Αν θες κάτι να γίνει, τότε βασίσου σε ένα από αυτά τα 5 ζώδια

Μπορείς να στηριχτείς πάνω τους

Αν θες κάτι να γίνει, τότε βασίσου σε ένα από αυτά τα 5 ζώδια

Όταν θέλεις κάτι να γίνει και άμεσα, θα πρέπει να απευθυνθείς σε ένα από τα παρακάτω ζώδια που θα σου αναφέρουμε. Είναι αυτό που λέμε "οι κατάλληλοι άνθρωποι για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά". Δεν τα παρατάνε και μπορούν να τα βγάλουν πέρα ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Είναι ικανά, έξυπνα και με μεγάλες αντοχές άτομα, οι "πλάτες" που ο καθένας θα ήθελε να έχει. Πάμε να τα δούμε:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν θέλεις κάτι να γίνει, τότε ο Αιγόκερως είναι ο άνθρωπός σου. Μιλάμε για τον εργασιομανή του ζωδιακού που βάζει πάνω από όλους και όλα το καθήκον, την δουλειά, την καριέρα και το σωστό αποτέλεσμα. Είναι εκείνος που ό,τι και να του αναθέσεις, θα το φέρει σε πέρας και μάλιστα επιτυχώς. Θα οργανώσει, θα διοικήσει, θα κάνει τα πάντα προκειμένου να πετύχει τον στόχο. Ακόμα και να χρησιμοποιήσει αθέμιτα μέσα, αν χρειαστεί. Αλλά εσένα δεν σε νοιάζει αυτό. Την δουλειά σου θέλεις να κάνεις…

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος, όπως και ο Αιγόκερως, είναι ζώδιο της γης. Επίμονος, δουλευταράς και υπομονετικός, αν βάλει κάτι σαν στόχο, θα το πραγματοποιήσει. Όταν αναλαμβάνει μια δουλειά ή ένα πρότζεκτ, το παίρνει σοβαρά και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ό,τι και να χρειαστεί να «θυσιάσει», θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι αξιόπιστος και όταν δώσει τον λόγο του, δεν τον παίρνει πίσω.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι το «μυρμήγκι» του ζωδιακού. Δουλεύει ασταμάτητα και μέχρι εξαντλήσεως. Είναι το τρίτο από τα ζώδια της γης και μοιράζεται με τα άλλα δυο το αίσθημα για το καθήκον, το αποτέλεσμα, την εργατικότητα και την μεθοδικότητα. Δώσε σε μια Παρθένο όση δουλειά και όσες ευθύνες θες. Όχι δεν θα σου πει και επειδή είναι και τελειομανής θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σου παρουσιάσει ένα άψογο αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ

Μπορεί ο Λέοντας να είναι γεννημένος... βασιλιάς και ηγέτης, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει να δουλεύει. Είναι ο «αρχηγός» εκείνος που θα τραβήξει μπροστά. Αποφασιστικός, γενναίος και με άρνηση για την αποτυχία, θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να πετύχει το οποιοδήποτε εγχείρημα αναλάβει. Δεν ανέχεται την αποτυχία διότι αποτελεί πλήγμα στο κύρος του και στην εικόνα του. Οπότε είναι ο άνθρωπος που μπορείς να εμπιστευτείς, αν θέλεις μια δουλειά να γίνει σωστά.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί ο Κριός να μην σου γεμίζει το μάτι εκ πρώτης όψεως, ωστόσο μοιράζεται αρκετά στοιχεία με τον Λέοντα. Θέλει να είναι πάντα επιτυχημένος, πρώτος και ο καλύτερος των καλυτέρων. Δεν ανέχεται κανένας να του την «πει» και έτσι θα φροντίσει να κάνει τα πάντα σωστά, έτσι ώστε να βγαίνει πάντα από πάνω και να τον θαυμάζουν. Επίσης να τον αναγνωρίζουν και ως ηγέτη. Είναι αισιόδοξος, με αυτοπεποίθηση, μαχητικότητα, ένας άνθρωπος με ισχυρή θέληση για να πετύχει. Ό,τι και να του αναθέσεις να κάνει, θα το κάνει και θα σε βγάλει και ασπροπρόσωπο/η.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που μπορούν πολύ εύκολα να σε παρασύρουν... στο ρέμα!

Μην πεις ψέματα σε αυτά τα ζώδια γιατί θα σε κάνουν εχθρό τους!

Αυτοί είναι οι 5 πιο άτσαλοι του ζωδιακού!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved