Αυτά είναι τα ζώδια που αντιμετωπίζουν με θάρρος τους φόβους τους

Εκεί που οι άλλοι φοβούνται, τα ζώδια αυτά δε δειλιάζουν!

Αυτά είναι τα ζώδια που αντιμετωπίζουν με θάρρος τους φόβους τους

Έχουν μέσα τους το θάρρος και την τόλμη. Δε διστάζουν να αντιμετωπίσουν την όποια φοβία τους, να την νικήσουν και να την ξεπεράσουν. Δεν θέλουν να πάρουν την «εύκολη οδό» και να την αποφύγουν. Προτιμούν τα δύσκολα, τις μάχες και να βγαίνουν νικητές. Κανένα εμπόδιο δεν είναι ικανό να τα σταματήσει. Δεν έχει σημασία για ποιο φόβο μιλάμε. Ο καθένας άλλωστε στην ζωή του, έχει τον δικό του ξεχωριστό "κρυπτονίτη". Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε;

ΚΡΙΟΣ

Σίγουρα τον περίμενες πρώτο στην σχετική μας λίστα. Μιλάμε για ένα ζώδιο που πραγματικά έρχεται αντιμέτωπο με τον όποιο φόβο του. Θέλει να τον ξεπεράσει για να μπορέσει να απαλλαγεί από αυτόν και να ζήσει ελεύθερος. Ο Κριός είναι γεννημένος μαχητής. Μην ξεχνάς ότι ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης. Ο πλανήτης αυτός του δίνει επιπλέον δύναμη, πυγμή και μαχητικότητα και τον κάνει να θέλει να παλεύει και να διεκδικεί. Εύκολα λοιπόν θα δεις ένα Κριό να σηκώνει το «σπαθί» και να ορμά κατά μέτωπο στην μάχη.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων δεν αποκαλείται τυχαία «βασιλιάς» του ζωδιακού. Είναι το ζώδιο εκείνο που έχει θάρρος και τόλμη και που θα αντιμετωπίσει τον όποιο φόβο του. Δε διστάζει. Θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στην ζωή του και δεν θα επιτρέψει ποτέ σε καμία φοβία να τον εμποδίσει, να τον κάνει να υποχωρήσει και να τερματίσει τα όνειρά του. Ο Λέοντας θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να φτάσει στην επιτυχία, την δόξα και να πετύχει στην ζωή του. Η αυτοπεποίθησή του είναι μεγάλη και ξεπερνά όλα τα εμπόδια που βρίσκει μπροστά του.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον Σκορπιό δεν τον σκιάζει φοβέρα καμιά! Είναι ένα ζώδιο που πραγματικά δεν «μασάει κάστανο». Δεν υπάρχει τίποτα και κανείς που να μπορεί να τον σταματήσει. Η «φοβία» είναι αυτή που θα έπρεπε να... τρέμει μπροστά σε έναν Σκορπιό και όχι το αντίθετο. Είναι ένα ζώδιο που δεν διστάζει να αντιμετωπίσει το όποιο πρόβλημα, βουτώντας όσο πιο βαθιά μπορεί για να βρει τη ρίζα του. Δεν σταματά μπροστά σε τίποτα και επειδή δεν θέλει για κανένα λόγο να είναι ευάλωτος στο παραμικρό, θα κάνει τα πάντα για να νικήσει και να απελευθερωθεί από ό,τι μπορεί ίσως και να τον τρομάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο πειθαρχημένο και λογικό. Ένας άνθρωπος ο οποίος θεωρεί πως δεν κερδίζεις κάτι με το να αποφεύγεις τις φοβίες σου. Το αντίθετο. Κερδισμένος βγαίνεις μόνο αν τις αντιμετωπίσεις, τις νικήσεις και τις ξεπεράσεις. Και επειδή ο Αιγόκερως στην ζωή του θέλει να πατήσει στο υψηλότερο σκαλί (ακόμα και αν αφορά στην εξέλιξη του εαυτού του), δεν διστάζει μπροστά σε κανέναν φόβο. Βρίσκει τρόπους, παλεύει, τον νικά και μετά ηρεμεί και συνεχίζει την ζωή του. Δεν πιστεύει ότι με το να κρύβεις τις φοβίες σου κάτω από το χαλί, κερδίζεις κάτι. Αντιθέτως, τις βλέπει ως μειονεκτήματα που ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν από πιθανούς αντιπάλους και πρέπει να εξαλειφθούν.

Διάβασε επίσης:

Αυτό είναι το πιο «τοξικό» στοιχείο του χαρακτήρα σου, ανάλογα με το ζώδιό σου

Τα 4 ζώδια που πάντα ακολουθούν το ένστικτό τους κι όχι τη λογική τους!

Αυτά είναι τα 3 πιο άπληστα ζώδια!

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved