Αυτά τα 6 ζώδια δε σηκώνουν προσβολές

Αργά ή γρήγορα θα πάρεις πληρωμένη απάντηση!

Αυτά τα 6 ζώδια δε σηκώνουν προσβολές

Πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ σε ποιον/α και πώς αναφέρεσαι. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Κάποια ζώδια μπορεί να μην δώσουν καθόλου σημασία σε μια προσβολή και να αδιαφορήσουν, άλλα όμως, αν αισθανθούν θιγμένα ή είναι από μόνα τους εύθικτα θα κάνουν πραγματικό χαμό και θα μαλώσουν πολύ άσχημα με όποιον τολμήσει να τα προσβάλλει ή να τα θίξει και θα δώσουν πληρωμένη απάντηση.

Διάβασε λίγο πιο κάτω ποια είναι:

ΚΡΙΟΣ: Ανταποδίδει την προσβολή, με ένα πολύ προσωπικό, γεμάτο κακία σχόλιο και το άλλο άτομο το... βουλώνει. Αν δεν καταλάβει τι το περιμένει, θα συνεχίσει και μετά μάλλον θα κάνει τα δόντια του... κολιέ!

ΔΙΔΥΜΟΙ: «Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει» λέει η παροιμία και τα γρήγορα, λεκτικά ραπίσματα του Διδύμου μόνο με κροσέ πυγμαχίας μπορούν να συγκριθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφού δεν έχει τη βέργα του δασκάλου να την κουνήσει απειλητικά, θα αρκεστεί στο δάχτυλο και επικριτικά θα προσπαθήσει να μειώσει το άλλο άτομο, θίγοντας το φτωχό του λεξιλόγιο. Αν, δε, έχει κάνει εκφραστικό λάθος, πιάσε θέση να μη χάσεις τη διάλεξη...

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αντίδρασή του δεν είναι άμεση και γι' αυτό θα κοιτάξει το άλλο άτομο με βλέμμα σκοτεινό και άγριο, χωρίς να βγάλει τσιμουδιά. Μετά, θα σχεδιάσει με την παραμικρή λεπτομέρεια την εκδίκησή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τρίχα δε θα του κουνηθεί. Με φαινομενική ψυχραιμία (τα μηνίγγια του χτυπάνε σαν τύμπανα αλλά δεν το δείχνει), θα σηκώσει το φρύδι υποτιμητικά, θα κοιτάξει το άλλο άτομο και θα του πει το πιο σαρκαστικό σχόλιο που έχει ακούσει άνθρωπος ποτέ.

ΙΧΘΥΕΣ: Καταρχάς, θα συγκλονιστεί! Δεύτερον θα το παίξει πολύ πιο θιγμένος απ' ό, τι πραγματικά νιώθει. Μετά θα πει ένα «πολύ λυπάμαι για το χαρακτήρα σου» αλλά κάποια στιγμή που κανείς δε θα τον υποψιαστεί, θα ανταποδώσει, διαδίδοντας έμμεσα «τέρατα» για το συγκεκριμένο άτομο.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια είναι ευαίσθητα, αλλά το κρύβουν πολύ καλά!

Αυτό είναι το μάθημα που μπορεί να σου διδάξει το κάθε ζώδιο!

Τα 4 πιο κτητικά ζώδια, που θέλουν την αποκλειστικότητα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved