Αυτά είναι τα 4 ζώδια που παίρνουν φωτιά με το παραμικρό!

Τα δύο από αυτά σίγουρα θα σε εκπλήξουν!

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που παίρνουν φωτιά με το παραμικρό!

Αν τύχει να έχεις δίπλα σου ένα από αυτά τα ζώδια, που εκνευρίζεται και θυμώνει με το παραμικρό ή είναι οργισμένο για κάποιο λόγο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις την υπομονή σου και να περιμένεις να ξεσπάσει, ώστε να μπορείς του να μιλήσεις, χωρίς να τσακωθείς. Φράσεις όπως «ηρέμησε, μην κάνεις έτσι» να ξέρεις ότι το εξαγριώνουν ακόμα περισσότερο.

Παρακάτω θα δεις ποια είναι τα 4 πιο οξύθυμα ζώδια, ώστε να πάρεις τις απαραίτητες... προφυλάξεις!

Κριός

Ο Κριός κερδίζει την πρώτη θέση, αφού ως γνωστόν είναι παρορμητικός και επιθετικός από τη φύση του. Είναι ανταγωνιστικός, εύκολα ενθουσιάζεται και επίσης εύκολα απογοητεύεται. Όταν τον αδικήσουν ή τον ενοχλήσουν, αντιδρά άμεσα και με θυμό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνει υπομονή γιατί απλά... δεν την έχει. Ως προς την καθημερινότητά του, βρίζει όταν συναντά κίνηση στους δρόμους, όταν του παίρνουν τη σειρά στο ταμείο ή όταν μπροστά του βρίσκονται άνθρωποι που χαζολογούν και περπατούν αργά.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος πάντα έχει τη φήμη του συναισθηματικού και ευαίσθητου, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θυμώνει και μάλιστα πολύ. Αν τον πιάσουν τα διαόλια του, μπορεί να τσακωθεί πολύ άσχημα, να απαριθμήσει ότι έχει κάνει κάποιο πρόσωπο, από το νηπιαγωγείο, μέχρι σήμερα, να το κάνει σκουπίδι και να το γεμίσει ενοχές. Εκεί που θα τον δεις να γίνεται έξαλλος είναι όταν πιστεύει ότι δέχεται πισώπλατη μαχαιριά από άτομο που θεωρεί δικό του.

Λέων

Ο Λέων δυσκολεύεται να διατηρήσει γενικά την ψυχραιμία του, αφού το ταμπεραμέντο του είναι φλογερό και μπορεί να τα πάρει για διάφορους λόγους, από τους πιο σοβαρούς μέχρι τους πιο ασήμαντους λόγους. Άνετα θα φτάσει στα άκρα, αν προσβληθεί (ή έτσι νιώσει), όπως, επίσης, αν δανείσει ένα ακριβό ρούχο που θα του το επιστρέψουν λερωμένο ή κατεστραμμένο ή δεν του το γυρίζουν πίσω και «παρακαλάει» να του το δώσουν.

Σκορπιός

Όλοι γνωρίζουν την κακή, εκδικητική και αδυσώπητη πλευρά του Σκορπιού, πιστεύουν όμως ότι οτιδήποτε έχει τα κρατάει μέσα του και θα κάνει μήνες ή και χρόνια να ξεσπάσει, κάτι γενικά ισχύει ΕΚΤΟΣ από αυτήν την περίπτωση: αν αισθανθεί προδομένος ή εξαπατημένος. Εκεί, όχι μόνο θα τα πάρει στο κρανίο αμέσως, αλλά αν το παράπτωμα του άλλου είναι βαρύ, μπορεί να ξεφύγει από τα όρια τελείως και να πέσει και ξύλο, πέρα από το βρισίδι που είναι σίγουρο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved