Τα ζώδια που θα προσπαθήσουν να ξανακερδίσουν την πρώτη τους αγάπη

Η πρώτη τους αγάπη τελικά θα είναι και η... παντοτινή

Τα ζώδια που θα προσπαθήσουν να ξανακερδίσουν την πρώτη τους αγάπη

Είναι τα ζώδια εκείνα που δεν ξεχνούν το πρώτο τους αίσθημα και φυσικά το πρώτο καρδιοχτύπι. Έχουν μια τάση να θυμούνται το παρελθόν, να νιώθουν ένα ιδιαίτερο «δέσιμο» με εκείνο και να το έχουν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Τα άτομα που ανήκουν στα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή στην ζωή τους να ξαναγυρίσουν στην πρώτη τους αγάπη και να την διεκδικήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο ευγενικό και αρκετά ευαίσθητο, παρά το γεγονός ότι προσπαθεί να το κρύψει κάποιες φορές και να δείξει ένα πιο… σκληρό πρόσωπο. Η πρώτη του αγάπη παραμένει χαραγμένη στην μνήμη του και στην καρδιά του, καθώς τα συναισθήματα που ένιωσε τότε ήταν σε μια αθώα -για εκείνον- περίοδο και ήταν αγνά. Σίγουρα ο χωρισμός δεν ήταν εύκολη υπόθεση και δεν μπορούσε να τον διαχειριστεί. Μεγαλώνοντας έχει πάρει κάποια μαθήματα στα ερωτικά του και είναι πιθανό να επιστρέψει στο παρελθόν για να διεκδικήσει το πρώην ταίρι του και να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που πραγματικά μπορεί να μείνει για πάντα κολλημένο με το παρελθόν, αυτό είναι ο Καρκίνος. Δεν ξεχνά ποτέ όσα έζησε ή όσα ένιωσε. Πάντα θυμάται με νοσταλγία τις σχέσεις του ή τα όσα έχει περάσει. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και του θυμίζουνε τα περασμένα (που λέει και το γνωστό άσμα). Ο Καρκίνος είναι πολύ πιθανό να ψάξει κάποια στιγμή την πρώτη του αγάπη και να τα ξαναβρεί με το τότε ταίρι του. Είναι ένα ζώδιο συναισθηματικό και θεωρεί την αγάπη που είχε τότε αγνή και ξεχωριστή. Επίσης, έχει την τάση να θεωρεί ότι κάθε πρώην σχέση του ήταν καλύτερη από αυτή που έχει τώρα. Ακριβώς επειδή έγινε σε τρυφερή ηλικία, το δέσιμο ήταν μεγαλύτερο, τα συναισθήματα πιο έντονα και σίγουρα το κόλλημα σχεδόν αξεπέραστο.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας γενικά είναι ένα ζώδιο επιβλητικό και κυρίαρχο. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ίσως κάποιες σχέσεις στην ζωή του δεν πετυχαίνουν και διαλύονται. Είναι όμως και ένα άτομο το οποίο αγαπά και δένεται όσο ένα μικρό παιδί. Η πρώτη του σχέση θα είναι για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του. Μεγαλώνοντας δεν είναι καθόλου απίθανο, το άτομο αυτό να θελήσει να επιστρέψει στον πρώτο του έρωτα και να δώσει μια ακόμα ευκαιρία. Τα συναισθήματα που γεννιούνται, όταν είμαστε σε νεαρή ηλικία είναι άδολα και αυτό είναι κάτι που κάνει τον Λέοντα να θελήσει να γυρίσει στο τότε ταίρι του.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός ανήκει στα ζώδια που… ξεχνούν εύκολα. Αυτό που λέμε περασμένα-ξεχασμένα, για εκείνον είναι καθημερινότητα. Δεν κρατά κακίες και αποβάλλει άμεσα από το μυαλό του κάθε κακή ανάμνηση. Από κάθε σχέση του, θυμάται μόνο τα θετικά και τις ωραίες στιγμές. Δεν είναι λοιπόν καθόλου απίθανο, μετά από πολλά χρόνια να επιστρέψει στην πρώτη του αγάπη, μιας και θα την αναπολεί με νοσταλγία. Επειδή έχει κρατήσει τα θετικά του νεανικού του έρωτα, θα δώσει μια ακόμα ευκαιρία για να ξαναθυμηθεί το τότε και να ξανανιώσει τα μοναδικά εκείνα σκιρτήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Master της συγχώρεσης είναι και ο Ιχθύς και μάλιστα πολύ περισσότερο από τον Ζυγό, καθώς το «παιδί της Αφροδίτης» δίνει άφεση αμαρτιών, επειδή θέλει να νιώθει εκείνο καλά και να υπάρχει ισορροπία και όχι τόσο επειδή είναι… μεγαλόκαρδο. Από την άλλη ο Ιχθύς συγχωρεί γιατί αυτή είναι η φύση του. Είναι το πιο ρομαντικό ζώδιο. Μην ξεχνάμε ότι έχει τον Ποσειδώνα για κυβερνήτη του και έτσι το παραμύθι είναι στο αίμα του. Λατρεύει να ζει έρωτες βγαλμένους από παραμύθια και έτσι για εκείνον το να ξαναγυρίσει στην πρώτη του αγάπη, είναι σαν να ζει το δικό του παραμύθι το οποίο στο τέλος έχει αυτό που λέμε «και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα».

Διάβασε επίσης: Τα 3 ζώδια που γίνονται έξαλλα, αν τους πεις να χωρίσετε

Τα 4 ζώδια που απαιτούν την απόλυτη προσοχή του συντρόφου τους

Τα 3 πιο γενναία ζώδια που θα τα έπαιζαν όλα για όλα για τον έρωτά τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved