Τα ζώδια που είναι «ειδικά» στο να ανακαλύπτουν ψέματα και απάτες

Δεν τους πουλάς παπά εύκολα

Τα ζώδια που είναι «ειδικά» στο να ανακαλύπτουν ψέματα και απάτες

Τα ζώδια αυτά δεν μπορείς να τα ξεγελάσεις. Μυρίζονται το ψέμα και την απάτη από το χιλιόμετρο. Μπορούν να σε διαβάσουν σαν ανοιχτό βιβλίο. Μπορούν ακόμα και να μπουν στο μυαλό σου.

Δεν είναι οι άνθρωποι που μπορείς να κοροϊδέψεις και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζεις, γιατί αν πας να το κάνεις, θα «φας» τα μούτρα σου. Ειδικεύονται στο να ανακαλύπτουν "στραβές" και να τις ξεσκεπάζουν με άνεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι πρώτος στην λίστα μας. Το ένστικτό του δεν τον ξεγελά ποτέ. Με το που θα σε δει ή θα μιλήσει μαζί σου, καταλαβαίνει αμέσως με τι άνθρωπο έχει να κάνει. Όσο και να πιστεύεις εσύ ότι μπορείς να τον ξεγελάσεις, καταφέρνεις να έχεις μόνο αντίθετα αποτελέσματα.

Ίσως και να σε αφήσει να νομίζεις ότι τον κορόιδεψες, απλά και μόνο για να εκτεθείς περισσότερο και να σε ξεμπροστιάσει, όταν έρθει η στιγμή με μεγαλύτερη ευκολία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Τατιανιές στην Τατιάνα δεν περνάνε». Αυτή είναι μια φράση που ταιριάζει απόλυτα στον Δίδυμο. Μιλάμε για το ζώδιο που έχει «εφεύρει» το ψέμα κι εσύ θα πας να του πουλήσεις παπά ή να το κοροϊδέψεις;

Σε γελάσανε. Μιλάμε για τον «καθηγητή» της παραπλάνησης. Ό,τι κάνει εκείνος φυσικά και το «μυρίζεται» από χιλιόμετρα όταν πας να το κάνεις εσύ. Τις απάτες τις ξεσκεπάζει στο λεπτό και γελάει και στα μούτρα σου που είχες το θράσος να νομίζεις ότι θα «καταπιεί» το ψέμα αμάσητο.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και η Παρθένος ανήκει στα ζώδια που έχουν το χάρισμα να διαβάζουν τις εκφράσεις του προσώπου σου ή τις κινήσεις σου και να καταλαβαίνουν, αν λες αλήθεια ή ψέματα. Λόγω της παρατηρητικότητάς της, είναι masters στην ανάγνωση της "γλώσσας του σώματος".

Δεν την ξεγελάς. Είναι έξυπνη και το μυαλό της «στροφάρει». Θα σε καταλάβει και δεν θα πέσει εύκολα στην όποια παγίδα μπορεί να στήσεις. Τις βλέπει τις απάτες και το ψέμα και δεν "μασάει ταραμά".

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που σκέφτεται πολύ, αναλύει καταστάσεις και φυσικά… δεν τον πείθει ούτε ο Θεός ο ίδιος. Δεν πιστεύει κανέναν και ψάχνει πάντα να βρει τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις.

Έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει το ψέμα από την αλήθεια και να βλέπει πότε πας να του στήσεις παγίδα ή να τον κοροϊδέψεις και να τον εξαπατήσεις. Δεν θα τον πείσεις ποτέ για τις αγνές και ειλικρινείς προθέσεις σου, όποιες κι αν είναι αυτές στην πραγματικότητα.

Διάβασε επίσης:

5 ζώδια που γίνονται τα καλύτερα αφεντικά!

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού είναι η επιτομή του στιλ και της κομψότητας

Τα ζώδια που δε δίνουν δεκάρα για το παρελθόν και κοιτούν μόνο το «τώρα»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved