Αυτά είναι τα 3 πιο σαγηνευτικά ζώδια

Δεν μπορείς να... αντισταθείς ούτε στο βλέμμα, ούτε στο άγγιγμά τους!

Αυτά είναι τα 3 πιο σαγηνευτικά ζώδια

Μιλάμε για τα τρία ζώδια που έχουν το μοναδικό χάρισμα να σε παρασύρουν στον έρωτά τους και να μην μπορείς παρά να υποκύψεις… Έχουν αυτό το «μαγικό» που σε υπνωτίζει και σε κάνει να τα θέλεις τόσο, μα τόσο πολύ. Πάμε να δούμε ποια είναι; Ίσως έχεις μπλέξει κι εσύ με ένα από αυτά, οπότε θα έχεις εμπειρία από… πρώτο χέρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια. Είναι «ευλογημένος» με εξαιρετικές αισθήσεις και ξέρει πώς να τις χρησιμοποιεί και να τις… εκμεταλλεύεται. Όταν μιλάμε για την σεξουαλική του ζωή, το ζώδιο αυτό διακρίνεται για τον ρομαντισμό του, την μεγάλη θέληση για απόλαυση και ηδονή, αλλά και την ικανότητά του να… προκαλεί το ταίρι του. Ο Ταύρος θα κανονίσει το πιο όμορφο και... πλήρες ραντεβού. Αυτό θα περιλαμβάνει πεντανόστιμο και ποιοτικό φαγητό, ποτό, μουσική, αγκαλιές, χάδια, φιλιά και… sex μέχρι το πρωί!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ό,τι και να έχεις ακούσει για τον Σκορπιό και το πόσο αισθησιακός είναι, πραγματικά είναι… λίγο. Το ζώδιο αυτό ξέρει πώς να σε αποπλανήσει. Γνωρίζει πώς να σε κάνει να αφεθείς στο άγγιγμά του, αλλά κυρίως στις εντολές του. Θα τον ακολουθήσεις με κλειστά μάτια σε ό,τι και να σου πει ή να σου προτείνει. Πολλές υπερβολές έχουν ειπωθεί, αλλά είναι αλήθεια ότι η ερωτική επαφή με τον Σκορπιό είναι εμπειρία ζωής! Έχει μέσα του αυτό το dark στοιχείο που είναι τόσο-όσο για να σε κάνει να τα δεις όλα!

ΙΧΘΥΕΣ

Τα Ψάρια είναι εξ ίσου αισθησιακά αλλά με διαφορετικό τρόπο από τον Σκορπιό ή τον Ταύρο. Είναι το ζώδιο που μαζί του νιώθεις μια «μαγεία» (παιδιά του Ποσειδώνα είναι και ξέρουν από παραμύθι), σαν να απλώνει ένα τεράστιο δίχτυ και δεν μπορείς να του ξεφύγεις ή σαν να σε έχει υπνωτίσει. Εκτός αυτού, γίνονται ό,τι θες εσύ. Η μεγαλύτερη φαντασίωσή σου. Ή ακόμα και η πιο… κρυφή σου επιθυμία. Ξέρουν πώς να σε ικανοποιήσουν και σε αυτό τα βοηθά η διαίσθησή τους, έτσι θα έχεις ό,τι τους ζητήσεις, πριν το ζητήσεις.

Διάβασε επίσης:

Πώς να «σκοτώσεις» τη βαρεμάρα, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Τι πρέπει να σταματήσεις να κάνεις στον εαυτό σου με βάση το ζώδιό σου

Τα 4 ζώδια που «παραιτούνται» μόλις συναντήσουν κάποιο εμπόδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved