Τα 4 ζώδια που καταρρακώνονται με τις παρατηρήσεις και την κριτική

Δεν την σηκώνουν με τίποτα...

Τα 4 ζώδια που καταρρακώνονται με τις παρατηρήσεις και την κριτική

Υπάρχουν ζώδια που αντέχουν να ακούν μια σκληρή αλήθεια ή μια αρνητική κριτική και υπάρχουν και άλλα που στο άκουσμα μιας «βαριάς» λέξης και μόνο… πληγώνονται και δεν την αντέχουν. Έχει να κάνει με το πώς διαχειρίζεται ο καθένας τα όσα ακούει.

Άλλοι προσπαθούν να βελτιωθούν και να διαψεύσουν όσους τους κατηγόρησαν και άλλοι στενοχωριούνται, το παίρνουν κατάκαρδα και τα βάφουν μαύρα. Ποια είναι αυτά τα ζώδια που καταρρακώνονται από μια παρατήρηση ή κριτική;

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι τόσο ευαίσθητος όσο φαίνεται. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους και φυσικά να είναι αρκετά καλός για να τους εντυπωσιάζει.

Έχει μεγάλη σημασία για το ζώδιο αυτό η γνώμη των άλλων και θέλει πάντα να έχουν για εκείνο την καλύτερη. Έτσι, όταν ακούσει κάτι αρνητικό ή κάτι κακό, πληγώνεται και στεναχωριέται πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα Ψάρια από την άλλη θέλουν να τους ευχαριστούν όλους. Γίνονται χαλί να τα πατήσουν. Ωστόσο, όταν δουν ότι οι υπηρεσίες τους ή αυτά που προσφέρουν και παρέχουν δεν είναι αρκετά ή σημαντικά ή… σωστά, τότε τα βάφουν μαύρα.

Στενοχωριούνται και νομίζουν πως έχουν αποτύχει εντελώς στην ζωή τους. Μέχρι να ξαναπάρουν λίγο τα πάνω τους, θα περάσει καιρός.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην ίδια κατηγορία με τους Ιχθύες είναι και ο Καρκίνος. Είναι το ίδιο ευαίσθητος και συναισθηματικός και μπορεί να πληγωθεί πολύ εύκολα από μια κουβέντα και μόνο.

Και επειδή και εκείνος είναι άνθρωπος της προσφοράς και είναι πολύ δοτικός, όταν δει ότι αυτό που κάνει δεν είναι αρκετά καλό για τους άλλους, πέφτει ψυχολογικά και στεναχωριέται πολύ. Και άντε μετά να του φτιάξεις το κέφι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μα καλά… είναι δυνατόν να ασκηθεί κριτική στον/ην Mr/Mrs... κριτική; Οι Παρθένοι θέλουν να είναι σε όλα άψογοι και τέλειοι. Αυτό δεν το ζητούν μόνο από τους άλλους, το απαιτούν και από τον ίδιο τους τον εαυτό.

Εάν λοιπόν ακούσουν μια αρνητική κριτική, όχι μόνο θεωρούν ότι είναι αποτυχημένοι και πέφτουν στα πατώματα, αλλά καταρρακώνονται ηθικά και αργούν πολί να ξαναπάρουν τα πάνω τους.

Διάβασε επίσης: Τα 4 ζώδια που θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση

Μάθε πώς το κύριο ελάττωμα του ζωδίου σου μπορείς να το στρέψεις υπέρ σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved