Οι ερωτικές επιδόσεις του Λέοντα - Τι να περιμένεις και με τι θα απογοητευτείς;

Τι ζητά και πώς θα τον ικανοποιήσεις;

Οι ερωτικές επιδόσεις του Λέοντα - Τι να περιμένεις και με τι θα απογοητευτείς;

Το ερωτικό στοιχείο είναι έμφυτο στον Λέοντα, οπότε πολύ εύκολα ενεργοποιείται σεξουαλικά με τον/ην κατάλληλο/η παρτενέρ. Είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα Λέων, αξίζει να αναφερθεί ότι και στο σεξ θέλουν να τους θαυμάζουν, οπότε καλό και ήταν τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά τη σεξουαλική πράξη να μην τσιγκουνευτείς κολακείες και επαίνους γιατί εσύ θα καρπωθείς τα οφέλη, αφού θα σου δείξουν άμεσα την ευχαρίστησή τους, με το να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οφείλεις, ωστόσο, να γνωρίζεις ότι οι προσδοκίες του συγκεκριμένου ζωδίου είναι εξαιρετικά υψηλές, μερικές φορές, ακόμη και μη ρεαλιστικές, οπότε δύσκολα ικανοποιείται με κάτι μέτριο. Η εμφάνιση, επίσης, παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του Λέοντα. Το ίδιο όμως ισχύει και για το ίδιο κι όσο πιο όμορφα φαίνεται, τόσο πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση και ερωτισμό βγάζει. Δεν είναι απίθανο στο σπίτι του, κυρίως στην κρεβατοκάμαρά του να υπάρχουν καθρέφτες ή ακόμα βιντεοκάμερα που θα τον δείχνει ή θα τον βιντεοσκοπεί ενώ κάνει σεξ. Επίσης, του αρέσει το στριπτίζ είτε το κάνει είτε το παρακολουθεί από τον εραστή ή την ερωμένη του. Γι’ αυτό, αν θέλεις να ζήσεις μια αξέχαστη βραδιά μαζί του, επιχείρησέ το.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Πώς να ερεθίσεις έναν Λέοντα

Να έχεις υπόψη σου ότι είναι πολύ σημαντικό το όμορφο, πολυτελές ή τουλάχιστον προσεγμένο περιβάλλον για να διεγερθεί ερωτικά και θα εκτιμήσει ιδιαίτερα τα αρωματικά κεριά, τη μουσική και το μασάζ με αιθέρια έλαια. Όσον αφορά στο καθαυτό σεξ προτιμά κάποιες κλασικές στάσεις, με δικές τους όμως προσθήκες ή... παρεμβάσεις ώστε να μην είναι πληκτικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αρνητικός στο να δοκιμάσει και καινούργιες. Επιπλέον, θέλει να έχει τον έλεγχο, οπότε μπορεί να του βγει και μια πιο dominant πλευρά.

Ερωτογενείς Ζώνες του Λέοντα

Το πιο ευαίσθητο σημείο του σώματος του Λέοντα είναι η πλάτη. Μετακίνησε αργά, αισθησιακά τα δάχτυλά σου ή σύρε τα νύχια σου κατά μήκος της σπονδυλικής του στήλης από πάνω προς τα κάτω και το ανάποδο. Στη συνέχεια, μοίρασε φιλιά σε όλο τον κορμό του από τους ώμους έως τους γλουτούς του. Να είσαι σίγουρος/η ότι θα βρυχηθεί από ευχαρίστηση.

Ταιριαστοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Αιγόκερως, Ζυγός, Δίδυμοι, Κριός, Τοξότης και Σκορπιός

Αγαπημένη στάση στο σεξ: «Πεταλούδα» και «Doggy Style»!

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια με τα οποία ο Λέων θα κάνει σεξ και θα «αναστενάξουν οι σουμιέδες»!

Τα 3 αισθησιακά ζώδια που λατρεύουν το sexting!

Τα 3 ζώδια που προτιμούν το περιστασιακό σεξ από τις σχέσεις!

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved