Τα 4 ζώδια που όλοι λατρεύουν να μισούν

Το κάνεις κι εσύ... ακόμα κι αν δεν το παραδέχεσαι!

Τα 4 ζώδια που όλοι λατρεύουν να μισούν

Μεταξύ κατεργαραίων, ειλικρίνεια! Γιατί εντάξει, θα το παραδεχτούμε ότι κι εμείς άνθρωποι είμαστε και όντως κάποια ζώδια από αυτά, λατρεύουμε να τα μισούμε. Δεν είναι κακό. Δεν είπε κανείς ότι βγαίνουν και μαχαίρια, απλώς η αντιμετώπιση που λαμβάνουν αυτοί οι 4 του ζωδιακού από τους υπολοίπους δεν είναι και η καλύτερη…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ειλικρινά πόσες και πόσες φορές δεν έχεις ακούσει διάφορα για τον Σκορπιό! Είναι λες και το ζώδιο αυτό τραβά πάνω του όλα τα βέλη. Είτε φταίει είτε δεν φταίει. Κάποιοι, δε, ενοχλούνται ακόμα και να τον ακούν να αναπνέει. Από την άλλη, όμως τους ελκύει κιόλας, ίσως μάλιστα δεν μπορούν να αντισταθούν στο μαγνητισμό τους. Και μετά αναρωτιούνται όλοι γιατί ο Σκορπιός βγάζει τέτοια αντίδραση και τέτοια συμπεριφορά ώρες-ώρες… Μα λογικό δεν είναι να έχεις ύφος και να επιτίθεσαι κάποιες φορές, όταν οι άλλοι απλά σε «μισούν» χωρίς κανένα λόγο ή σε ανταγωνίζονται δίχως αιτία;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα ακόμα ζώδιο που έχει ακούσει τα εξ’ αμάξης, είναι οι Δίδυμοι. Εντάξει, δεν λέμε ότι είναι αγγελάκια, αλλά δεν φταίνε για όλα. Τα υπόλοιπα ζώδια έχουν μια περίεργη σχέση με τους Διδύμους, από την μια τους κράζουν ανελέητα και από την άλλη κάνουν παρέα μαζί τους, του ζητούν πληροφορίες ή συνεργάζονται κτλ. Είναι αυτό που λέμε «όταν κράζεις, κατά βάθος… θαυμάζεις». Πάντως ό,τι και να λένε οι άλλοι, του Διδύμου, δεν του «καίγεται καρφί». Οπότε haters, δώστε κι άλλο πόνο!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσοι είναι Παρθένοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει να είσαι στο μάτι του κυκλώνα! Μια ζωή στοχοποιούνται από τους γύρω τους, που πραγματικά λατρεύουν να μισούν αυτό το ζώδιο. Μπορεί στην αρχή οι άλλοι να αντιδρούν και να τσινούν λίγο με τις πρακτικές της Παρθένου, όμως στο τέλος καταλήγουν όλοι λίγο-πολύ στο ότι είναι χρήσιμη σε αρκετές περιπτώσεις κι είτε κάνουν αυτό που συνιστά είτε να της ζητάνε βοήθεια για να μπει μια τάξη στο χάος γύρω τους. Ούτε η Παρθένος πάντως ασχολείται με τους haters, όπως και ο Δίδυμος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν καθίσουμε να αραδιάσουμε όλα τα… κοσμητικά επίθετα που έχουμε ακούσει χρόνια ολόκληρα για το ζώδιο αυτό, θα μας πάρει μέρες το λιγότερο. Δεν είναι τυχαία στη λίστα με τα ζώδια που οι άλλοι απλά λατρεύουν να μισούν. Πολύ συχνά θα τον δεις να είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος και να δέχεται επιθέσεις για το τίποτα. Άσε δε, που όταν πεις σε κάποιον ότι είσαι Αιγόκερως, βλέπεις μια… ξινίλα στο πρόσωπό του. Η οποία βέβαια και δεν έχει καμία λογική γιατί δεν του έχεις κάνει κάτι. Αν όμως θέλεις κάτι να γίνει, αν ψάχνεις άτομο αξιόπιστο, συνεπές, για να τραβήξει το κουπί και να σε βγάλει από τα δύσκολα και με επιτυχία, παραδέξου το, αυτόν θα σκεφτείς πρώτο.

Διάβασε επίσης:

5 ζώδια που γίνονται τα καλύτερα αφεντικά!

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού είναι η επιτομή του στιλ και της κομψότητας

Τα ζώδια που δε δίνουν δεκάρα για το παρελθόν και κοιτούν μόνο το «τώρα»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved