Η έλξη αυτών των ζωδίων είναι ακαταμάχητη!

Έχουν αυτό το "κάτι"...

Η έλξη αυτών των ζωδίων είναι ακαταμάχητη!

Μπορεί να μην είναι όμορφοι, με την κλασική έννοια του όρου, αλλά αυτοί οι άνθρωποι, όπου βρεθούν, μαγνητίζουν τα βλέμματα. Ίσως φταίει η προσωπικότητά τους, η γοητεία τους, το εντυπωσιακό τους look ή απλά η αύρα τους. Το θέμα είναι ότι έχουν αυτό το "κάτι", χωρίς να κάνουν καμία προσπάθεια, ούτε να καταφύγουν σε υπερβολές.

Ποια είναι τα ζώδια που τραβούν τους πάντες σαν μαγνήτες;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είτε ο άντρας είτε η γυναίκα του συγκεκριμένου ζωδίου έχει την πιο ελκυστική προσωπικότητα. Η αύρα τους μαγνητίζει, ο τρόπος που κοιτάζουν επίμονα το κάθε τι προκαλεί ανατριχίλα και παρότι θέλουν να περνούν απαρατήρητοι, για να μπορούν να κάνουν... ακτινογραφία στους άλλους, αυτό είναι πραγματικά αδύνατο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι η έντονη προσωπικότητα που μαγνητίζει τους άλλους. Μπορεί να μην είναι αντικειμενικά ο πιο όμορφος μέσα σε ένα χώρο, έχει όμως εκείνο το "εκτόπισμα", το στήσιμο, το ύφος που αυτόματα γίνεται αντικείμενο προσοχής. Επίσης, το look του είναι άψογο και ταιριαστό στην κάθε περίσταση, οπότε είναι κι αυτό ένα συν.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!



ΛΕΩΝ

Ο Λέων γεννήθηκε για να ξεχωρίζει και να μαγνητίζει τους άλλους. Αν δεν τον έπιαναν ανασφάλειες, ώστε να κάνει υπερβολές για να τραβήξει με το ζόρι την προσοχή, θα ήταν στην κορυφή της λίστας. Παρ' όλα αυτά, το έντονο παρουσιαστικό, το αγέρωχο και συχνά μπλαζέ ύφος και φυσικά η ανωτερότητα που αποπνέει σε κάθε βήμα ή κίνησή του είναι αυτά που ελκύουν τους γύρω του.

ΚΡΙΟΣ

Η σεξουαλικότητά του είναι εμφανής, το φλογερό του ταμπεραμέντο κάνει μπαμ και το στίλ του τόσο δυναμικό που θες-δε θες, τον συμπαθείς ή όχι, δεν μπορείς να μην παραδεχτείς ότι το 'χει! Και είναι αυτή η ανεπιτήδευτη και ταυτόχρονα αρκετά εντυπωσιακή παρουσία του, που μαγνητίζει τα βλέμματα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός γοητεύει τον κόσμο και το ξέρει! Δεν χρειάζεται να κάνει καμία προσπάθεια για να μαγνητίσει τα βλέμματα πάνω του, αφού έχει τόσο χάρη στην κίνηση και τέτοιο γούστο, που ακόμα και στην καθημερινότητά του, με μια φόρμα γυμναστικής και αθλητικά παπούτσια (άσχετα αν οι περισσότεροι δεν το κάνουν) θα τραβούσε και πάλι την προσοχή.

Διάβασε επίσης: Ζωδιακά ζευγάρια που, κόντρα σε κάθε πρόβλεψη, κατάφεραν να μείνουν μαζί

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που θέλεις να έχει οπωσδήποτε ο σύντροφός σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved