Αυτά τα ζώδια δε θα παίξουν ποτέ με το μυαλό σου

Προτιμούν να είναι ειλικρινή

Αυτά τα ζώδια δε θα παίξουν ποτέ με το μυαλό σου

Θα σου φερθούν ντόμπρα και σταράτα. Αυτό που θέλουν να σου πουν, θα σου το πουν. Δεν θα σου κάνουν κανενός είδους ψυχολογικό πόλεμο, δε θα σου πουλήσουν παραμύι, δε θα σε μπερδέψουν, ούτε και θα πατήσουν σε ευαίσθητα σημεία σου και θα είναι αυτό που λέμε «ανοιχτό βιβλίο». Είναι τα άτομα εκείνα που ό,τι λένε το εννοούν και δεν χρειάζεται εσύ να ψάχνεις τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι από τα λίγα ζώδια που έχουν αμεσότητα και ειλικρίνεια. Είναι σαν τα μικρά παιδιά. Θα σου πει αυτό που σκέφτεται, αυτό που θέλει, θα σου δείξει τον θυμό του και θα συναισθήματά του. Δεν θα παίξει με το μυαλό σου και σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτεί να προσπαθήσεις εσύ να παίξεις με το δικό σου. Είναι ένα ζώδιο αυθόρμητο και παρορμητικό, το οποίο για κανένα λόγο δεν «στήνει» παγίδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ταύρο αυτό που βλέπεις, αυτό παίρνεις. Είναι πιστός, ειλικρινής και προσγειωμένος. Μπορεί να είναι εξαιρετικά υπομονετικός και δε θα μπει ποτέ στην διαδικασία να στήσει παιχνίδια ή να προσπαθήσει να σε ελέγξει μέσω… mind games. Όλα αυτά του φαίνονται ανούσια και χάσιμο χρόνου. Είναι σαν τον Κριό στο κομμάτι αυτό. Ή θες ή δεν θες… Δεν υπάρχει κάτι στη μέση.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας δεν θα πέσει τόσο χαμηλά. Για εκείνον στρατηγικές και mind games θεωρούνται… ποταπές. Δεν είναι του επιπέδου του άλλωστε. Είναι και εκείνος άνθρωπος ειλικρινής και γενικά δείχνει τα συναισθήματά του, τι θέλει και τι όχι. Δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και δεν του αρέσουν οι άνθρωποι που είναι δήθεν και προσπαθούν να ελέγξουν τους άλλους συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι η περίπτωση του ανθρώπου που ενώ θα μπορούσε με μεγάλη ευκολία να παίξει με το μυαλό των άλλων, αρνείται να το κάνει. Δεν θέλει. Δεν το θεωρεί σημαντικό γιατί πιστεύει στην ισότητα και στην δικαιοσύνη και δεν του αρέσει να πληγώνει τους άλλους. Το παν γι' αυτόν είναι να κερδίζει την αγάπη, την τρυφερότητα και την εκτίμηση με το σπαθί του και όχι επειδή «έστησε» παγίδες ή χειραγώγησε τον άλλο.

Διάβασε επίσης:

Οι 5 πιο μυστηριώδεις γυναίκες του ζωδιακού

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που τα παρεξηγεί όλος ο κόσμος!

Αυτές είναι οι 3 «ανακατώστρες» του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved