Δεν ξέρεις, αν σε θέλει ο Κριός, ο Λέων ή ο Τοξότης; Θα σου λυθεί αμέσως η απορία!

Σου δείχνουμε τις αντιδράσεις τους και σε βοηθάμε δίνοντάς σου συμβουλές

Δεν ξέρεις, αν σε θέλει ο Κριός, ο Λέων ή ο Τοξότης; Θα σου λυθεί αμέσως η απορία!

Κάποιοι άντρες, αν τους αρέσεις, αντιδρούν άμεσα, κάποιοι άλλοι όχι κι εκεί αρχίσεις να κάνεις σενάρια με το μυαλό σου, να αναρωτιέσαι αν σε θέλει ή δε σε θέλει. Εμείς σου λύνουμε κάποιες απορίες, αλλά σε βοηθάμε κιόλας δίνοντάς σου και συμβουλές για να τον τραβήξεις και να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου. Μπορεί να γελάσεις με κάποιες από αυτές, αλλά να ξέρεις ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν σου αρέσει ένας από τους εκπροσώπους των ζωδίων της φωτιάς, Κριός, Λέοντας ή Τοξότης, διάβασε παρακάτω τι σου λέμε:

ΚΡΙΟΣ

Για τον συγκεκριμένο άντρα δε χρειάζεται να αναρωτιέσαι. Σε είδε, του άρεσες, στην έπεσε, τέλος. Δεν έχει παιχνίδια και χάχανα. Αν δεν το κάνει, δεν ενδιαφέρεται.

(Ψησ’ τον όμως λίγο! Ψέματα... ψησ' τον πολύ! Καρβούνιασέ τον... Θέλει ζόρι για να κολλήσει. Αν του πεις αμέσως «ναι», θα κάνει το γύρο του θριάμβου και μετά άντε ψαξ’ τον... «Όχι», περήφανα πες του « Όχι»)

ΛΕΩΝ

Αυτός θα σου δείξει ότι έχει λούσα, έχει λεφτά... είναι XL, άπλας... Σε θέλει; Θα το καταλάβεις αμέσως από τα «δώρα» του. Θα σου προτείνει να πάτε για φαγητό σε ένα fancy εστιατόριο ή στο καινούργιο café που γίνεται χαμός για έναν Caramel Macchiato και γενικά θα σε έχει στα όπα-όπα...

(Αυτόν μην τον... ψήσεις πολύ. Medium-rare… γιατί θα προσβληθεί και θα την κάνει...)


ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλει ο Τοξότης να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει...Τόσο εύκολος, τόσο ευέλικτος, τόσο εξωστρεφής. Θα σε ενημερώσει αμέσως ότι ενδιαφέρεται, μην αναρωτιέσαι. Γι’ αυτό που δε θα σε ενημερώσει είναι για το... ενδιαφέρον που του έφυγε...

(Δεν υπάρχει μυστήριο για να αποκαλύψεις... Να πας σε άλλο ζώδιο... Εδώ ό,τι βλέπεις, παίρνεις)

Διάβασε επίσης:

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη για αυτόν το λόγο είσαι «φευγάτος» μέσα στη σχέση σου!

Αυτά τα 3 ζώδια θα σε περάσουν από κόσκινο, πριν βγουν μαζί σου!

Τα 3 ζώδια που γίνονται έξαλλα, αν τους πεις να χωρίσετε

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved