Αυτό είναι το ευαίσθητο σημείο σου και είναι... μείον σου

Δες πού «υποφέρεις» και τι να κάνεις γι΄αυτό

Αυτό είναι το ευαίσθητο σημείο σου και είναι... μείον σου

Το κάθε ζώδιο έχει διαφορετικά στοιχεία και η εξωτερική του εμφάνιση καθορίζεται από συγκεκριμένους παράγοντες.

Έχεις παρατηρήσει ότι παχαίνεις σε συγκεκριμένα σημεία; Μήπως έχει χαλαρώσει η κοιλιά ή τα πόδια σου; Διάβασε παρακάτω ποια είναι η πιο προβληματική «περιοχή» του σώματός σου ανάλογα με το ζώδιό σου και δράσε άμεσα. Με συντονισμένη άσκηση και διατροφή θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς!

Ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)

Αν ανήκει στα παραπάνω ζώδια, ενδεχομένως το πρόβλημά σου να συγκεντρώνεται στη μέση σου. Να είναι φαρδιά ή να έχεις πλαϊνά παχάκια. Μικρό το κακό για κάποιους, για σένα όμως που θέλεις να είσαι fit η λύση είναι να αφιερώνεις δέκα λεπτά την ημέρα για να κάνεις «σανίδα», πλάγιους κοιλιακούς ή συγκεκριμένες ασκήσεις Pilates που θα είναι επικεντρωμένες σε αυτή την περιοχή. Αν το θεωρήσεις προσωπικό σου στοίχημα, τότε να είσαι βέβαιος/η ότι σε ελάχιστο καιρό θα ξεφορτωθείς το περιττό πάχος και θα αποκτήσεις πιο γραμμωμένους μύες.

Ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)

Μάλλον οι γλουτοί σου είναι πιο φαρδιοί απ’ ό, τι θα ήθελες, αν ανήκεις στα παραπάνω ζώδια. Οι καλύτερες ασκήσεις για σένα είναι οι αερόβιες, ιδιαίτερα το stepper, το ελλειπτικό και το ποδήλατο που ασκούν και πετυχαίνουν ανόρθωση στις συγκεκριμένες περιοχές. Αν προσθέσεις στο πρόγραμμά σου προβολές και squat και περιορίσεις τα φαγητά με πολλά λιπαρά, τόσο θα δεις και σημαντική απώλεια βάρους και καλύτερο σχήμα των γλουτών σου.

Ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα παραπάνω ζώδια, μάλλον "πάσχεις" σε στήθος και κοιλιά, δηλαδή έχεις σωματότυπο «μήλο». Είναι σημαντικό λοιπόν να γραμμώσεις αυτές τις περιοχές, δουλεύοντας τους άνω και κάτω κοιλιακούς, «ροκανίσματα» για το στομάχι και ασκήσεις για το στήθος με βαράκια. Επίσης, καλό θα ήταν να ακολουθήσεις ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής και να αποφεύγεις αναψυκτικά και αλκοόλ.

Ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια, έχεις ανοιχτή λεκάνη και παίρνεις βάρος στα πόδια. Για σένα, το κλειδί είναι να επικεντρωθείς στην συνολική τόνωση και ενίσχυση και θα δεις ότι τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα. Τρέξιμο, ποδήλατο και διάδρομος είναι απαραίτητα, όχι μόνο για να χάσεις κιλά αλλά και να ασκήσεις τα πόδια. Επίσης, ο χορός και το κολύμπι θα σε βοηθούσαν και θα το διασκέδαζες κιόλας.

Διάβασε επίσης:

Με αυτούς τους ανθρώπους καλύτερα να είστε... από μακριά κι αγαπημένοι!

Αυτά είναι τα πιο καταπιεστικά ζώδια που θέλουν να ελέγχουν τη ζωή σου!

Οι 4 χειρότεροι γείτονες που θα μπορούσες να είχες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved