Τα ζώδια που είναι ο «Χάρος στο τιμόνι»

Μην σου τύχει να συναντηθείτε στον δρόμο!

Τα ζώδια που είναι ο «Χάρος στο τιμόνι»

Ποια ζώδια το έχουν με την οδήγηση και ποια είναι καλύτερο να το παρατήσουν το άθλημα; Ο -κατά τα άλλα παρορμητικός- Κριός αντικειμενικά είναι ο καλύτερος οδηγός. Εκτός από το γεγονός ότι τρακάρει λιγότερο, οι ζημιές που κάνει – όταν τις κάνει – είναι μικρές. Το ζώδιου του Άρη ξέρει να υπολογίζει το ρίσκο που παίρνει. Επίσης καλοί και προσεκτικοί οδηγοί φαίνεται να είναι οι Τοξότες, οι Υδροχόοι και οι Αιγόκεροι.

Αντίστροφα, ο αναλυτικός Παρθένος μάλλον υπεραναλύει την κατάσταση και χάνει κρίσιμο χρόνο αντίδρασης. Οι Παρθένοι έρχονται, μετά τους Σκορπιούς, στη συχνότητα ατυχημάτων αλλά κρατούν την πρωτιά στο κόστος ζημιών.

Πολύ κοντά στους Παρθένους βρίσκονται οι Λέοντες και οι Σκορπιοί. Οι Λέοντες κάνουν λίγες ζημιές αλλά σοβαρές, οι δε Σκορπιοί προτιμούν τις πολλές, μικρές ζημιές.

Απόκτησετην Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες!

Κάλυψη για Θραύση Κρυστάλλων χρειάζονται οπωσδήποτε οι Δίδυμοι και τα Λιοντάρια, ενώ Ιχθύες και Σκορπιοί καλό είναι να επιλέξουν προγράμματα που να τους καλύπτουν σε περίπτωση κλοπής. Επιρρεπείς σε ατυχήματα από πυρκαγιά είναι οι Παρθένοι, Δίδυμοι, Ταύροι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Τοξότες.

Οι Καρκίνοι και οι Υδροχόοι καλό είναι να επιλέξουν μικτή ασφάλιση, μιας και είναι τα ζώδια που προτιμούν πιο ακριβά αυτοκίνητα. Τοξότες και Αιγόκεροι, μάλλον είναι λίγο πιο συντηρητικοί!

Διάβασε επίσης

Τα 4 ζώδια που έχουν μανία καταδίωξης

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε: Και όμως! Το κύριο ελάττωμά σου μπορεί να γίνει μεγάλο προσόν σου

Ποια ζώδια μπορούν να σε κοροϊδέψουν και ποια τα παίρνεις αμέσως χαμπάρι;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved