Τα 4 ζώδια, που μόνο αν... είναι άρρωστα, μένουν στο σπίτι

Δεν μπορούν να μείνουν κλεισμένα σε 4 τοίχους. «Πγίνονται»

Τα 4 ζώδια, που μόνο αν... είναι άρρωστα, μένουν στο σπίτι

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά δεν αντέχουν να μείνουν στο σπίτι τους κλεισμένοι. Θέλουν να βγουν έξω, να διασκεδάσουν, να συναντήσουν ανθρώπους, να πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο, μια εκδρομή... Θέλουν να κάνουν οτιδήποτε άλλο, εκτός από το να "βουλιάξουν" σε έναν καναπέ και να βλέπουν σειρές ή ταινίες. Αυτά τα 4 ζώδια δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν κλεισμένα μέσα, παρά μόνο αν έχουν... πυρετό.

ΚΡΙΟΣ

Έχει ενέργεια, του αρέσει η δράση και αν μείνει πολύ στο σπίτι, βαριέται! Συνήθως πηγαίνει από δωμάτιο σε δωμάτιο τρελαμένος και δεν ξέρει τι να κάνει για να εκτονωθεί. Γι’ αυτό και είτε τη βγάζει σε κάνα γυμναστήριο είτε βγαίνει έστω για έναν καφέ με την παρέα του, έτσι ώστε να έχει την αίσθηση ότι κάτι έκανε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι δυνατόν ένα επικοινωνιακό άτομο όπως ο Δίδυμος να μπορεί να κάτσει σπίτι και να μη δει άνθρωπο; Ποτέ; Ακόμα και αν η έξοδός του είναι το περίπτερο ή το σουπερμάρκετ θα του αρέσει γιατί θα βρει γνωστούς, θα ανταλλάξει νέα και κουτσομπολιά, κάποιον θα δει, μια κουβέντα θα πει και θα τον κάνει να νιώσει καλύτερα.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Επίσης, κοινωνικό ον ο Ζυγός, δεν αντέχει τη μοναξιά κι επειδή του είναι πολύ εύκολο να κάνει γνωριμίες και φιλίες, όλο και κάπου θα πάει, μα για καφέ, μα για φαγητό, μα για ένα ποτό, ιδίως αν δεν είναι σε σχέση γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν είναι και τόσο του έξω. Προτιμά να περνά τον χρόνο του με το ταίρι του, στο σπίτι, κάνοντας διάφορα πράγματα μαζί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ζώδιο της περιπέτειας και των εξορμήσεων δε γίνεται να κλειστεί σε τέσσερις τοίχους. Είναι ο άνθρωπος που θα πάει από δω, θα πάει από εκεί, θα κάνει τις εκδρομούλες του, θα περάσει από δυο-τρεις καφετέριες ή μπαρ γιατί είναι γνωστό ότι βαριέται εύκολα αν δε βρει κάτι να του τραβήξει το ενδιαφέρον και γενικά μέσα δεν κάθεται.

Διάβασε επίσης:

Ποια είναι η δύναμή σου ανάλογα με το ζώδιό σου;

Τα 4 ζώδια που λαχταρούν να είναι το επίκεντρο της προσοχής!

Τα 5 ζώδια που βρίσκουν συνέχεια τον μπελά τους, ακόμα κι αν δεν φταίνε

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved