Ο πήχης αυτών των ζωδίων είναι ανεβασμένος στο... Θεό

Τα stadarts τους είναι πολύ υψηλά

Ο πήχης αυτών των ζωδίων είναι ανεβασμένος στο... Θεό

Το καθένα από τα ζώδια, που σου περιγράφουμε παρακάτω, έχει βάλει τον πήχη υψηλά, σε διαφορετικό τομέα της ζωής του και απαιτούν να έχουν μόνο ό,τι είναι καλύτερο, ανώτερο και ιδανικό. Η μετριότητα δεν τους πηγαίνει, δεν την θέλουν και μάλιστα μπορεί να γίνουν αρκετά δυστυχισμένα, όταν έχουν να κάνουν με καταστάσεις, συμπεριφορές ή υλικά αντικείμενα που δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά τους «θέλω».

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος όχι μόνο βάζει τον πήχη ψηλά και μάλιστα επιζητά στην ζωή του ακατόρθωτα πράγματα, αλλά έχει και την επιμονή και την υπομονή να τα κυνηγά και να τα διεκδικεί μέχρι να πετύχει το αποτέλεσμα που θέλει. Έτσι και βάλει έναν στόχο στην ζωή του -που συνήθως δεν είναι κάτι… μικρό κι εύκολο- θα τον κυνηγήσει ως το τέρμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος κυνηγά την τελειότητα από την στιγμή που θα γεννηθεί. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο προσόν ή ελάττωμά της. Διότι από την μια είναι καλό να θέλει στην ζωή της μόνο ό,τι είναι καλύτερο, άψογο και ιδανικό, αλλά από την άλλη, είναι δύσκολο έως απίθανο να υπάρξει στην πραγματικότητα αυτή η τελειότητα με αποτέλεσμα να απογοητεύεται και φυσικά να καταναλώνει τζάμπα δυνάμεις. Η Παρθένος μπλέκει ουσιαστικά σε ένα «κυνήγι χαμένου θησαυρού» αναζητώντας την τελειότητα.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ

Φυσικά και ο Λέοντας έχει τον πήχη… στον Θεό στη ζωή του. Και πώς θα μπορούσε να κάνει αλλιώς ο «βασιλιάς» του ζωδιακού. Θέλει μόνο τα καλύτερα, θέλει την λάμψη, την χλιδή, την αναγνώριση, τον απόλυτο σεβασμό και θαυμασμό. Οτιδήποτε λιγότερο από το… απόλυτο φαντάζει στα μάτια του ένα «τίποτα». Και στην ζωή του μόνιμα κυνηγά την κορυφή και την «βασιλική ζωή».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι σαν την Παρθένο στο κομμάτι της τελειομανίας. Δεν συμβιβάζεται και δεν ηρεμεί, αν δεν έχει αυτό που θέλει όπως ακριβώς το θέλει, τόσο από τον εαυτό του όσο και από τους άλλους. Και επειδή πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του, πάντα βάζει τον πήχη ψηλά και ζητά όλο και περισσότερα και όλο πιο… ακατόρθωτα ίσως πράγματα από την ζωή του. Για να τα πετύχει θα δώσει όλο του το είναι και δεν θα διστάσει μπροστά σε τίποτα και σε κανέναν.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα ζώδια δε θα παίξουν ποτέ με το μυαλό σου

Οι 5 πιο μυστηριώδεις γυναίκες του ζωδιακού

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που τα παρεξηγεί όλος ο κόσμος!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved