Τα 3 ζώδια που δεν θα σταματήσουν ποτέ να πιστεύουν στην μαγεία των Χριστουγέννων

Ακόμα κι αν μεγάλωσαν, έχουν καρδιά μικρού παιδιού

Τα 3 ζώδια που δεν θα σταματήσουν ποτέ να πιστεύουν στην μαγεία των Χριστουγέννων

Είναι αυτά που τρελαίνονται με τις γιορτές των Χριστουγέννων και τηρούν όλα τα παραδοσιακά έθιμα. Και δεν μιλάμε για το ρεβεγιόν ή τα ξενύχτια ή το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Είναι αυτοί που θα βάλουν ένα ποτήρι γάλα και μερικά μπισκότα δίπλα στο τζάκι τους για να έρθει ο Άγιος Βασίλης το βράδυ να αφήσει τα δώρα και να… τσιμπήσει και κάτι, μιας και είναι γνωστός λιχούδης.

Αυτά τα τρία ζώδια λοιπόν δεν θα σταματήσουν ποτέ να πιστεύουν στην μαγεία των Χριστουγέννων και θα είναι οι αιώνια ρομαντικοί του ζωδιακού. Για ποια μιλάμε;

ΤΑΥΡΟΣ

Ζει και αναπνέει για τα Χριστούγεννα. Τρελαίνεται για ότι έχει να κάνει με οικογενειακά τραπέζια, φαγητά, ποτά, φίλους και συγγενείς. Είναι αυτός που θα ξυπνήσει πρώτος και θα τρέξει να δει κάτω από το δέντρο τι δώρο άφησε για εκείνον ο αγαπημένος του Άγιος Βασίλης.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ

Το λιοντάρι αγαπά τόσο το κόκκινο χρώμα, όσο και το χρυσό. Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη του γιορτή και μέσα από αυτή, έχει την ευκαιρία τόσο να λάμψει όσο και να έχει τα δικά του πρόσωπα κοντά του. Γιατί μην ξεχνάμε ότι τα λιοντάρια είναι άνθρωποι της οικογένειας και τους αρέσει να τα κακομαθαίνουν. Αυτό έκανε χρόνια ολόκληρα ο αγαπημένος τους Άγιος με τα δώρα που τους άφηνε κάτω από το τραπέζι.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ο άνθρωπος που θα στολίσει πρώτος το σπίτι του και θα τα δείξει περήφανα στα social media. Είναι εκείνος που θα διοργανώσει τις γιορτές του και θα τηρήσει κάθε έθιμο, από το πιο σημαντικό έως και το πιο ασήμαντο. Ο Ζυγός θα φροντίσει να πάρει τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους του και θα περιμένει το δικό του από τον Άγιο Βασίλη. Όπως το περίμενε πάντα από τότε που ήταν παιδάκι.

Διάβασε επίσης:

Ξέρουμε πώς σου αρέσει να περνάς τα Χριστούγεννα. Το ζώδιό σου τα λέει όλα!

Σε επηρεάζει κι εσένα ο χειμώνας ή μόνο αυτά τα 4 ζώδια;

Τα 7 ζώδια που μπαίνουν πιο εύκολα στο Χριστουγεννιάτικο mood

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved