Πώς θα είσαι σαν έγκυος και τι θα αντιμετωπίσεις, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Έτσι θα είσαι σαν μέλλουσα μαμά

Πώς θα είσαι σαν έγκυος και τι θα αντιμετωπίσεις, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Πρωινές ναυτίες, πρήξιμο των ποδιών, πόνοι στη μέση, κράμπες, νεύρα ή κλάματα από τις ορμόνες είναι κάποια από όσα θα αντιμετωπίσει μια έγκυος. Ας μην αναφέρουμε το μετά τη γέννα... Ωστόσο, η πλειοψηφία των μελλουσών μαμάδων πιστεύει ότι αξίζει τον κόπο και όλα τα παραπάνω τα ξεχνάει μόλις πάρει αγκαλιά το αγγελούδι της.

Διάβασε παρακάτω πώς θα είσαι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και τι θα αντιμετωπίσεις, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Κριός

Ήσουν που ήσουν ευερέθιστη, με τις ορμόνες σου πλέον να κάνουν παιχνίδι, συχνά θα έχεις εκρήξεις θυμού ή θα είσαι επιθετική, είτε εξ αιτίας της πρωινής ναυτίας είτε γιατί θα έχεις βαρύνει και δε θα είσαι ιδιαίτερα δραστήρια. Μάλιστα, δε θα διστάσεις να αφηγηθείς με πάσα λεπτομέρεια όλες τις άσχημες πλευρές της εγκυμοσύνης στις φίλες σου που δεν έχουν γίνει ακόμα μητέρες, για να τις προετοιμάσεις... κατάλληλα.

Ταύρος

Θα την απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου και μάλιστα θα είσαι ιδιαίτερα χαρούμενη, αφού είναι από τις περιόδους που μπορείς να τρως ό,τι θέλεις, όσο θέλεις, όποτε θέλεις, χωρίς ενδοιασμό και χωρίς να σε απασχολούν τα κιλά. Πού και πού όμως θα σε πιάνει και μια ανασφάλεια για το αν θα πάνε όλα καλά στη γέννα.

Δίδυμος

Συχνά, θα σε πιάνει μια ανησυχία για το τι είδους μητέρα θα γίνεις, καλή ή κακή και αν μπορείς να τα καταφέρεις αφού ταυτόχρονα θα δουλεύεις κιόλας. Από την άλλη, το βάρος που θα αυξάνεται με την πάροδο των μηνών θα σε κάνει πιο δυσκίνητη και θα αναγκαστείς να περιορίσεις τις συχνές μετακινήσεις και εξόδους σου, κάτι που θα σε ενοχλήσει αρκετά.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Καρκίνος

Παρότι είσαι γεννημένη για να γίνεις μάνα, τα συναισθηματικά σου σκαμπανεβάσματα θα κάνουν την περίοδο της εγκυμοσύνης λίγο δύσκολη για σένα. Μπορεί να φοβάσαι μην πάθει κάτι το μωρό σου, να συγκινείσαι εύκολα και να γκρινιάζεις απεριόριστα. Μόλις ακούσεις για πρώτη φορά τους χτύπους της καρδιάς του εμβρύου, το πιο πιθανό είναι να ξεσπάσεις σε λυγμούς.

Λέων

Αν πριν είχες κλίση στην υπερβολή και το δράμα, τώρα θα πάρεις βραβείο. Θα γίνεσαι πολύ πιο εύθικτη και θα χαλάει η διάθεσή σου από σχόλια πχ για τα κιλά σου, ενώ είναι φανερό ότι λέγονται στα αστεία. Από την άλλη, επειδή για το μωρό σου θέλεις τα καλύτερα (και τα ακριβότερα), μπορεί όλο αυτόν τον καιρό να τον περάσεις σχεδιάζοντας, ερευνώντας, φτιάχνοντας και κάνοντας αγορές για το παιδικό δωμάτιο και την προίκα του μωρού.

Παρθένος

Κατ’ αρχάς, θα προσέξεις πάρα πολύ τη διατροφή σου, όχι μόνο για να μην παχύνεις πολύ και μετά σου μείνουν κιλά, αλλά και για την καλή υγεία του μωρού σου. Αν ξενυχτούσες, τώρα θα κοιμάσαι με τις κότες. Το χούι της αυστηρής κριτικής, ωστόσο, δε θα το κόψεις, αντίθετα όμως θα ελαττώσεις τους εργασιακούς σου ρυθμούς γιατί πλέον θα κουράζεσαι πιο γρήγορα και δε θα αντέχεις. Πιθανό να αναπτυχθεί κι η μικροβιοφοβία σου.

Ζυγός

Αν μισούσες το να είσαι μόνη σου, κυρίως πολλές ώρες μακριά από τον άνθρωπό σου, τώρα δε θα μπορείς να μείνεις χωρίς παρέα ούτε λεπτό. Θα θέλεις συνέχεια κόσμο γύρω σου, ενώ τους πρώτους μήνες θα ψωνίζεις συνεχώς στιλάτα ρούχα εγκυμοσύνης. Τους τελευταίους δύο όμως θα αρχίσεις να εκνευρίζεσαι ή να στενοχωριέσαι για το πόσο πολύ έχεις... στρογγυλέψει και δε σου κάνει τίποτα πια! Ενδεχομένως η γυναικεία σου αυτοπεποίθηση να πιάσει πάτο!

Σκορπιός

Ενδεχομένως από τις «καλύτερες» έγκυες να είσαι εσύ. Θα είσαι ήρεμη και ψύχραιμη, θα αντιμετωπίσεις τη συγκεκριμένη περίοδο χαλαρά, μάλιστα θα είσαι γενναία, μέχρι και τη στιγμή που θα γεννήσεις, χωρίς κανένα φόβο για τον τοκετό. Κάποια αρνητικά σενάρια που θα πλαθονται αυτόματα στο μυαλό σου, λόγω της φύσης σου, θα τα διώχνεις αμέσως.

Τοξότης

Εσύ, πάλι, θα «κακοπεράσεις» στην εγκυμοσύνη, καθώς θα αναγκαστείς να περιορίσεις αρκετά τις μετακινήσεις σου, αλλά και ξέροντας ότι θα κλειστείς μέσα για αρκετές μέρες και αφού γεννήσεις. Θα νιώθεις ότι στερείσαι την ελευθερία σου και τα παράπονά σου θα είναι αρκετά. Συχνά όμως, με την αίσθηση του χιούμορ να μη σε εγκαταλείπει, θα διακωμωδείς τον εαυτό σου και την κατάσταση.

Αιγόκερως

Ο αυτοέλεγχός σου, η πειθαρχία και η υπευθυνότητά σου θα φανούν και στην περίοδο της εγκυμοσύνης σου. Άλλωστε είσαι μαθημένη στα δύσκολα, στους περιορισμούς και τις θυσίες, οπότε δεν είναι κάτι καινούργιο για σένα, ιδίως ότι όλα γίνονται για να φέρεις στον κόσμο μια ζωή. Ακόμα και κατά τη διάρκεια του τοκετού, θα είσαι εστιασμένη στο σκοπό σου. Το μόνο που θα σε πειράξει είναι ότι θα αναγκαστείς να μειώσεις ή να διακόψεις την εργασία σου για κάποιο διάστημα.

Υδροχόοος

Με την ανεξαρτησία που σε... δέρνει, είναι πολύ πιθανό να πηγαίνεις μόνη σου για εξετάσεις ή για υπερηχογραφήματα και κυρίως για να μη σε αγχώνει κανείς ή να αποφύγεις έντονες συναισθηματικές εκδηλώσεις. Εκτός αυτού, δε θα ακολουθήσεις κανένα διατροφικό πρόγραμμα και θα προσπαθήσεις να είσαι, όπως ήσουν και πριν, με εξαίρεση κάποιες «καταχρήσεις» που θα αναγκαστείς να σταματήσεις.

Ιχθύες

Θα έχεις μόνιμα ένα φόβο ή ανησυχία για το αν αναπτύσσεται σωστά το έμβρυο, αν το μωρό είναι υγιές, αν θα είναι εύκολη ή δύσκολη η γέννα σου, αν θα είσαι καλή μάνα και γενικά δε θα είσαι ήρεμη, ενώ πιθανή είναι και μια μελαγχολική τάση. Από την άλλη, ακριβώς για να χαλαρώσεις θα κοιμάσαι άπειρες ώρες, θα χάνεσαι στη μουσική ή σε διάφορες ταινίες ή θα καταπιαστείς με καλλιτεχνικές ασχολίες.

Διάβασε επίσης:

Ημέρα της Μητέρας: Πώς είναι η κάθε μαμά ανάλογα με το ζώδιό της

Κλασικές ατάκες μανάδων του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved