Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα σου δείξουν το σκληρό πρόσωπο της πραγματικότητας

Θα σε αποτρέψουν από το να κυνηγήσεις το όνειρό σου

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα σου δείξουν το σκληρό πρόσωπο της πραγματικότητας

Για το δικό σου καλό, δεν θα πρέπει να μοιραστείς τα τρελά σου όνειρα ή τις μεγάλες φιλοδοξίες σου με τα ζώδια αυτά γιατί το μόνο που θα κάνουν είναι να σε προσγειώσουν απότομα, να σου δείξουν το πιο σκληρό πρόσωπο της πραγματικότητας, να σε ρίξουν ψυχολογικά και ίσως να σε αποτρέψουν τελικά από το να κυνηγήσεις το όνειρό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος ως ζώδιο της Γης, είναι άτομο που δεν κάνει κινήσεις απερίσκεπτες. Δεν ενθουσιάζεται και δεν αφήνει το συναίσθημα να τον παρασύρει. Σκέφτεται, αναλύει και σχεδιάζει τα πάντα με προσοχή. Το ίδιο κάνει και όταν χρειαστεί να δώσει συμβουλές σε έναν δικό του άνθρωπο. Θα προσπαθήσει να τον «γειώσει» και να τον «μαζέψει». Θεωρεί πως έτσι τον προστατεύει από το να κάνει λάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις ζητήσει ποτέ συμβουλή από Παρθένο; Αν ναι, τότε θα έχεις περάσει και εσύ τα… «μαρτύρια». Μιλάμε για ένα άτομο που αναλύει τα πάντα. Σκέφτεται και την παραμικρή λεπτομέρεια, καθώς είναι τελειομανής και δεν θέλει να του ξεφύγει το παραμικρό. Οπότε όταν θα συμβουλεύσει κάποιον, θα κάνει ακριβώς τα ίδια και με όλα όσα θα του πει, θα τον ξενερώσει, θα νιώσει ότι κυνηγάει κάτι άπιαστο και πολύ πιθανό να τον αποθαρρύνει.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι τυχαίο ότι και ο Αιγόκερως βρίσκεται στην λίστα μας. Είναι και αυτό ζώδιο της Γης και ναι, θα πρέπει να περιμένεις ότι και εκείνος θα σε «γειώσει» με τις απόψεις του. Η ρεαλιστική του προσέγγιση αγγίζει τα όρια της απαισιοδοξίας και αυτό το περνάει και σε όποιο άτομο έχει απέναντί του. Μην περιμένεις ότι θα σε αφήσει να πετάς στα σύννεφα, κάνοντας μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον. Με μια βελόνα για να σου σκάσει το ροζ μπαλονάκι το οποίο έχεις καβαλήσει, επισημαίνοντάς σου ότι είτε οι συνθήκες είναι ακατάλληλες είτε ότι δεν έχεις την ικανότητα να τα καταφέρεις…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι άνθρωπος που αναλύει τα πάντα. Δεν κάνει ποτέ βιαστικές κινήσεις και αυτό που τον διακρίνει είναι η καχυποψία του και η εμμονή του να ανακαλύψει τι υπάρχει πίσω από τα λέξεις. Κοιτάζει τους πάντες και τα πάντα με μισό μάτι. Έτσι όταν εσύ θα πας να του πεις με χαρά τα σχέδιά σου ή τα όνειρά σου, εκείνος όχι μόνο δε θα τη συμμεριστεί, αλλά θα επιμένει να ψάξεις για όλους... τους λάκκους που έχει η φάβα. Δε γίνεται, κάπου κάποιος κάτι πάει στραβά και εσύ είσαι πολύ αθώος ή αφελής για να το καταλάβεις.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα 4 πιο ευκολόπιστα ζώδια!

Με ποια αρχαία θεότητα συνδέεται το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved