Αυτά είναι τα ζώδια που θα αργήσουν να βρουν το ταίρι τους

Θα μείνουν εργένηδες για αρκετά χρόνια.

Αυτά είναι τα ζώδια που θα αργήσουν να βρουν το ταίρι τους

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά τα ζώδια δεν παντρεύονται σε μικρή ηλικία και δεν βρίσκουν το ταίρι τους, όταν είναι μικρά. Τα… νιάτα τους τα περνούν σε πιο έξαλλους ρυθμούς και φυσικά δεν βιάζονται να δεσμευτούν. Για να φτάσουν σε σημείο να «αράξουν» σε λιμάνι, θα πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια, μπόλικες σχέσεις-εμπειρίες από την ζωή τους και να ωριμάσουν.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι η περίπτωση του ζωδίου που είτε θα παντρευτεί σε πολύ μικρή ηλικία γιατί… βιάζεται και έχει τα μυαλά στα κάγκελα είτε θα καβατζάρει τα 40 και μετά θα το... σκεφτεί. Πιθανόν να τον δεις με οικογένεια στα 20-25 ή μεσήλικα να χορεύει στα clubs σαν να μην έχει αύριο και να την «πέφτει» σε όποιο θηλυκό του τραβήξει την προσοχή. Είναι παρορμητικό ζώδιο και βαθιά μέσα του μένει για πάντα παιδί, με τον ίδιο ενθουσιασμό και θέρμη. Για να εκτιμήσει μια σύντροφο, θα πρέπει να περάσουν τα χρόνια, να αποκτήσει εμπειρίες, να «φάει» σφαλιάρες και μετά να… συνέλθει.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας βλέπει την οικογένεια ως έναν θεσμό ιερό. Για να μπει σε έναν γάμο και να δημιουργήσει την δική του… «αγέλη» θα πρέπει να είναι σίγουρος 100% ότι έχει επιλέξει σωστά. Σε κάθε σχέση του, περνάει το ταίρι του από πολλά τεστ. Το σκέφτεται, το ξανασκέφτεται, το αναλύει και προσπαθεί να πάρει την σωστή απόφαση. Είναι από τα ζώδια που βάζουν πάνω από όλους και όλα τα παιδιά του και το σπίτι του, οπότε δεν χωρίζει εύκολα. Έτσι η τελική επιλογή της ιδανικής συντρόφου του παίρνει αρκετό χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος έχει άλλα… κουσούρια. Και όλοι τα γνωρίζουμε. Είναι ένα ζώδιο που αναλύει τα πάντα και έχει εμμονή με την τελειότητα. Θα ψάχνει να βρει το ιδανικό ταίρι μέχρι (κι αν) τα καταφέρει. Δεν συμβιβάζεται και πολλές φορές όλα της ξινίζουν και της βρωμάνε. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι η τελειότητα δεν υπάρχει, ότι οι άνθρωποι έχουν ελαττώματα και ότι κανείς δεν είναι άψογος. Στο μυαλό της έχει… «κουτάκια». Θέλει τα πάντα με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και αν το ταίρι της έστω και για κάτι μικρό δεν ανταποκρίνεται στα standards της, τότε πάει παρακάτω. Είναι από τα ζώδια που αργούν να παντρευτούν και που κινδυνεύουν να μείνουν στο ράφι.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης από την άλλη είναι ένα ζώδιο το οποίο βαριέται απίστευτα εύκολα. Δεν μπορεί να μείνει σε μια σχέση για αρκετό καιρό, ψάχνει την έξαψη και όταν το ενδιαφέρον χαθεί, εξαφανίζεται. Είναι άτομο που βάζει πάνω από όλους και όλα την ελευθερία του και δε την θυσιάζει για κανένα λόγο. Είναι σαν τον Κριό κι εκείνος. Είτε θα… ξεγελαστεί και θα παντρευτεί σε μικρή ηλικία, είτε θα τον δεις αιώνιο εργένη να γυρίζει από χώρα σε χώρα και να ζει την ζωή του. Ίσως κατασταλάξει σε μια σχέση, όταν πια θα έχει μεγαλώσει, θα έχει… «βαρύνει» λίγο και δεν θα θέλει να γυρνοβολάει. Τότε θα μπορέσει να αράξει στο λιμάνι του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως θα κοιτάξει πρώτα την καριέρα του ή τουλάχιστον την επαγγελματική του αποκατάσταση και μετά όλα τα άλλα. Θα κάνει τις σπουδές του και θα βγει στην αγορά εργασίας, με στόχο να πετύχει και να φτάσει ψηλά. Θα παραμερίσει αρκετές φορές την προσωπική του ζωή για χάρη της δουλειάς και θα είναι και απόλυτα ικανοποιημένος. Όταν κάποια στιγμή φτάσει εκεί που θα ήθελε, τότε θα στραφεί στο να κάνει και μια σταθερή σχέση ή γάμο και θα δώσει χρόνο, χώρο και συναίσθημα. Όλες οι προηγούμενες σχέσεις του, σε πιο μικρή ηλικία, σίγουρα είχαν αρκετά θέματα λόγω της δικής του «απουσίας».

Διάβασε επίσης:

Αυτούς τους άντρες, οι γυναίκες τους, τους έχουν σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε

Πώς θα διαχειριστείς έναν χωρισμό μέσα στην καραντίνα με βάση το ζώδιό σου

Αυτά τα ζώδια καταστρέφουν μόνα τους τη σχέση τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved