Αυτά τα 4 ζώδια παίρνουν τα πράγματα ως δεδομένα

Δεν εκτιμούν εύκολα όλα όσα έχουν.

Αυτά τα 4 ζώδια παίρνουν τα πράγματα ως δεδομένα

Λίγοι είναι αυτοί οι άνθρωποι -είναι η αλήθεια- που πραγματικά εκτιμούν ακόμα και τις μικρότερες ή τις πιο απλές χαρές της ζωής. Οι περισσότεροι τα βλέπουν όλα ως… δεδομένα, πρόσωπα ή καταστάσεις και συνήθως τα εκτιμούν, μόνο όταν τα χάσουν.

Τότε είναι που πραγματικά αντιλαμβάνονται τι είχαν… Λίγο πιο κάτω, θα κάνουμε μια αναφορά στα τέσσερα ζώδια που σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα θεωρούν τις καταστάσεις ή τα πράγματα "στανταράκια" στην ζωή τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει την εντύπωση ότι ο ίδιος είναι ένα δώρο στην ανθρωπότητα. Ότι του αξίζουν τα ωραία αντικείμενα στην ζωή και ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με ευγένεια όπως και να έχουν τα πράγματα.

Θεωρεί λοιπόν δεδομένη την όποια καλή και σωστή συμπεριφορά απέναντί του ή το γεγονός ότι του αξίζουν όχι μόνο όσα αποκτήματα έχει στην ζωή του, αλλά και ακόμα περισσότερα. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε σταματά να θέλει κι άλλα.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος -ως γνωστόν- έχει ένα σύνδρομο ανωτερότητας. Θεωρεί ότι είναι καλύτερη σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους και ότι οι άλλοι θα πρέπει να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους την άποψή της, να της κάνουν τα χατίρια και να τη θεωρούν αλάνθαστη.

Σχεδόν σπάνια αναγνωρίζει τις γνώμες των άλλων ή τις προσπάθειές τους. Εννοείται ότι νιώθει ότι καλώς κρίνει τα τους πάντες και τα πάντα κι οι άλλοι στάνταρ δε θα πρέπει να της φέρουν κάποια αντίρρηση, να διαφωνήσουν ή να την αμφισβητήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι αθώος και αφελής. Τείνει να βλέπει το καλό σε όλους και να «δίνεται» πολύ εύκολα. Θεωρεί λοιπόν δεδομένο πως και οι άλλοι σκέφτονται όπως εκείνος και ότι είναι ευγενικοί, στοργικοί και γεμάτοι αγάπη.

Έτσι ο Τοξότης αρκετά συχνά καταλήγει να είναι πληγωμένος και προδομένος από εκείνους που εμπιστεύτηκε και στους οποίους ανοίχτηκε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς τείνει γενικά να είναι ένα αισιόδοξο άτομο. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές φορές νιώθει ότι τα καλά πράγματα στην ζωή ή μια καλή αντιμετώπιση από τους γύρω του είναι γραφτό να του συμβούν καθώς ο κόσμος είναι ένα χαρούμενο μέρος όπου όλα είναι καλά και… ανθηρά!

Βλέπει τη ζωή με τα «ροζ γυαλιά» του και θεωρεί κάποιες συμπεριφορές δεδομένες χωρίς φυσικά αυτές να είναι. Έτσι την "πατάει" και πονάει.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια είναι μακράν οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού!

Τα 4 ζώδια που μπορούν να θεραπεύσουν κάθε πόνο!

Τα 5 ζώδια που δεν τα αγγίζει ο «πόνος» των άλλων παρά μόνο ο δικός τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved