει ξαφνική καταιγίδα, θα δώσει το πανωφόρι του σε κάποιον, υποθέτοντας ότι το χρειάζεται περισσότερο από ό,τι αυτός.

Επίσης, έχουν φιλανθρωπική δράση, ειδικά σε τομείς που τον ενδιαφέρουν και συχνά προσφέρει εθελοντική εργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Και η έκπληξη... Φαίνεται σκληρός και πολύ σοβαρός, στην πραγματικότητα όμως είναι ένα από τα πιο γλυκά ζώδια. Είναι πάντα ο πρώτος που θα προσφέρει τη βοήθειά του, θα αναλάβει μια εργασία για να ελαφρύνει έναν συνάδελφο, σκέφτεται τους άλλους και είναι αρκετά υπομονετικός.

Δεν πιέζει τους ανθρώπους δίπλα του, ούτε βάζει τις δικές του ανάγκες πάνω από των άλλων. Σέβεται και αφήνει τον καθένα να πάει με τον δικό του ρυθμό, ενθαρρύνοντας και στηρίζοντάς τον. Το κυριότερο είναι ότι είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει, χωρίς να ζητά τίποτα σε αντάλλαγμα.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δεν ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους και τους άλλους

Αυτά είναι τα ζώδια που αντιμετωπίζουν με θάρρος τους φόβους τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved