Τα ζώδια που λατρεύουν τα ζώα

Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι όντως το κατοικίδιό του!

Τα ζώδια που λατρεύουν τα ζώα

Τα ζώα προσφέρουν ένα διαφορετικό είδος αγάπης. Τόσο άδολη και αστείρευτη. Αν είχες ή έχεις ένα κατοικίδιο τότε καταλαβαίνεις για τι ακριβώς μιλάμε. Σε κοιτάνε στα μάτια και «λιώνουν». Είσαι ο κόσμος τους όλος. Είσαι οικογένεια για εκείνα και δεν θα σε προδώσουν ποτέ! Φυσικά και δένονται μαζί σου και δεν σε ξεχνάνε. Για τα ζώδια που θα αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, τα κατοικίδιά τους είναι μέλη της οικογένειάς τους και μάλιστα τα… προτιμούν για παρέα και συντροφιά από τους ανθρώπους.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ζώδιο αυτό έχει ως σύμβολό του τον Κένταυρο. Ένα πλάσμα της ελληνικής μυθολογίας, το οποίο ήταν μισό άνθρωπος, μισό άλογο. Οι Τοξότες είναι οι μεγαλύτεροι animal lovers που θα μπορούσες να γνωρίσεις. Λατρεύουν την αλληλεπίδραση με τα ζώα. Τρελαίνονται για εξορμήσεις στην φύση, για ιππασία κτλ και θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν και να φροντίσουν οποιοδήποτε ζωάκι βρεθεί στον δρόμο τους. Θα μπορούσαν να είναι και υπεύθυνοι φιλοζωικών ενώσεων με πλούσια δράση.

ΤΑΥΡΟΣ

Άλλο ένα ζώδιο που το σύμβολό του είναι ένα ζώο. Οι Ταύροι λατρεύουν την γη, τα χωράφια, τις καλλιέργειες και τα ζώα. Εύκολα θα μπορούσαν να είναι αγρότες και μάλιστα με δικές τους φάρμες. Τους αρέσει να περιποιούνται τα ζώα και να βρίσκονται ανάμεσά τους. Άνθρωποι που έχουν κτηνοτροφικές μονάδες ανήκουν σε μεγάλο ποσοστό στο ζώδιο του Ταύρου. Θέλουν να ξέρουν ότι τα ζώα τους είναι προστατευμένα και ταϊσμένα. Οι Ταύροι γενικά έχουν μεγάλη αδυναμία στα μεγαλόσωμα ζώα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί με τους ανθρώπους η Παρθένος να είναι λίγο περίεργη και απόμακρη, αυτό όμως δεν ισχύει σε ό,τι έχει να κάνει με τα ζώα. Θα μπορούσε εύκολα το ζώδιο αυτό να γίνει κτηνίατρος για να μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του στα άρρωστα ζωάκια που έχουν ανάγκη. Και μάλιστα θα είχε και στενή συνεργασία με τις φιλοζωικές ενώσεις για να βοηθά στην σωτηρία και επιβίωση όσο πιο πολλών ζωών γίνεται. Της βγαίνει μια ευαίσθητη πλευρά σε με τα κατοικίδια. Άλλωστε ο 6ος οίκος του ζωδιακού κύκλου που έχει να κάνει και με τα ζώα, ανήκει στην Παρθένο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός vegetarian δεν θα γίνει ποτέ, αλλά λατρεύει τα ζώδια. Σπάνια θα πετύχεις Κριό που να μην έχει στο σπίτι του γάτα ή σκύλο. Κυρίως έχει γάτα κι αυτό γιατί οι γάτες έχουν μέσα τους πολλά στοιχεία από τον Κριό. Είναι κυνηγοί, δραστήριες, έξυπνες, δεν θέλουν πολλά πολλά, είναι ανεξάρτητες και παιχνιδιάρες.

ΛΕΩΝ

Αν έχεις πάει ποτέ σε σπίτι Λέοντα, θα έχεις δει σίγουρα ότι είναι έτσι διαμορφωμένο, ώστε να είναι όσο πιο άνετο και φιλικό γίνεται για το κατοικίδιό του. Είναι το μόνο που αφήνει να του επιβληθεί και να τον κάνει ό,τι θέλει. Να φάει από το φαγητό του, να κοιμηθεί στη μούρη του, να κάνει κατάληψη στο κρεβάτι του ή να τον… αγνοεί! Ω, ναι. Μόνο από το pet του θα δεχτεί ο Λέοντας σνομπισμό. Θα μπορούσε να κάνει παρέα με τον Τοξότη στις διάφορες φιλοζωικές πάντως το ζώδιο αυτό, γιατί και εκείνο έχει παρόμοια δράση.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 πιο σαγηνευτικά ζώδια

Τα 4 πιο cool κι ατάραχα ζώδια!

Πώς να «σκοτώσεις» τη βαρεμάρα, ανάλογα με το ζώδιό σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved