Ποια ζώδια θα σταθούν στο πλάι σου στις δύσκολες στιγμές σου;

Θα είναι εκεί και θα σε στηρίξουν, όποτε τα χρειαστείς

Ποια ζώδια θα σταθούν στο πλάι σου στις δύσκολες στιγμές σου;

Υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι πρόθυμα να στηρίξουν, να βοηθήσουν, να συμπαρασταθούν, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή. Όχι ότι και τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα ή θα σου γυρίσουν την πλάτη, απλώς τα συγκεκριμένα τέσσερα είναι καλύτεροι υποστηρικτές και θα δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος μπορεί στην δική του ζωή να μην είναι και ο καλύτερος στο να λύνει προβλήματα, καθώς κάποιες φορές βλέπει το δέντρο και όχι τα δάσος, το ίδιο όμως δεν ισχύει όταν θα κληθεί να βοηθήσει ένα δικό του άνθρωπο. Θα του δώσει λύση αξιόπιστη, θα τον στηρίξει και θα προσπαθήσει να μαζέψει να ασυμμάζευτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ο άνθρωπός σου, αν έχεις το οποιοδήποτε πρόβλημα. Είναι γεννημένος για να δίνει λύσεις. Το έχει στο αίμα του να σε βοηθάει και επειδή είναι και αυτό που λέμε «κρύο αίμα», θα δει το θέμα σου με ψυχραιμία, θα σε ηρεμήσει και μετά θα σου δώσει τις… εντολές του για το τι πρέπει να κάνεις.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο άνθρωπος της παρηγοριάς. Ο Καρκίνος είναι από τη φύση του προστατευτικός και πολύ συναισθηματικός. Θα σε αγκαλιάσει. Θα σε παρηγορήσει. Θα σου δώσει έναν ώμο να κλάψεις, θα σου φτιάξει και ένα ωραίο φαγητό και μαζί θα προσπαθήσετε να βρείτε την λύση στο πρόβλημά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι αυτός ο κολλητός ή η κολλητή που θες να έχεις στο πλευρό σου, αν χωρίσεις, για παράδειγμα. Είναι ο άνθρωπος που θα ανεχτεί τα δάκρυά σου, την μίρλα σου, την μιζέρια σου, τα νεύρα σου αλλά και την απίστευτη πάρλα σου την δύσκολη αυτή στιγμή. Δεν θα σου πει ποτέ ότι τον κούρασες. Το μόνο που θα σου λέει είναι ότι σε νιώθει και ότι έχεις δίκιο και ότι όοοολα θα πάνε καλά.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα πιο «εύθραστα» ζώδια

Τα 5 ζώδια που η μοναξιά τα «σκοτώνει»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved