Τα 4 ζώδια που μισούν τις Απόκριες

Κάποια σίγουρα τα υποψιάζεσαι, άλλα όχι!

Τα 4 ζώδια που μισούν τις Απόκριες

Σε αρκετά ζώδια αρέσουν οι Απόκριες. Έχουν τη δυνατότητα να μασκαρευτούν, να υποδηθούν έναν άλλο ρόλο, αλλά και το διασκεδάζουν, με το να πετούν χαρτοπόλεμο και σερπαντίνες ή να παρακολουθούν το εκάστοτε καρναβάλι. Τα παρακάτω 4 όμως, όχι απλά αδιαφορούν, αλλά εκνευρίζονται, ακόμα και μισούν όλο αυτό το πανηγύρι που γίνεται.

Κάποια σίγουρα τα υποψιάζεσαι, άλλα όχι! Ποια είναι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρώτος και καλύτερος! Απεχθάνεται τις Απόκριες, μισεί τις στολές (μάλλον είναι κατάλοιπο από τη μικρή του ηλικία, τότε που τον έντυνε η μάνα του με το ζόρι Ζορό, cowboy ή πριγκίπισσα για να μετέχει στη γιορτή του σχολείου), ενώ καλύτερα να του πετάξεις βιτριόλι στο πρόσωπο, παρά χαρτοπόλεμο και σερπαντίνες. Θεωρεί ότι όλα αυτά είναι αηδίες, για άτομα ασόβαρα κι ανώριμα, γι' αυτό και αποφεύγει να κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, περιμένοντας υπομονετικά να περάσουν και να έρθει η Σαρακοστή.

Απόκτησετην Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μόνο που μπορεί να χαρεί ο αυθεντικός, ο original Σκορπιός, από τις Απόκριες, είναι το να ανακαλύψει ποιος ή ποια κρύβεται πίσω από τη μάσκα. Από εκεί και πέρα, τίποτα δεν του αρέσει. Ούτε το ψεύτικο του πράγματος, ούτε το όλο νταβαντούρι που γίνεται, ούτε βέβαια και η παρέλαση του όποιου καρναβαλιού, εκτός ίσως απ' το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου, που πολύ το χαίρεται! Έτσι πρέπει! Όλοι οι ψεύτες κι οι απατεώνες να οδηγούνται στην πυρά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δεν έχει τόσο θέμα με τις Απόκριες, εκτός αν, σαν παιδάκι, τον είχαν φοβήσει κάποτε μασκαράδες και έχει αρνητικά βιώματα. Περισσότερο τον τρελαίνει ο πολύς κόσμος που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες και το τζέρτζελο που γίνεται στους δρόμους και τα μαγαζιά. Το ήρεμο και οικογενειακό κλίμα ταράσσεται, τα αγαπημένα του στέκια γεμίζουν από άτομα που βγαίνουν να ξεφαντώσουν και του χαλάνε τη δική του διασκέδαση, οπότε αναγκάζεται να μένει κλεισμένος στο σπίτι του.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός εκνευρίζεται πολύ τις Απόκριες. Θα λέγαμε ότι του τη βαράνε όλα τα παραπάνω. Και ο κόσμος που κυκλοφορεί, και η δηθενιά με τις στολές και το μασκάρεμα και το ότι υπάρχει έλλειψη πρωτοτυπίας ή το ότι του πετούν χαρτοπόλεμο στο πρόσωπο ή το κεφάλι. Είναι δε επικίνδυνος και θα του φύγει και καμιά σφαλιάρα στο τέλος, αν τον πειράζουν, τον σκουντάνε ή τον σπρώχνουν.

Διάβασε επίσης: Ποια ζώδια μπορούν να σε κοροϊδέψουν και ποια τα παίρνεις αμέσως χαμπάρι;

Είσαι fashion icon ή καμιά...«βασικιά»; Ποια είναι η σχέση σου με τη μόδα;

Τα ζώδια που φαίνονται ακίνδυνα αλλά μπορούν να σου κάνουν το μεγαλύτερο κακό

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved