Μην ρισκάρεις να βγεις ραντεβού με αυτό το ζώδιο!

Δε θα πάει καλά η σχέση σου μαζί του!

Μην ρισκάρεις να βγεις ραντεβού με αυτό το ζώδιο!

Μπορεί να τα βλέπεις όλα τέλεια τώρα, ίσως δεν καταφέρουμε να σε πείσουμε, αλλά αν δεν είναι αργά, καλό θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις από το ζώδιο που σου προτείνουμε. Σου λέμε και τους λόγους γιατί δεν πρέπει να ρισκάρεις ένα ραντεβού μαζί του. Από εκεί και πέρα, βέβαια, η επιλογή είναι δική σου!Υ

Κριός

Μείνε μακριά από τον Καρκίνο

Εσύ είσαι παρορμητική και περιπετειώδης ενώ ο Καρκίνος είναι πιο ευαίσθητος τύπος. Διστάζει, έχει ανασφάλειες και αφού τα σκεφτεί όλα, τότε θα αποφασίσει τι θα κάνει. Αυτό θα σε τρελάνει. Εσύ δεν είσαι της υπομονής, σου αρέσουν οι προκλήσεις, ρισκάρεις, ενώ σε αυτόν αρέσει να παίζει σε ασφαλές περιβάλλον, επειδή δεν θέλει να τραυματιστεί συναισθηματικά.

Ταύρος

Μείνε μακριά από τον Υδροχόο

Σου αρέσει να υπάρχει μια σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου. Εκτός αυτού είσαι παραδοσιακή, έως συντηρητική και όπως αντιλαμβάνεσαι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε στη ζωή σου είναι κάποιος που τρελαίνεται να παραβαίνει τους κανόνες, να κάνει ό,τι θέλει, όποτε το θέλει και να προκαλεί αναστάτωση. Πιθανόν να σε γοητεύει ο τρόπος που σκέφτεται, αλλά δε μπορεί να σου προσφέρει αυτά που ζητάς για να είσαι ευτυχισμένη.

Δίδυμος

Μείνε μακριά από τον Σκορπιό

Μπορείς να κάνεις τον Σκορπιό, με την εξυπνάδα σου και την τσαχπινιά σου, να σου ανοίξει την καρδιά του και να σου εκμυστηρευτεί τα πιο κρυφά του μυστικά κι αυτό είναι μια καλή αρχή. Το θέμα είναι όμως ότι μόλις καλύψεις την περιέργειά σου και αντιληφθείς ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που λατρεύει να ελέγχει την σύντροφό του, να ζηλεύει και να θέλει την προσοχή σου αποκλειστικά δε θα το αντέξεις.

Καρκίνος

Μείνε μακριά από την Παρθένο

Ο Παρθένος δε θα σου πει -ή τουλάχιστον όχι όπως εσύ περιμένεις- το τι αισθάνεται για σένα. Κι αν το κάνει, ο τρόπος του θα είναι τόσο «άνευρος» και ψύχραιμος, λες και δίνει διάλεξη. Εσύ δεν μπορείς να είσαι με κάποιον που δεν εκφράζεται συναισθηματικά. Επιπλέον, πάντα θα σε διορθώνει και θα σε επιβλέπει, ενώ εσύ έχεις ανάγκη έναν άντρα που θα είναι δίπλα σου και θα σε υποστηρίζει.

Λέων

Μείνε μακριά από τον Υδροχόο

Του Υδροχόου το αφτί δεν ιδρώνει για το πώς αισθάνεσαι μια δεδομένη στιγμή, ούτε καταλαβαίνει το ότι η προκλητική ή πειρακτική του συμπεριφορά ενδεχομένως να σε θίγει ή να σε προσβάλλει. Εσύ θα προσπαθήσεις να κρατήσεις μια ανωτερότητα, μια υπερηφάνεια και αυτός θα σε «σαμποτάρει». Θέλεις, κοινώς, να είσαι πρωταγωνίστρια στην κεντρική σκηνή, ενώ ο Υδροχόος θα σπάει πλάκα, κλείνοντάς σου τους προβολείς. Άμα αρχίσεις και τη δραματοποίηση, τότε θα πέσει μεγάλο δούλεμα.

Παρθένος

Μείνε μακριά από τον Τοξότη

Ο Τοξότης είναι αυθόρμητος και ζει την κάθε μέρα του ξεχωριστά. Δεν κάνει μακρόχρονα σχέδια και προγράμματα, ό,τι του έρθει θα το χειριστεί ανάλογα. Επίσης, δεν περιορίζεται εύκολα κι έχει τους δικούς του κανόνες για να νιώθει καλά και να περνά καλύτερα. Εσύ, πάλι, με όλο αυτό το χύμα μπορεί να φρικάρεις. Στο τέλος το μόνο που θα σου μείνει από αυτή τη σχέση είναι άπειρα νεύρα.

♥ Διάβασε τώρα και την Ημερήσια Ερωτική πρόβλεψη του ζωδίου σου ♥

Ζυγός

Μείνε μακριά από τον Καρκίνο

Είσαι πολύ κοινωνική και βρίσκεις κοινά σχεδόν με τον οποιοδήποτε, αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν μπορείς να χειριστείς και αυτό είναι ο άκρατος συναισθηματισμός του Καρκίνου, που μπορεί να καταλήξει σε γκρίνια και παράπονα. Επίσης, εσύ θέλεις να κυκλοφορείς, να συναναστρέφεσαι με κόσμο και αυτός λατρεύει τη σπιτίσια ζωή. Σε λίγο καιρό, λοιπόν, θα καταλήξεις να βγαίνεις μόνη σου, με τις παρέες σου και θα την ακούς κιόλας που τον παρατάς.

Σκορπιός

Μείνε μακριά από τον Κριό

Έχετε αρκετά κοινά μεταξύ σας. Είστε δυναμικοί, μαχητικοί, παίρνετε ρίσκα, αλλά και ο καθένας σας, με τον δικό του τρόπο, διεκδικεί τα ηνία της σχέσης. Ε, δε γίνεται να υπάρχουν δύο αρχηγοί, συν το ότι θα νιώσεις ότι ασφυκτιάς από την έλλειψη εμπιστοσύνης του ή τις ζήλιες του. Για μια νύχτα ή ως φίλοι... με προνόμια μια χαρά θα τα πάτε. Για κάτι περισσότερο, ούτε λόγος να γίνεται.

Τοξότης

Μείνε μακριά από τον Ταύρο

Ο Ταύρος είναι αρκετά προσγειωμένος, θέλει να νιώθει ασφαλής, ήρεμος και σίγουρα δεν έχει καμία διάθεση για αναστάτωση και περιπέτειες στη ζωή του. Αντίθετα, εσύ χρειάζεσαι κίνηση, δράση και σου φαίνεται αρκετά δύσκολο να μείνεις καρφωμένη στο ίδιο περιβάλλον, με τις ίδιες παραστάσεις. Θέλεις να μάθεις, να δεις, να ταξιδέψεις, ενώ αυτός αρνείται πεισματικά να σπάσει τη ρουτίνα του. Ε, πόσο νομίζεις ότι θα αντέξετε μαζί;

Αιγόκερως

Μείνε μακριά από τον Ζυγό

Είναι αρκετά γοητευτικός, ενδεχομένως, από τη στιγμή που είναι εξπέρ στο "πέσιμο", να σε κατάφερε κιόλας να βγείτε, όμως όπως θα διαπιστώσεις στην πορεία, μέχρι εκεί ήταν η ανάληψη πρωτοβουλιών του. Θα αναγκαστείς να πάρεις εσύ τις υπόλοιπες γιατί ξαφνικά θα αμφιβάλλει, θα διστάζει ή δε θα μπορεί να αποφασίσει ακόμα και για απλά θέματα. Εκτός αυτού, θα σου δώσει την αίσθηση ότι σου κάνει και χάρη. Όσο δυναμική κι αν είσαι κάποια στιγμή, θα εκνευριστείς πολύ με το ότι τα περιμένει όλα από σένα.

Υδροχόοος

Μείνε μακριά από τον Ιχθύ

Ο Ιχθύς είναι πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Είναι ονειροπόλος και ευαίσθητος και χρειάζεται διαφορετικό χειρισμό. Εσύ, πάλι, δε διακρίνεσαι από μεγάλη λεπτότητα, ούτε δείχνεις πρόθυμη να του σκουπίζεις τα δάκρυα με το μαντίλι, όταν τον πιάνουν οι μαύρες του για τον απάνθρωπο κόσμο ή για το ότι δεν τον αγαπάς όσο εκείνος. Όλο αυτό το δράμα θα σε κάνει κάποια στιγμή και κακιά και ειρωνική. Οπότε, δεν είσαι η κατάλληλη γι’ αυτόν, ούτε αυτός για σένα.

Ιχθύς

Μείνε μακριά από τον Δίδυμο

Εσύ θέλεις την ησυχία και την γαλήνη σου, ο Δίδυμος, από την άλλη, είναι σαν τη σβούρα. Δεν κάθεται σε μια μεριά. Πάντα έχει να κάνει ένα σωρό πράγματα που από ένα σημείο και μετά θα νιώσεις ότι σου δημιουργεί χάος και αναστάτωση στον κόσμο σου. Επιπλέον, δε θα σε αφήνει να αποτραβιέσαι ή να μένεις αδρανής, που έχεις ανάγκη για να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου και να ανασυνταχτείς, σέρνοντάς σε από δω και από κει.

Διάβασε επίσης:

Αυτός είναι λόγος που δεν προχωράς παρακάτω και θέλεις ακόμα τον πρώην σου

Τα 3 ζώδια που θα αγαπήσουν το μυαλό σου πιο πολύ από το κορμί σου!

Τα 3 πιο εξωστρεφή ζώδια που δεν θα διστάσουν να σε καμακώσουν!

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved