Αυτές είναι οι 3 «ανακατώστρες» του ζωδιακού

Μπορούν να τους κάνουν όλους... «μαλλιά κουβάρια»!

Αυτές είναι οι 3 «ανακατώστρες» του ζωδιακού

Είναι τα ζώδια εκείνα που όταν βρεθούν σε μια παρέα ή σε έναν εργασιακό χώρο, μπορούν να τους κάνουν όλους… άνω κάτω. Δεν το κάνουν επίτηδες. Σε αυτό το άρθρο θα σου αναφέρουμε μόνο τα ζώδια εκείνα που άθελά τους περιπλέκουν πρόσωπα και καταστάσεις και δημιουργούν έναν μικρό χαμό. Με τα υπόλοιπα που το κάνουν επί τούτου θα ασχοληθούμε στο μέλλον (φοβού χαχαχα).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι να πει κανείς για το ζώδιο αυτό; Όσοι έχουν φίλους Διδύμους ή συνεργάτες σε αυτό το ζώδιο… καταλαβαίνουν. Αλλάζουν γνώμη στο λεπτό. Την μια στιγμή είναι καλά και την άλλη μπορεί να μην είναι. Επίσης έχουν ένα θεματάκι με την "πληροφόρηση" και εκεί είναι που μπορεί να ανακατώσει ένα κάρο κόσμο, αφού στην φούρια του να μεταφέρει σχόλια, πληροφορίες και κουτσομπολιά δεν σκέφτεται πού λέει τι, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ακόμα και παρεξηγήσεις.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο εκείνο που μπορεί να τους τρελάνει όλους! Είναι το μόνιμο… «θύμα» στις σχέσεις του. Ασκεί μεγάλο ψυχολογικό εκβιασμό στους γύρω του και περνάει πάντα το δικό του με ύπουλο τρόπο. Δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και τις ρίχνει όλες στους άλλους. Εξ αιτίας της αφηρημάδας του και του ότι μπορεί να μη θυμάται είναι πολύ πιθανό, όταν έχει να κάνει με μια ομάδα ανθρώπων, να καταλήξουν να τσακώνονται μεταξύ τους κι εκείνος να κοιτά με ύφος απλανές α λα Άσπα Τσίνα και να λέει: "Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου!"

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένας άνθρωπος αυθόρμητος. Λέει ότι σκέφτεται χωρίς πρώτα να το… φιλτράρει. Μπορεί να ξεστομίσει πράγματα και μυστικά σε ανθρώπους που δεν θα έπρεπε και μετά να δημιουργήσει… χάος. Δηλαδή να τσακωθούν άνθρωποι εξ αιτίας του, αλλά χωρίς εκείνος να τους βάλει επίτηδες να μαλλιοτραβηχτούν. Απλά του ξέφυγε κάτι που δεν έπρεπε στο λάθος άτομο…

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια δε μπορούν χωρίς το κινητό τους;

Τα ζώδια που έχουν εμμονή με τις δίαιτες

Τα 4 πιο αφοσιωμένα και συγκεντρωμένα στο στόχο τους ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved