Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Και όμως! Το κύριο ελάττωμά σου μπορεί να γίνει μεγάλο προσόν σου

Και όμως! Ισχύει...

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Και όμως! Το κύριο ελάττωμά σου μπορεί να γίνει μεγάλο προσόν σου

Το μεγαλύτερο ελάττωμά σου, τελικά λειτουργεί "υπέρ" σου. Εντάξει, δεν είσαι και το καλύτερο παιδί (ποιος είναι άλλωστε;), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχεις και τα καλά σου στοιχεία. Πάντως, το μεγαλύτερο ελάττωμά σου- προς απογοήτευση ίσως πολλών- ίσως είναι τελικά και προσόν σου, αφού σε εξυπηρετεί άριστα. Αυτό θα πρέπει να το ξέρεις για να μην δέχεσαι από εδώ και στο εξής κανέναν να σου κουνάει το δάχτυλο.

ΚΡΙΟΣ

Είσαι νάρκισσος και μάλιστα έχεις κοινά στοιχεία στο κομμάτι αυτό με το άλλο ζώδιο της φωτιάς, τον Λέοντα. Και τώρα αν αναρωτιέσαι πώς μπορεί αυτό το… κακό χαρακτηριστικό σου να είναι τελικά προσόν σου, θα σου πούμε ότι ως ένα βαθμό σε βοηθά να προστατεύεις τον εαυτό σου. Είναι το ένστικτο της επιβίωσης που έχεις μέσα σου που σε κάνει μεν να είσαι εγωιστής, αλλά παράλληλα σε κρατά… ζωντανό, υγιή και πάνω από όλα χαρούμενο!

ΛΕΩΝ

Η εγωμανία σου δεν έχει όρια! Αυτό είναι κακό μεν για τους άλλους, αλλά για σένα, μια χαρά «λειτουργεί». Ο εγωισμός σου επιτρέπει να είσαι δυνατός, όταν χρειάζεται, αλλά και ατρόμητος, με αποτέλεσμα να ξεπερνάς τις όποιες δυσκολίες συναντάς. Ακόμα και όταν… μπλέκεις, εξ αιτίας της συμπεριφοράς σου, έχεις τον τρόπο σου να… ξεμπλέκεις!

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα, το χαρακτήρα, τα ταλέντα, τις τάσεις, τις αντιδράσεις, τη συμπεριφορά ή τα γούστα σου! Το γνώριζες; Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δύσκολα σε αντέχει κάποιος. Αλήθεια είναι αυτό. Δεν είσαι και το πιο εύκολο άτομο. Ωστόσο, αυτό δεν είναι και απαραίτητα κακό για σένα. Το ότι δεν έχεις πολύ κόσμο γύρω σου να σε ζαλίζει ή να σε πρήζει ή να σου ζητά διάφορα και να σε καταπιέζει, μόνο υπέρ σου μπορεί να είναι γιατί σε βοηθά να νιώθεις ακόμα πιο ελεύθερος και ανεξάρτητος!

Διάβασε επίσης:

Ποια ηρωίδα της Marvel ή της DC θα ήσουν ανάλογα με το ζώδιό σου;

Τα 4 ζώδια που έχουν «μανία καταδίωξης»

Ποια ζώδια μπορούν να σε κοροϊδέψουν και ποια τα παίρνεις αμέσως χαμπάρι;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved