Αυτοί είναι οι 5 πιο χαοτικοί σύντροφοι που θα μπορούσες να έχεις

Μαζί τους θα... «χάσεις τη μπάλα»!

Αυτοί είναι οι 5 πιο χαοτικοί σύντροφοι που θα μπορούσες να έχεις

Δεν θα ξέρεις από πού σου έρχονται τα «χτυπήματα». Την μια μέρα μπορεί να είστε καλά και την άλλη όχι. Οι καβγάδες θα είναι έντονοι και συχνοί και μπορεί να νιώθεις αρκετές φορές ότι δεν ξέρεις τι συμβαίνει στην σχέση σου. Είναι τυπική συμπεριφορά των ζωδίων αυτών το να προκαλούν ένα χάος μέσα στον δεσμό τους.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παρορμητικός. Παίρνει αποφάσεις στο λεπτό, αλλάζει γνώμη αρκετά εύκολα και επίσης… βαριέται πολύ εύκολα. Είναι ζώδιο της φωτιάς, μην το ξεχνάς αυτό, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ενώ ταχύτατα γίνεται… «πυρκαγιά» που τα καίει όλα, άλλο τόσο γρήγορα, η φλόγα αυτή σβήνει και επικρατεί ηρεμία. Είναι ο άνθρωπος εκείνος που θα σε πάει από το 0 στο 100 σε δευτερόλεπτα. Μαζί του «χάνεις την μπάλα» και πολλές φορές δεν ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς. Είναι ανικανοποίητος και αναζητά συνεχώς αδρεναλίνη και έξαψη. Ζει με ρυθμούς που δύσκολα αντέχει κάποιος να ακολουθήσει, ακριβώς επειδή είναι αυτό που λέμε… «γκάζι-φρένο» και φτου κι από την αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Σκορπιό το χάος στην σχέση δημιουργείται σε συναισθηματικό επίπεδο. Πρόκειται για ένα ζώδιο με αρκετά σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή του. Τη μια στιγμή είναι καλά, χαρούμενο κι ευτυχισμένο και μετά από λίγο μπορεί να το δεις να έχει τις «μαύρες» του και κλείνεται στον εαυτό του. Μια σκέψη αρκεί για να τον ρίξει από την κορυφή στον πάτο. Και φυσικά ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από εκείνον συναισθηματικά. Σε τι φάση θα τον πετύχεις… Δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ή πώς να συμπεριφερθείς εσύ, αφού δεν μιλάσει σε κανέναν. Οπότε ένα χάος στην μεταξύ σας σχέση και επικοινωνία, υπάρχει.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος είναι! Και πώς να μην υπάρχει χάος στις σχέσεις του. Καταρχάς, αλλάζει γνώμη στο λεπτό, δυσκολεύεται να αποφασίσει τι θέλει και δεν μπορεί να μείνει σε ένα σημείο αρκετή ώρα. Αν έχεις σχέση μαζί του, τότε έχεις σχέση και με τους δυο… εαυτούς του. Πιθανόν να έχει και παραπάνω, κανείς δεν ξέρει… Η προσωπικότητά του είναι ξεχωριστή και δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα υπόλοιπα ζώδια δεν βγάζουν εύκολα άκρη μαζί του. Πρέπει να έχεις υπομονή, να αντέχεις το χάος στην καθημερινότητα και την σχέση σου για να τα πάτε καλά. Αλλιώς θα σε τρελάνει… Απλό είναι.

ΙΧΘΥΣ

Όταν μιλάμε για χάος, τότε αυτόματα το μυαλό σου πηγαίνει στον Ιχθύ. Το ζώδιο αυτό μόνο σε ένα τέτοιο περιβάλλον θέλει να ζει. Αν πας να του τακτοποιήσεις την ζωή και την καθημερινότητα ή να το βοηθήσεις να βάλει τα πράγματα στο μυαλό του σε μια σειρά, θα σε κάνει εχθρό του. Δεν θέλει γιατί έτσι έχει μάθει να ζει. Τον Ιχθύ τον κυβερνά ο Ποσειδώνας, ο άρχοντας της αυταπάτης, της παραπλάνησης, του ψέματος, του χάους και των ψευδαισθήσεων. Τα Ψάρια από την στιγμή που γεννιούνται, ζουν στον κόσμο που έχουν χτίσει εκείνα στο μυαλό τους. Αν μπορέσεις να γίνεις μέρος του, έχει καλώς. Αν όχι, καλύτερα φύγε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι γνωστό ότι έχει μεγάλο κόλλημα με την ελευθερία και τα ταξίδια. Είναι ίσως το πιο… χαλαρό ζώδιο. Αυτό που δεν το νοιάζει, για παράδειγμα, να πάει σε κάμπινγκ, χωρίς να το οργανώσει ή να βρεθεί όπου τον βγάλει ο δρόμος. Είναι χαοτικός στην ζωή του ακριβώς για τον λόγο αυτό. Δεν προγραμματίζει τίποτα, δεν μπορεί να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά, δεν του αρέσουν οι κανόνες και φυσικά βαριέται απίστευτα εύκολα. Είναι σαν τις μελισσούλες. Θέλει να πηγαίνει συνεχώς σε διαφορετικά λουλουδάκια. Θέλει να μαθαίνει συνεχώς καινούργια πράγματα, αλλά και να πειραματίζεται. Αν δεν του βγει το πείραμα, ε… δεν θα σκάσει κιόλας. Πάει στο επόμενο.

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια χρειάζονται «εγγυήσεις» για να παραμείνουν σε μια σχέση;

Το ζώδιό σου δείχνει πόσες σχέσεις συνολικά θα κάνεις στη ζωή σου!

Αυτά τα 3 ζώδια βάζουν το ταίρι τους πάνω από όλους και όλα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved