Γιορτή της Μητέρας: Σου κάνει τη ζωή δύσκολη η μαμά σου; Έτσι θα βελτιώσεις τη σχέση σας!

Το ζώδιο της θα σε βοηθήσει να την καταλάβεις και να καλυτερεύσουν τα πράγματα μεταξύ σας

Γιορτή της Μητέρας: Σου κάνει τη ζωή δύσκολη η μαμά σου; Έτσι θα βελτιώσεις τη σχέση σας!

Η άνοιξη και ειδικότερα, ο μήνας Μάιος, είναι μία χρονική περίοδος που συμβολίζει τη γονιμότητα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που κάθε χρόνο, από την δεύτερη Κυριακή του μήνα, συνηθίζουμε να γιορτάζουμε και την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας. Είναι η ευκαιρία για τον καθένα από εμάς, να πει με τον δικό του τρόπο «ευχαριστώ» στον άνθρωπο που του έδωσε το πολύτιμο δώρο που αποκαλούμε «ζωή».

Παρ' όλα αυτά, όσα και να χρωστάμε στις μαμάδες μας, υπάρχουν φορές που θέλοντας ή μη, τους κάνουμε και μας κάνουν τη ζωή λίγο πιο δύσκολη. Για να γλιτώσουμε, λοιπόν, από ανόητες προστριβές που μας απομακρύνουν, μπορούμε να εμπιστευτούμε τις συμβουλές των άστρων! Μέσα από την Ανάλυση Γενέθλιου Ωροσκοπίου του Astrology.gr και λαμβάνοντας υπόψη το ζώδιο που ανήκει αυτή, να είσαι σίγουρη πως θα έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα για να βελτιώσεις τη σχέση σας σε βάθος χρόνου!

Αν θέλεις, λοιπόν, και εσύ να βελτιώσεις τη σχέση σου με τη μαμά σου σου διάβασε παρακάτω πώς μπορείς να το πετύχεις πιο εύκολα.

Αν η μαμά σου είναι Κριός, Λέων, Τοξότης

Αν ανήκει σε ζώδιο της Φωτιάς, τότε είναι παθιασμένη με όσα αγαπάει, δημιουργική και δεν έχει χάσει καθόλου από τη νεότητά της παρά τα χρόνια της. Βρίσκεται διαρκώς εν κινήσει και σου θυμίζει τις σούπερ ηρωίδες που συναντάμε μόνο στον κινηματογράφο. Μερικές φορές την κοιτάς και αναρωτιέσαι πώς μπορεί και τα καταφέρνει ή αν θα μπορέσεις και εσύ κάποια στιγμή να αποκτήσεις οικογένεια, μία πετυχημένη πορεία στον κλάδο σου και έναν στοργικό σύντροφο όπως ο μπαμπάς σου. Από όταν ήσουν ακόμη μικρή, εκείνη ήταν ο αρχηγός του σπιτιού, που σταδιακά εξελίχθηκε στην καλύτερη φίλη σου, το δυνατό στήριγμά σου. Μπορεί η πολυάσχολη ζωή της, να την κρατάει συχνά μακριά σου, όμως ξέρεις πως είναι πάντα εκεί όταν τη χρειάζεσαι.

Αν η μαμά σου είναι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

Αν ανήκει σε ζώδιο της Γης, τότε η μαμά σου είναι υπόδειγμα σταθερότητας, ανεξαρτησίας και... σοβαρότητας! Από όταν ήσουν μικρή ήθελε πάντα το καλύτερο για εσένα και το επεδίωκε με κάθε πιθανό ή απίθανο τρόπο, είτε πληρώνοντας ένα ακριβό σχολείο, καθηγητές για ιδιαίτερα μαθήματα, τροφές υψηλής θρεπτικής αξίας και όμορφα ρούχα. Φρόντισε να σου μάθει από μικρή ηλικία πόσο μεγάλη σημασία έχουν οι καλοί τρόποι και η ευγένεια, ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο θα ντυθείς. Ταυτόχρονα όμως, σε άφησε ελεύθερη να κάνεις τις επιλογές σου, ακόμη και αν εκείνη δεν συμφωνούσε με όλες από αυτές. Είναι εκείνη που έχει πάντα τις καλύτερες συμβουλές και ελπίζει να είσαι ακόμα πιο σοφή και δυνατή, όταν θα φτάσεις τα χρόνια της!

Αν η μαμά σου είναι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος

Αν ανήκει σε ζώδιο του Αέρα, τότε μάλλον δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο, ποια είναι η μητέρα και ποιο το παιδί μεταξύ σας! Η παιδικότητα που αποπνέει η μαμά σου, ακόμη και αν έχει περάσει το κατώφλι των 50, παραμένει το ίδιο ζωντανή, φρέσκια και cool, όπως όταν ήταν μαθήτρια. Οι φίλες σου τη λατρεύουν και πάντα της εκμυστηρεύονταν, όσα δεν μπορούσαν να πουν στις δικές τους μαμάδες. Όλα τα παραπάνω, ήταν που σου επέτρεπαν και εσένα να είσαι τόσο άνετη και ανοιχτή μαζί της. Ήξερες πως όποια χαζομάρα και αν είχες κάνει, εκείνη θα την άκουγε, θα προσπαθούσε να την κατανοήσει και να σου δώσει την καλύτερη λύση. Η ίδια έχει έναν τεράστιο κοινωνικό κύκλο, που όταν ήσουν μικρή σε κούραζε αρκετά και ένιωθες πως σε απομάκρυνε από εκείνη, όμως πλέον ξέρεις πως οι δεκάδες φίλες και γνωστές τη, είναι η «μπαταρία» που τη γεμίζει ενέργεια να παραμένει... forever young!

Αν η μαμά σου είναι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες

Αν ανήκει σε ζώδιο του Νερού, τότε μάλλον μιλάμε για την πιο παραδοσιακή μαμά του κόσμου ή αλλιώς, τη «γεννημένη μάνα». Εκείνη που συντονίζεται απόλυτα στις ανάγκες των παιδιών της, μπορεί και αισθάνεται τη χαρά και τον πόνο τους, καταλαβαίνει ακόμη και τις πιο παράξενες σκέψεις τους. Είναι πρακτική και αυτό φαίνεται όχι μόνο από το περιβάλλον μέσα στο οποίο σε μεγάλωσε, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα προβλήματα που προκύπτουν. Στον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει λογοτεχνία, ακούει μουσική ή πάει σινεμά με τον μπαμπά σου στο πλάι της. Είναι πολύ συναισθηματική και η οικογένεια σας, είναι για εκείνη ένα λιμάνι, ένα καταφύγιο μετά από κάθε φουρτούνα. Όσο έχει εσάς, νιώθει πως μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα! Ακόμη και αν τη μελαγχολεί που έφυγες από το σπίτι, δώσε της λίγο χρόνο να καταλάβει πως είναι το καλύτερο για εσένα και να είσαι σίγουρη πως θα βρει τον τρόπο να σε κρατήσει κοντά της, ακόμη και αν μένεις χιλιόμετρα μακριά.

Κλείνοντας, για να της δείξεις και με έναν πιο έμπρακτο τρόπο, πόσο πρόθυμη είσαι να δουλέψετε τη σχέση σας προς το καλύτερο, μπορείς να της κάνει δώρο για την Γιορτή της Μητέρας, την Ανάλυση Γενέθλιου Ωροσκοπίου του Astrology.gr. Το εγχειρίδιο που θα τη βοηθήσει να κατανοήσει τον εαυτό της και εσένα, ακόμη περισσότερο!

Διάβασε επίσης: Ημέρα της Μητέρας: Πώς είναι η κάθε μαμά ανάλογα με το ζώδιό της

Κλασικές ατάκες μανάδων του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved