Οι 5 πιο μυστηριώδεις γυναίκες του ζωδιακού

Ποτέ δεν θα τις μάθεις...

Οι 5 πιο μυστηριώδεις γυναίκες του ζωδιακού

Είναι οι γυναίκες που κρατούν πάντα «κομμάτια» του εαυτού τους αποκλειστικά και μόνο για εκείνες. Δεν έχει καμία σημασία η κοινωνικότητα ή η εξωστρέφεια. Το θέμα με τις κυρίες αυτές είναι το γεγονός ότι δεν θέλουν να ανοίγουν όλα τα χαρτιά τους κι αυτό οφείλεται στον χαρακτήρα τους, δεν το κάνουν με σκοπιμότητα, ούτε αποσκοπούν σε κάτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος είναι ευαίσθητη, ρομαντική και κοινωνική, όταν θέλει. Ωστόσο, είναι και αρκετά μυστικοπαθής. Λειτουργεί κυρίως με βάση το ένστικτό της, το οποίο -πιστέψτε μας- συναγωνίζεται αυτό του Σκορπιού. Καταλαβαίνει πολλά, χωρίς όμως να μοιράζεται όλα όσα βλέπει και μαθαίνει. Τα κρατά για εκείνη και λειτουργεί ανάλογα. Το σύμβολο του ζωδίου της είναι το καβούρι. Έτσι και εκείνη είναι «κλειστή» και «ανοίγεται» σπάνια και μόνο αν πραγματικά έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που η φήμη του περί μυστικοπάθειας έχει «ξεπεράσει την… οικουμένη», αυτό είναι ο Σκορπιός. Η γυναίκα αυτή δεν θα σου πει ποτέ όλα όσα σκέφτεται ή πιστεύει. Κρατά πάντα μυστικά και συνεχώς έχει άσους στο μανίκι της που θα τους παίξει όταν και αν χρειαστεί. Δεν θέλει κανείς να γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό της ή να μπορεί να την «διαβάσει» και να την χειριστεί. Άλλωστε αυτή είναι η δική της τακτική απέναντι στους άλλους, οπότε δεν θα επιτρέψει ποτέ να γυρίσει όλο αυτό εναντίον της.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα η παρουσία της Ζυγίνας σε αυτό το άρθρο θα σε έχει εκπλήξει. Υπάρχει όμως λόγος που την έχουμε συμπεριλάβει στις μυστηριώδεις γυναίκες. Η γυναίκα Ζυγός είναι κοινωνική, μιλάει πολύ, είναι εξωστρεφής, αλλά όλα όσα λέει και κάνει είναι… ανούσια και δεν αφορούν ποτέ την προσωπική της ζωή ή το τι πραγματικά σκέφτεται. Οι κουβέντες της είναι συχνά περί ανέμων και υδάτων και σπάνια ανοίγει την καρδιά της. Οπότε στα σημαντικά ζητήματα πάντα θα υπάρχει ένα μυστήριο που θα καλύπτει την ζωή της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αιγοκερίνα είναι μια γυναίκα δυνατή και έχει έναν αέρα μυστηρίου γύρω της. Δεν είναι το ζώδιο που θα το δεις να μιλά πολύ ή να είναι εξωστρεφές. Πιο πολύ κάθεται σε μια γωνία αμίλητο, παρά θα συμμετέχει σε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Θα μιλήσει μόνο αν θεωρήσει πως έχει απέναντί της έναν αξιόλογο συνομιλητή, αλλά και πάλι δεν θα αποκαλύψει πράγματα για εκείνη. «Αγοράζει» πληροφορίες, δεν «πουλάει». Και αυτό είναι ακριβώς το στοιχείο που κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται για εκείνη και την ζωή της.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που τα παρεξηγεί όλος ο κόσμος!

Αυτές είναι οι 3 «ανακατώστρες» του ζωδιακού

Ποια ζώδια δε μπορούν χωρίς το κινητό τους;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved