Τα 4 ζώδια που θέλουν η σχέση τους να κρατήσει για πάντα

Θέλουν αυτό που λέμε το... για πάντα μαζί!

Τα 4 ζώδια που θέλουν η σχέση τους να κρατήσει για πάντα

Για εκείνα ο έρωτας δεν είναι κάτι απλό. Όταν αγαπούν, το κάνουν με όλη τους την καρδιά. Δίνουν το είναι τους και την ψυχή τους και θέλουν η σχέση τους να κρατήσει για πάντα. Δεν τους αρέσουν οι αλλαγές και επιθυμούν να χτίσουν μια ερωτική ζωή βασισμένη στην εμπιστοσύνη, στην ειλικρίνεια, στην αγάπη και στο πάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να έχει ακούσει πολλά αυτό το ζώδιο, αλλά η αλήθεια του Θεού είναι ότι πρόκειται για ένα από τα πλέον πιστά ζώδια που αν σε αγαπήσει και σε βάλει στην ζωή του, δεν θα σε βγάλει από αυτή και δεν θα σε προδώσει ποτέ. Θα κάνει τα πάντα για να πετύχει η σχέση σας ή ο γάμος σας και όταν λέει το για "πάντα", το εννοεί! Άλλωστε ο λόγος ενός Σκορπιού είναι συμβόλαιο.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο σταθερό. Δεν του αρέσουν οι εφήμερες σχέσεις και αν δεν σε βλέπει σοβαρά, δεν θα κάνει τίποτα μαζί σου. Είναι άνθρωπος της οικογένειας, του σπιτιού, της θαλπωρής και της τρυφερότητας. Είναι πιστός σε όσους αγαπά και δεν τους προδίδει. Θέλει η σχέση του να κρατήσει για πάντα και δεν τον νοιάζει, αν ρουτινιάσει ή βαρεθεί. Είναι ο τύπος που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σώσει τον γάμο του ή τον δεσμό του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τον Αιγόκερω ακόμα και οι σχέσεις του είναι σαν ένα επιχειρηματικό deal. Από την στιγμή που θα «δώσει τα χέρια», θα φροντίσει η σχέση του ή ο γάμος του να πετύχει. Δεν δέχεται ποτέ την αποτυχία και θα κάνει ό,τι χρειάζεται, ώστε και σε αυτό τον τομέα να θεωρηθεί επιτυχημένος. Οπότε, με έναν Αιγόκερω, το "για πάντα" είναι εφικτό. Δεν θα σε αφήσει και δεν θα σε «κρεμάσει» για κανένα λόγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν ο Καρκίνος αγαπά, δένεται και δεν ξεκολλά. Είναι ο συναισθηματικός τύπος του ζωδιακού, ο ρομαντικός που πιστεύει στην αιώνια αγάπη, πίστη, αφοσίωση, αλλά και στον θεσμό της οικογένειας. Όταν κάνεις σχέση με έναν/μια Καρκίνο, τότε εκείνος/η «υπογράφει» μαζί σου ένα «συμβόλαιο παντοτινής αγάπης». Το "για πάντα μαζί" είναι στο DNA του/της.

Διάβασε επίσης:

Με αυτά τα 3 ζώδια είναι πιθανό να χωρίσεις και να ξανασμίξεις, πολλές φορές!

Ποιες γυναίκες δεν ταιριάζουν με τον Ταύρο

Αυτά τα ζώδια είναι πιθανό να σε «κεράτωσαν» εν μέσω καραντίνας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved