Κορονοϊός: Τα 5 ζώδια που δε μπορούν να δουλεύουν από το σπίτι

Και αυτό, γιατί δεν είναι καθόλου αποδοτικά και τεμπελιάζουν!

Κορονοϊός: Τα 5 ζώδια που δε μπορούν να δουλεύουν από το σπίτι

Μπορεί να είναι αναγκασμένα λόγω… Κορωνοϊού και φυσικά καραντίνας, να μείνουν και να εργαστούν από το σπίτι, όμως αυτό μόνο υπέρ του εργοδότη τους δεν είναι. Και για να τα λέμε όλα, δεν είναι καλό ούτε και για την δική τους ψυχολογία. Το καθένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, δεν θα έπρεπε με τίποτα να μπει σε καθεστώς τηλε-εργασίας.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός ως άνθρωπος γενικά είναι υπερδραστήριος. Έχει αστείρευτη ενέργεια και όταν αναγκάζεται να μείνει σπίτι του και να εργαστεί, δεν μπορεί να συγκεντρωθεί. Η προσοχή του αποσπάται συνεχώς. Στην αρχή, ίσως τα πάει λίγο καλά, όμως στην συνέχεια θα χάσει την μπάλα. Όταν είναι στο γραφείο, ξέρει πως θα κάνει διάλειμμα μια συγκεκριμένη ώρα και έχει ένα πρόγραμμα. Όταν όμως είναι σπίτι είναι ανεξέλεκτος και μετατρέπεται σε ένα μικρό παιδί που χάνει το μέτρο και δεν έχει… κηδεμόνα να το μαζέψει.

ΛΕΩΝ

Σαν μικρό παιδί είναι στο σπίτι και ο Λέοντας. Δεν μπορεί να συγκεντρωθεί και η προσοχή του αποσπάται διαρκώς. Θα μιλάει στο τηλέφωνο με φίλους, θα κάνει βίντεοκλήσεις και γενικότερα θα χαλαρώσει επικίνδυνα. Όσο είναι στο γραφείο, βγάζει έναν πιο επαγγελματικό χαρακτήρα, όμως όταν είναι στο σπίτι τα ξεχνάει όλα!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης έχει μάθει γενικά να είναι παίκτης ομάδας και του αρέσει αυτό. Όταν είναι στο γραφείο, μπορεί να δουλεύει και παράλληλα να μιλάει, να γελάει και να… χαζολογάει και λίγο. Αλλά θα είναι αποδοτικός. Όταν όμως είναι στο σπίτι, χάνει κι αυτός την μπάλα. Και επειδή δε φημίζεται για την ικανότητά του να αναλαμβάνει ευθύνες και υποχρεώσεις ή εργασίες και να τις ολοκληρώνει, είναι ένας κακός υπάλληλος εξ αποστάσεως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό ενός Δίδυμου δεν σταματά ποτέ να λειτουργεί και να σκέφτεται. Μπορεί να κάνει χίλιες σκέψεις σε ένα λεπτό και το πρόβλημά του είναι ότι δεν μπορεί να τις βάλει σε μια τάξη και σειρά. Η προσοχή του αποσπάται συνεχώς, ξεκινάει μια εργασία και την αφήνει στην μέση για να κάνει μια άλλη κτλ. Αν δεν έχει καινούργιο κίνητρο, βαριέται εύκολα και χαλαρώνει επικίνδυνα. Πρέπει να έχει μια… επίβλεψη για να είναι πιο συγκεντρωμένος. Και από το σπίτι αυτό δεν γίνεται…

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς έχει την κακιά συνήθεια να χάνεται στις σκέψεις του. Το κάνει και στο γραφείο αυτό, αλλά σε μικρότερο βαθμό γιατί έχει πάνω από το κεφάλι του είτε τον προϊστάμενό του, είτε τους συνεργάτες του, οπότε αναγκάζεται να… «ξυπνήσει» και να επικοινωνήσει. Όσο είναι σπίτι, πιο πολύ ονειρεύεται ξύπνιος, παρά δουλεύει. Δεν είναι να τον εμπιστεύεσαι με το καθεστώς τηλε-εργασίας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved