Αυτά τα ζώδια, ακόμα κι αν πνίγονται, δε ζητούν βοήθεια!

Είτε λόγω εγωισμού είτε γιατί έχουν μάθει να παλεύουν μόνα τους να βρουν τη λύση

Αυτά τα ζώδια, ακόμα κι αν πνίγονται, δε ζητούν βοήθεια!

Κάποιοι μπορεί να τρέχουν με το παραμικρό να ζητήσουν βοήθεια από άλλους, να πνίγονται σε μια κουταλιά νερό, άλλοι πάλι απλά παλεύουν μόνοι τους να βρουν τη λύση στο πρόβλημά τους. Είτε λόγω εγωισμού, για να μην φανούν αδύναμοι και ευάλωτοι, είτε λόγω του ότι έχουν μάθει να παλεύουν για να ξεπερνούν τις δυσκολίες.

Ας δούμε ποια είναι τα ζώδια που, ακόμα κι αν έχουν πραγματικά ανάγκη, δε θα ζητήσουν ένα χέρι βοήθειας...

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θα δυσκολευτεί πολύ να ζητήσει βοήθεια, έτσι, υπομονετικά, θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι μπορεί μόνος του. Είναι ξεροκέφαλος, πεισματάρης και αν τον αφήσεις, θα χτυπιέται, θα κοπανιέται μέχρι να βγει ο ήλιος απ' τη δύση, χωρίς να υποχωρήσει ούτε μια στιγμή, μέχρι να τα καταφέρει. Είναι βέβαια και το ότι δε θέλει να χρωστάει χάρες πουθενά...

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι ικανοί και αυτάρκεις, οπότε σπάνια παραδέχονται ότι χρειάζονται βοήθεια. Κοπανιούνται μόνοι τους με το όποιο πρόβλημά τους, προσπαθώντας να βρουν τη λύση και συνήθως δε μιλάνε για το τι βιώνουν. Δεν είναι τόσο το ότι θα δώσουν την εντύπωση ότι είναι αδύναμοι και δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν, αλλά γιατί έχουν μάθει να παλεύουν στα δύσκολα, οπότε είναι μαθημένοι.

ΛΕΩΝ

Θα του πέσει η μύτη του Λέοντα, αν βρεθεί σε δυσχερή θέση και πρέπει να ζητήσει βοήθεια. Φυσικά το κάνει από εγωισμό, καθώς δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι ένας άλλος είναι "καλύτερός" του και γνωρίζει περισσότερα. Δε θέλει να δείχνει ευάλωτος, θεωρεί ότι χαλάει την εικόνα του αγέρωχου που έχει σχηματίσεις κάποιος/α και θα ντραπεί να απευθυνθεί σε εκείνον, ακόμα κι αν θεωρείται φίλος του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι δεν μπορούν ούτε να φανταστούν τη στιγμή που θα χρειαστεί να ζητήσουν τη βοήθεια κάποιου και θα προσπαθήσουν να εφεύρουν τρόπους για να φέρουν σε πέρας τα πάντα μόνοι τους. Είναι και ότι πιστεύουν ότι κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του κι αν το πιάσουν από την αρχή, θα τη βρουν.

Διάβασε επίσης: Τα 5 ζώδια που δυσκολεύονται να κάνουν πραγματικές φιλίες

Η επιστήμη μίλησε: Αυτά τα 5 ζώδια έχουν ροπή στην κατάθλιψη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved